Polsko U18 – Česko U16 1:15 (kon.)
konec
Polsko U18
1:15 (0:3, 1:8, 0:4)
Česko U16
Sobota 14.12.2019, 12:05 • Miškovec • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    Je konec! I dnešní zápas nám přinesl naprosto jednoznačnou podívanou, přičemž jsme dohromady viděli hned šestnáct branek, přičemž patnáct z nich vstřelilo Česko. To předvedlo další dominantní výkon, neboť svému soupeři nedarovalo sebemenší šanci. Polsko se totiž celý zápas bránilo, zřídkakdy vyráželo na rychlých protiútoků. (14:07:55)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Už nám probíhá poslední minuta tohoto zápasu. O další útočnou snahu se postarala Pištěková, která prudkou nahrávkou zkoušela nahrát k pravému hrazení.
    57:55 PIŠTĚKOVÁ - 1:15
     
    57:55
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Patnáctý zásah českého celku! Po přetahované u levého hrazení se k puku dostala TEREZA PIŠTĚKOVÁ, která místo nahrávky zakončovala přesně pod břevno branky, což Ratajczykovou překvapilo natolik, že inkasovala.
    56:50 BARTÁKOVÁ - 1:14
     
    56:50
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Je tu další využitá přesilová hra! I tentokráte jsme sledovali již tradiční kombinaci, která přinesla nahrávku za branku, načež se Gruntové povedlo najít BARBORU BARTÁKOVOU, která z bezprostřední blízkosti vyzrála na Ratajczykovou.
    Asistence: Lucie Gruntová, Adéla Šapovalivová.
     
    56:27
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Zofia Postelová – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:06
    Hodně důrazně si počínala Blaszkówá, která hezkým hitem skolila k zemi jednu z protihráček. Polsko se nyní brání zodpovědně, touš je navíc za českou brankou.
     
    54:24
    Polsko mělo opět velké štěstí, Ratajczyková totiž nevěděla, kde má puk. Ten nakonec skončil někde před brankovou čárou, čtrnáctý zásah z toho nebude.
     
    53:19
    Vyloučení v týmu Polsko U18 (Julia Zaborowská – 2 min., podrážení).
     
    53:12
    Ratajczyková měla složitou práci, přičemž zřejmě nic neviděla. Mašková navíc zkoušela nahodit na teč, avšak to na změnu dráhy letu puku nevypadalo.
     
    52:04
    Už to vypadalo, že puk skončil za brankovou čáru, avšak nakonec dopadl pouze na oblouk branky. Ratajczyková dokonce ležel na zádech.
     
    51:05
    Kousek od středového kruhu vystihla rozehrávku Šapovalivová, která se poté sama pokusila ohrozit branku, avšak Ratajczyková dokázala zakročit betonem.
     
    50:10
    Polsku se ani tato početní výhoda vůbec nedaří, zatím nedošlo k ohrožení Hromádkové. Sikorská totiž zkoušela nahrát za sebe, s čímž Zaborská nepočítala.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu Česko U16 (Tereza Mašková – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    47:25
    Hotová se ještě pokoušela vrátit puk zpět před branku, avšak do její rány se včas dostala jedna z protihráček. O další útočný výpad se tak snaží Mazancová.
    46:00 GRUNTOVÁ - 1:13
     
    46:00
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Další hezká souhra končí třináctým zásahem! Tentokráte si mezi kruhy sjela LUCIE GRUNTOVÁ, která bezpečně uklidila puk ke vzdálenější konstrukci. Ratajczyková na tuto střelu neměla šanci dosáhnout.
    Asistence: Barbora Bartáková, Tereza Mašková.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 28. Sikorská – 2. Dýcková, 6. Mašková, 7. Gruntová (Dýcková, Šapovalivová), 21. Šapovalivová, 25. Šapovalivová (Solarová), 26. Dýcková (Gruntová), 30. Gruntová (Bartáková, Šapovalivová), 31. Trnková (Brichová), 32. Jílková (Pištěková), 32. Vrhelová (Gruntová, Malicka), 39. Trnková, 41. Gruntová, 46. Gruntová (Bartáková, Mašková), 57. Bartáková (Gruntová, Šapovalivová), 58. Pištěková


    Polsko U18: Grzybowská (Ratajczyková) – Nosalová, Zaborowská, Patlaová, Postelová, Secemská, K. Zaborská – Schrammová, Sikorská, Zylaová, K. Baranová, Z. Baranová, Blaszkówá, Kobusová, Skretová, Sowaová, A. Zaborská, Talandaová
    Česko U16: Hesová (Hromádková) – Narovcová, Mašková, Hračová, Solarová, Hotová, Vaníčková, Veverková – Bartáková, Gruntová, Brichová, Mazancová, Trnková, Dýcková, Jílková, Pištěková, Malicka, Vrhelová, Šapovalivová
    ocianews.com