Karlovy Vary – Studénka Sledge 4:6 (kon.) | HC Sparta Praha Sledge – Zlín sledge 2:0 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
4:6 (2:1, 0:2, 2:3)
HC Sledge Studénka
Sobota 14.12.2019, 14:15 • Zimní stadion Ostrov • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    44:58
    Studénka právě vstřelila branku!
    SEBASTIAN DISVELD dává razítko na výhru evropského týmu, když se opřel do vyhraného buly. Asitence: Petr Kudrna.
     
    42:32
    Studénka právě vstřelila branku!
    SEBASTIAN DISVELD se trefuje do horní poloviny Korcovy branky a opět přibližuje hosty k důležitému vítězství! Asistence: Erik Fojtík.
     
    36:44
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelný zápas pokračuje. JIŘÍ BERGER zachytil těsně na modré čáře hosty vyhazovaný kotouč. Najel si více na střed a propálil nejistého Martina Kudelu! Reprezentační gólman na sobě následně dal znát negativní emoce. Bez asistence.
     
    34:18
    Studénka právě vstřelila branku!
    Ale evropský tým okamžitě kontruje a zase vede! SANDRO KALEGARIS nastartoval motor na levém křídle a i když s ním jel Berger, dokázal rakousko-italský sniper perfektně zavěsit pod víko! Asistence: Sergej Panfilov, Erik Fojtík.
     
    34:01
    Žraloci právě vstřelili branku!
    A je opět vyrovnáno! FRANK RENNHACK dojel volný puk na pravém kruhu a z tohoto místa rovnou rozvlnil síť za Kudelou! Asistence: Karel Wágner.
     
    23:55
    Studénka právě vstřelila branku!
    Skóre se znovu převrací na stranu hostů. V rychlém protiútoku nedal Korcovi šanci SANDRO KALEGARIS. Asistence: Erik Fojtík, Roman Severin.
     
    21:19
    Studénka právě vstřelila branku!
    Diskuse domácím nejsou nic platné, gól rozhodně platí. Berger po předchozím souboji vypadl mezi kruhy ze sáněk a nemohl se aktivně zapojit do hry, která pokračovala. Hosté situaci využili a SANDRO KALEGARIS vyrovnal. Asistence: Sergej Panfilov.
     
    06:51
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarští se dokonce ujímají vedení! Michalčín vleže vypíchl kotouč z obranného pásma za modrou. To byl signál pro Rennhacka, jenž vyrazil do brejku s JIŘÍM BERGEREM. Než se hosté stihli vrátit, měli puk v horní polovině své branky. Asistence: Frank Rennhack, Lukáš Michalčín.
     
    03:35
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Radost hostů příliš dlouho nevydržela! Po chybě Martina Kudely, který promáchl nahození FRANKA RENNHACKA od červené čáry, je vyrovnáno. Bez asistence.
     
    02:24
    Studénka právě vstřelila branku!
    Ruská spolupráce otevírá skóre utkání. Přesilovou hru využil SERGEJ PANFILOV. Asistence: Roman Severin.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 4. Rennhack, 7. Berger (Rennhack, Michalčín), 35. Rennhack (Wágner), 37. Berger – 3. Panfilov (Severin), 22. Kalegaris (Panfilov), 24. Kalegaris (Fojtík, Severin), 35. Kalegaris (Panfilov, Fojtík), 43. Disveld (Fojtík), 45. Disveld (Kudrna)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Korec – Berger, Wágner, Haas – Forgo, Rennhack, Michalčín, Karafiát, Kovářík
    HC Sledge Studénka: M. Kudela – V. Kudela, Fojtík, Staněk, Schilcher – Panfilov, Kalegaris, Kudrna, Severin, Disveld, Mlčák

    Rozhodčí: Tadeáš Hanák – Benjamin Vondráček, Josef Helecz ml.

    Diváci: 42
    thejrc.org