Brescia – Lecce 3:0 (kon.) | Neapol – Parma 1:2 (kon.) | Janov – Sampdoria 0:1 (kon.)
konec
Brescia Calcio
3:0 (2:0)
US Lecce
Sobota 14.12.2019, 15:00 • Stadio Mario Rigamonti (Brescia) • Italská Serie A • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:00:30)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 16:25. Fauly: 1:2.
     
    Je konec! Domácí nakonec berou z tohoto utkání velmi důležité tři body za výhru 3:0. O Lecce se dnes dá říct hlavně to, že sice měla balón častěji na kopačkách, ale dobré šance by se daly spočítat na prstech jedné ruky. To Brescia měla šancí o mnoho více a ve druhém poločase ještě přidala jednu branku. Po rychlé akce se prosadil Nikolas Špalek, který vlastně dorážel do prázdné brány. Hodně pokusů na bránu si připsal Mario Balotelli, ale ten se dnes neprosadil.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Brescia by ráda přidala další branku, ale nedaří se jí to. Mario Balotelli sice omylem, ale sklepl stehnem balón na Rômulu. Ten to zkusil na zadní tyč, ale jeho střela prolétla jen těsně vedle.
     
    90+1
    Mario Balotelli byl nyní v další šanci, ale tomuto hráči dnes není přáno. Měl dobrou možnost z hranice šestnáctky, ale ta byla sražena jen na další rohový kop.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    Brescia naprosto v posledních minutách kontroluje hru a mohla přidat čtvrtou branku! Rômulo se řítil na gólmana ze strany, ale Gabriel vytáhl skvělý zákrok a vyrazil balón.
     
    88
    K tomu se postavil sám faulovaný, tedy Mario Balotelli. Tentokrát se mu střela nepovedla tolik jako předtím a zeď ji poslala na rohový kop.
     
    87
    Mario Balotelli si už rovnal míč na střelu, když mu byla přišlápnuta kopačka. To samozřejmě znamenalo pád a velmi dobrou možnost pro přímý kop.
     
    86
    Cristian Dell'Orco ještě následně fauloval, tak se domácí o kousek šoupli dopředu. K tomu ještě po nějaké chvilce vybojovali aut na útočné polovině.
     
    85
    Dimitri Bisoli si naběhl za obranu a měl velkou šanci na navýšení náskoku! Na poslední chvíli mu ale do rány vpadl protihráč, a tak je z toho jen roh.
     
    84
    Jenže domácí obrana chce dnes ustát zápas s nulou. Když už se náhodou dostanou hosté ke střele, vše spolehlivě lapí domácí gólman – Enrico Alfonso.
     
    83
    Nyní je odpískán faul domácímu celku. Lecce drží tedy míč na své obranné polovině a chce se dostat ještě dopředu. Rádo by ještě vstřelilo čestnou branku.
     
    81
    Do konce utkání nám chybí necelých deset minutek a já si troufám tvrdit, že o dnešním vítězi je rozhodnuto. Domácí si připíšou tři důležité body do tabulky.
     
    80
    Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Sandro Tonali, přichází Mattia Viviani.
     
    79
    Mario Balotelli se provinil faulem, i když s tím vcelku jednoznačně svým gestem nesouhlasil. Sudí ale nebude měnit svůj výrok, takže hosté jsou u balónu.
     
    78
    Dimitri Bisoli se stal dalším faulovaným domácím hráčem a v posledních minutách se spíše nehraje, než hraje. Lecce má navíc podstatně více faulů.
     
    77
    Rômulo byl drsně sestřelen, ale vybojoval alespoň standardku pro svůj celek. Sandro Tonali ji zahrával, ale na přední tyči byli jen hráči hostujícího celku.

    Denisa Józsová

    Branky: 32. Chancellor (Špalek), 44. Torregrossa (Sabelli), 61. Špalek (Bisoli)

    Karty:   35. Chancellor (BCC), 37. Balotelli (BCC), 40. Bisoli (BCC), 58. Špalek (BCC) – 11. Majer (LCC), 15. Šachov (LCC), 45. Lapadula (LCC), 45+2. Tabanelli (LCC), 58. Calderoni (LCC), 76. Farias (LCC)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 16:25. Fauly: 1:2.
    Brescia Calcio: Alfonso – Sabelli, Mangraviti, Chancellor, Matějů – Bisoli, Tonali (80. Viviani), Ndoj (29. Špalek) – Balotelli, Rômulo, Torregrossa (70. Martella).
    Náhradníci: Andrenacci – Magnani, Ayé, Zmrhal, Morosini, Špalek, Al. Donnarumma, Martella, Gastaldello, Viviani.

    US Lecce: Gabriel – Rispoli, Rossettini, Dell'Orco, Calderoni (71. Babacar) – Tabanelli, Tachtsidis, Majer (62. Farias) – La Mantia, Šachov (46. Falco), Lapadula.
    Náhradníci: Bleve, Vigorito – Lo Faso, Monterisi, Dubickas, Gallo, Falco, Vera, Farias, Babacar, Riccardi, Benzar.

    Rozhodčí: Irrati – Tolfo, Galetto
    bahis siteleri