Přerov – Havířov 3:1 (kon.) | Kobra – Žďár n/S 3:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 2:3 (kon.)
Poruba – Litomyšl 5:2 (kon.) | Písek – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 13.12.2019, 19:30DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    53:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Naopak Valaši se ke střele propracovali dokonce se také dostávají do vedení. Na levý kruh dostal z modré čáry od Richarda Lisse přihrávku TADEÁŠ POSPÍŠIL, jenž se střelou bez přípravy prosadil k pravé tyči. Asistence: Richard Liss, Vojtěch Vrána.
     
    12:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kavan se vrací z trestné lavice a přesně v téže momentě se Venouš musí ohlížet za svá záda. Ke střele z levého křídle si sjel obránce PATRIK ZEMAN a vyrovnává stav utkání. Asistence: Adam Hilšer, Tom Ondračka.
     
    11:56
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Draci skórují ve vlastním oslabení! Valaši se drželi v útoku, ale Šumperku se po levém křídle podařilo uniknout. V následné akci před gólmanem soupeře dostal DAVID HALUZA přesnou přihrávku od Matěje Blaháčka a poslal puk mezi betony. Asistence: Matěj Blaháček.
     
    10:12
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí celek rychle vyrovnává. Puk měli u Málkovy branky ve své moci Vsetínští, ale JAKUB HORKÝ se ke kotouči v rohu kluziště dostal a poslal jej nad beton hostujícího gólmana. Asistence: Bez asistence.
     
    08:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Velice povedená akce ze strany Vsetínských. Daniel Klíimek sice nejprve neprošel přes šumperskou obranu, ale vypíchnutý kotouč zachytil Adam Hilšer a poslal jej Klímkovi zpět před branku. Tečovaný puk skončil na zadním mantinelu, odkud se odrazil přesně na hokejku MICHAELA VAVŘÍKA, který se už nemýlil. Asistence: Daniel Klímek, Adam Hilšer.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Horký, 12. Haluza (Blaháček) – 9. Vavřík (Klímek, Hilšer), 13. Zeman (Hilšer, Ondračka), 54. Pospíšil (Liss, Vrána)


    HK Mladí Draci Šumperk: Venouš (Kašpar) – Blaháček, Holub, Štrbík, Plhal, Cekr L., Cekr F., Ott – Horký, Štefanišin, Drlík, Šembera, Haluza, Kesler, Vogel, Poledna, Kavan, Habrman.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (35. Tkadlec) – Pernický, Zeman, Liss, Holáň, Kožený, Houser, Ondračka – Novosad, Baďura, Zemánek, Pospíšil, Vrána, Hilšer, Klímek, Frimel, Vavřík, Apolenář.

    Rozhodčí: Rapák – Rožánek, Rychlý
    ocianews.com