Příbram – China Golden Dragon 13:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 4:6 (kon.) | Nová Paka – Mostečtí Lvi 4:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 1:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 5:6 (1:2 po s.n.)
Písek – David Servis 2:4 (kon.) | Klatovy – Tábor 3:2 (kon.) | Bílina – Trutnov 2:4 (kon.)
Kobra – Kolín 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 9:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
2:5 (2:1, 0:4, 0:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 14.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4-Braník • 2. liga skupina Střed (ČR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A podařilo se! Navíc v již dnes oblíbeném čase jedenácti vteřin před koncem třetiny! Z těsné blízkosti brankoviště zvýšil odstup Kozlů již na tři branky PATRIK MAŠÍN. Asistence: Petr Pýcha a David Šafránek.
     
    35:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nádherná souhra mezi Davidem Šafránkem a JAKUBEM SEMIRÁDEM přináší čtvrtý gól Kozlů! Šafránek z levé strany našel napřaženého Semiráda u pravé tyče. Ten záhy z první vypálil a vymetl tvrdě pavučiny u odkrytého prostoru Sochůrkovy branky. Asistence: David Šafránek.
     
    27:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Oslabení si Kobra dnes za rámeček určitě nedá! Již druhým využitím přesilovky se totiž Kolín dostává do vedení! Přihrávku zleva napasoval MAREK BŘEZINA přesně do malé skuliny mezi tyčí a Sochůrkovým betonem. Asistence: Jakub Semirád a David Šafránek.
     
    22:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Na Braníku je opět srovnáno! Po Březinově zadovce vyslal Petr Pýcha do brejku DAVIDA ŠAFRÁNKA, který využil své enormní rychlosti a z mezikruží uklidil kotouč přesně do branky Lukáše Sochůrka. Asistence: Petr Pýcha.
     
    19:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    A podařilo se! Gólem do šatny se uvedl DENIS HELDÁK, jehož přesné rychlé nahození z hranice pravého kruhu znovu posílá Kobru do vedení pouhých jedenáct vteřin před koncem první třetiny. Asistence: David Kohút a Šimon Antončík.
     
    15:15
    Kozlové právě vstřelili branku!
    První přesilovka Kolína a hned její první využití! Nahrávku Jankovského z pravé strany v mezikruží přivinul ke své holi JAN STEHLÍK, který z první poslal kotouč přesně za záda Lukáše Sochůrka. Asistence: Václav Jankovský a David Šafránek.
     
    07:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    To se ovšem nedá říct o šanci na opačné straně kluziště, ze které se Kobra dostává do vedení! Signalizovanou výhodu po vhazování využil svým průnikem DENIS HELDÁK, který zcela přesně našel volnou skulinu v Sejpalově svatyni. Asistence: Aleš Furch a David Kohút.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Heldák (Furch, Kohút), 20. Heldák (Kohút, Antončík) – 16. Stehlík (Jankovský, Šafránek), 23. Šafránek (Pýcha), 28. Březina (Semirád, Šafránek), 36. Semirád (Šafránek), 40. Mašín (Pýcha, Šafránek)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (41. Langer) – Popela, Antoš, Šteiner (A), Mrkvička, Valík – Tondr, Davídek, Hlinka, Šťastný, Petrov, Kohút, Heldák, Bárta, Bříška (A), Hrubý, Furch, Novák, Antončík.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Hermann) – Nutil, Jelínek, Hanzl, Pýcha, Březina, Barták, Havelka – Stehlík, Kysela, Netušil, Semirád, Malý (C), Mašín, Kozák, Martínek, Zumr (A), Jankovský, Němec, Šafránek (A).

    Rozhodčí: Vokřál – Maňák, Teršíp
    thejrc.org