Česko – Kanada East 6:4 (kon.)
konec
Česko
6:4 (1:3, 3:0, 2:1)
Kanada East
Sobota 14.12.2019, 03:00 • Encana Events Centre, Dawson Creek • World Junior A Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:29 Filip PŘIKRYL - 6:4
     
    57:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    FILIP PŘIKRYL se zmocnil kotouče mezi kruhy obranného pásma českého týmu a následně ho táhlou střelou zápěstím poslal do prázdné sítě! Je hotovo! Stav 6:4. Asistence: Jakub Dobeš.
    55:46 Cole O'HARA - 5:4
     
    55:46
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    COLE O'HARA si z pravého rohu útočného pásma vybruslil před českou bránu a jeho bekhendové zakončení se od brusle Daniela Poizla odrazilo ke vzdálenější levé tyči brány – 5:4! Bez asistence.
    48:38 David JINDRA - 5:3
     
    48:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Marcel Barinka se v blízkosti levé tyče neprosadil, jenže DAVID JINDRA vzápětí vystřelil z dorážky přes kanadskou hůl a puk se přes hlavu Devona Leviho snesl do brány! Češi vedou o dva góly – 5:3! Asistence: Robin Všetečka a Marcel Barinka.
    39:24 Matěj MORONG - 4:3
     
    39:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Marcel Barinka vystřelil na vrcholu levého kruhu a MATĚJ MORONG fantastickou tečí ve vzduchu usměrnil puk do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Češi dnes podruhé v zápase využili dvojnásobnou přesilovou hru 5 na 3 a vedou po parádním obratu nad týmem Kanada East 4:3! Asistence: Marcel Barinka a Daniel Kowalczyk.
    26:46 Jakub RYCHLOVSKÝ - 3:3
     
    26:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB RYCHLOVSKÝ se řítil po přihrávce Robina Všetečky z pravého křídla sám na bránu a po nádherném blafáku do bekhendu zasunul puk do prázdné sítě! Češi dokázali vyrovnat a skóre je rázem 3:3! Skvěle. Asistence: Robin Všetečka.
    22:17 Robin VŠETEČKA - 2:3
     
    22:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    ROBIN VŠETEČKA si najel na vzdálenější levé tyči na parádní diagonální přihrávku Davida Jindry zpoza brány a střelou bez přípravy rozvlnil síť! Je to o gól! Asistence: David Jindra a Zack Malík.
    16:42 Charles TREMBLAY - 1:3
     
    16:38
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    Jérémy Laframboise nyní fantasticky přenesl hru diagonální přihrávkou z pravého křídla doleva, kde na bodu levého kruhu bez přípravy vypálil CHARLES TREMBLAY a jeho rána skončila v síti! Kanada East využila přesilovou hru. Asistence: Jérémy Laframboise a Philippe Chapleau. (1:3)
    13:14 Ryan ALEXANDER - 1:2
     
    13:14
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    Tucker McIntosh na pravém křídle vystřelil po zpětné přihrávce Rylanda Mosleyho od modré čáry a před českou bránou dobře clonil RYAN ALEXANDER, který puk fantasticky tečoval ve vzduchu a usměrnil ho nad lapačkou Jakuba Dobeše do předního pravého horního rohu brány! Kanada East otočila zápas a vede 2:1. Asistence: Tucker McIntosh a Ryland Mosley.
    05:57 Philippe CHAPLEAU - 1:1
     
    05:57
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    PHILIPPE CHAPLEAU skóroval z podobné pozice jako Filip Přikryl, když se u levé tyče dostal k odraženému puku a po zvednutí hlavy zamířil o horní tyč do české sítě! Rychlá odpověď Kanady East. Asistence: Colby MacArthur a Cole O'Hara.
    04:12 Filip PŘIKRYL - 1:0
     
    04:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    FILIP PŘIKRYL se ocitl před kanadskou bránou úplně sám a z dorážky poslal puk po ledě k levé tyči! Češi potrestali kanadské fauly a vedou v úvodu zápasu 1:0. Přesilová hra 5 na 3 využita. Asistence: Daniel Kowalczyk a Robin Všetečka.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Přikryl (Kowalczyk, Všetečka), 23. Všetečka (Jindra, Malík), 27. Rychlovský (Všetečka), 40. Morong (Barinka, Kowalczyk), 49. Jindra (Všetečka, Barinka), 58. Přikryl (Dobeš) – 6. Chapleau (MacArthur, C. O'Hara), 14. Alexander (McIntosh, Mosley), 17. Tremblay (Laframboise, Chapleau), 56. C. O'Hara


    Česko: Dobeš (Škorpík) – Poizl, Černohorský, Kowalczyk (C), Rutar, Šiller, Volráb, Z. Malík – Všetečka (A), Najman, Rychlovský – Bernat, Morong, Poppel – Princl, Přikryl, Jelínek – Barinka, Jindra. Hlavní trenér: Miroslav Přerost.
    Kanada East: Levi (Say) – Coulson, Lafrance, Chapleau, McIntosh, Kennette, Tanos, Biggar – Tinling, Laframboise, Tremblay (A) – R. O'Hara, Vermaeten, Craft – Mosley (C), Alexander, Martino – DeGrazia, Tverberg, MacArthur – C. O'Hara. Hlavní trenér: Martin Dagenais.
    thejrc.org