Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
8:2 (3:1, 3:0, 2:1)
PZ Kladno
Pátek 13.12.2019, 16:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu - play-down • 5. kolo
Partner:
     
    58:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava pokračuje v kanonádě, DANIEL PAVELEC dává druhou branku a zřejmě uzavírá gólový účet zápasu na 8:2. Asistence: Jan Nevšímal, Cyril Valach.
     
    51:44
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté v přesilovce decentně snižují stav, SEBASTIAN REDLICH snižuje na rozdíl "pouhých" pěti branek. Asistence: Tomáš Vosyka.
     
    41:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Demolice PZ pokračuje, Dukla totiž dává sedmou branku. Po asistenci na pátém gólu se nyní prosazuje CYRIL VALACH i sám a šťastná sedmička je na světě. Asistence: Jan Nevšímal.
     
    36:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Troufám si říct, že o dnešním výsledku je rozhodnuto. Dukla po gólu JONÁŠE JUNGWIRTHA vede již o pět branek – 6:1. Asistence: David Polodna.
     
    35:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava už vede o čtyři branky DANIEL PAVELEC rozezněl na zimáčku mezi pár fanoušky populární pátou, která právě odbyla. Asistence: Jan Nevšímal, Cyril Valach.
     
    34:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dvě vteřiny před koncem využívá přesilovou hru. MARTIN HRBEK se trefuje poprvé v nadstavbě a posílá Duklu do tříbrankového vedení. Asistence: David Polodna, Marek Melenovský.
     
    18:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla vede před koncem první třetiny již o dvě branky, když se prosadil JONÁŠ JUNGWIRTH, jenž dnes na jednu branku již nahrával. Asistence: David Polodna.
     
    16:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava ale po třech a čtvrt minutách opět vede. Gól dává odchovanec jihlavského hokeje DAVID POLODNA, který se v průběhu sezony do Dukly vrátil ze zámoří. Asistence: Jonáš Jungwirth, Marek Melenovský.
     
    13:02
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Dukla sice oslabení přestála, ale zkraje čtrnácté minuty je srovnáno. MILOŠ HANOUSEK se v nadstavbové části prosazuje podruhé. Asistence: Milan Cihelka.
     
    01:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté jdou po 62 sekundách do vedení, když se prosazuje dvougólový střelec Dukly z posledního zápasu JAN NEVŠÍMAL. Asistence: Daniel Pavelec.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Nevšímal (Pavelec), 17. Polodna (Jungwirth, Melenovský), 19. Jungwirth (Polodna), 35. Hrbek (Polodna, Melenovský), 36. Pavelec (Nevšímal, Valach), 37. Jungwirth (Polodna), 42. Valach (Nevšímal), 59. Pavelec (Nevšímal, Valach) – 14. Hanousek (Cihelka), 52. Redlich (Vosyka)


    HC Dukla Jihlava: Pulda (Sigmund) – Šabatka, Adam, Macek, Janda, Hrbek, Sapík, Vovsík – Polodna, Melenovský, Jungwirth – Pavelec, Nevšímal, Valach – Juřička, Zdarsa, Sopotnik – Bulík. Trenéři: Marek Melenovský, Jakub Venc, Marian Morava.
    PZ Kladno: Liemann (41. Port) – Zukriegel, Rubáček, Horn, Melichna, Šmejkal, Trojna, Deniger – Redlich, Vosyka, Kulich – Cihelka, Mikeska, Hanousek – Šilhavý, Rynda, Pospíšil – Jechumtál. Trenér:Pavel Křepelka

    Rozhodčí: Maršálek – Tichý, Kučera
    thejrc.org