Dallas – Vegas 2:3 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Buffalo 3:2 (po pr.) | Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Carolina Hurricanes
Sobota 14.12.2019, 22:08 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Warren FOEGELE - 0:4
     
    59:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nahození do útočného pásma zastavil Mark Giordano zády a k odraženému puku se tak dostal WARREN FOEGELE. Hostující útočník vsítil druhou trefu v duelu a opět v oslabení. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    55:05 Warren FOEGELE - 0:3
     
    55:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    V oslabení odskakují Hurricanes o tři góly! Mark Giordano přihrál sprinterský souboj, po němž nepřesně zakončil WARREN FOEGELE. Ten si následně sjel do pravého kruhu, odkud byla jeho přihrávka zastavená, a tak mohl hostující útočník pohodlně zakončit do pravé šibenice. Asistence: Jordan Martinook a Brett Pesce.
    33:40 Dougie HAMILTON - 0:2
     
    33:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle je velice nešťastný moment pro českého brankáře. DOUGIE HAMILTON vypálil z levého kruhu, odkud puk mířil do Rittichovy lapačky, odkud se ale převalil a dopadl za brankovou čáru. Bez asistence.
    32:35 Brock MCGINN - 0:1
     
    32:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dlouho to podle opakovaných záběrů vypadalo, že branka neměla platit. Ovšem čároví rozhodčí rozhodli jinak a nutno podotknout, že správně, což se asi po zápase bude hodně řešit. Ale pojďme po stopách akce dál. Julien Gauthier zabojoval u modré čáry a přihrál na Jordana Martinooka. Ten to udělal opravdu skvěle a přihrál na levý kruhu, odkud trefil odkrytou branku BROCK MCGINN. Asistence: Jordan Martinook a Julien Gauthier.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 33. B. McGinn (Martinook, J. Gauthier), 34. D. Hamilton, 56. Foegele (Martinook, Pesce), 60. Foegele (T. Teräväinen)


    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – R. Andersson, Giordano, Hamonic, Hanifin, Mi. Stone, Brodie, Kylington – Mangiapane, E. Lindholm, Tkachuk – Backlund, Monahan, Dubé – J. Gaudreau, D. Ryan, Lucic – Frolík, Jankowski, Rieder.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, Gardiner, H. Fleury – Foegele, J. Staal, Svečnikov – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Nečas, Wallmark, Dzingel – J. Gauthier, Martinook, B. McGinn.

    Rozhodčí: Meier, MacDougall – Driscoll, Knorr

    Diváci: 18 853
    thejrc.org