Getafe – Valladolid 2:0 (kon.) | Celta Vigo – Mallorca 2:2 (kon.) | Espanyol – Real Betis 2:2 (kon.)
Sevilla – Villarreal 1:2 (kon.) | Valencia – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:2 (1:1)
RCD Mallorca
Neděle 15.12.2019, 14:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:58:28)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:16.
     
    Je konec! Mallorca nakonec uhrála na půdě Celty Vigo remízu 2:2. Domácí celek sice vstoupil do duelu aktivně a brankou Rafinhy se dostal do vedení, jenže po jednom ze soubojů před brankou Viga nařídil rozhodčí pokutový kop, který proměnil Sevilla! Po změně stran se penalty dočkal také domácí tým a Iago Aspas poslal Vigo zpátky do vedení! Hosté si navíc zkomplikovali situaci, když červenou kartu vyfasoval Raillo. Mallorca to ale nevzdala a Budimir dokázal vyrovnat!
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ještě jedna obrovská šance! Santi Mina si naskočil na centr z pravé strany, ale jeho hlavička prosvištěla těsně nad břevnem!
     
    90+4
    Hosté nyní nasbírali nějaké vteřinky tím, že Lumor Agbenyenu ležel u brankové čáry. Rozhodčí ukazuje, že ještě minutku přidá.
     
    90+3
    Do rozehrávky se nyní musel zapojit také domácí brankář, který míč nakopl na polovinu soupeře. Obrana Mallorcy však vybojovala míč pro sebe.
     
    90+2
    Stanislav Lobotka si naběhl na přihrávku do pokutového území, jenže špatným prvním dotykem mu míč utekl do zámezí. Rozehrávat bude hostující brankář.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Kevin Vázquez, přichází Gabriel Fernández.
     
    89
    Aspas si brousil zuby na další přihrávku do velkého vápna, jenže opět si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl daleko od nohy.
     
    88
    Po další útočné akce domácího celku si na přízemní centr z levé strany naběhl Aspas, kterému však zakončení zrovna nesedlo a míč skončil v rukavicích brankáře.
     
    87
    Iago Aspas si došel pro míč do blízkosti velkého vápna, jenže už neměl dostatek času na zakončení a obránce Mallorcy před ním míč odehrál do autu.
     
    86
    Domácí celek se nadále tlačí do pokutového území. Pione Sisto vymyslel nadýchaný oblouček, ale obrana domácího celku si dokázala poradit.
     
    84
    Mallorca právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Mallorca dokázala vyrovnat i v deseti hráčích! Lago Junior odcentroval z levé strany na malé vápno, odkud domácí obrana neodehrála míč do bezpečí a ANTE BUDIMIR poslal míč do sítě!
     
    83
    Iago Aspas chtěl přenést těžiště hry z levé strany na pravou, jenže do cesty se mu postavil soupeř, který jeho přihrávku srazil mimo nebezpečný prostor.
     
    82
    Pione Sisto odcentroval z levé strany do pokutového území, ale obrana Mallorcy jeho pobídku dokázala srazit do zámezí. Vhazovat bude domácí Celta.
     
    81
    Až nyní se opět pokračuje ve hře. Celta Vigo opět kombinuje na polovině soupeře a nepouští fotbalisty v červených dresech k míči.
     
    79
    Další komplikace pro Mallorcu! Antonio Raíllo předvedl surový zákrok a je vyloučen!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 21. Rafinha (Olaza), 50. Aspas (pen.) – 34. Sevilla (pen.), 84. Budimir

    Karty:   33. Aidoo (CVG), 58. N. Araujo (CVG), 75. S. Mina (CVG) – 45+4. Budimir (MLR), 72. Campos (MLR)   79. Raíllo (MLR)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:16.
    Celta de Vigo: Blanco – K. Vázquez (90. G. Fernández), N. Araujo, Aidoo, Olaza – Méndez (67. S. Mina), Sisto – Yokuşlu, Lobotka, Rafinha – Aspas.
    Náhradníci: Vieites – Beltrán, Costas, Mallo, Pape Diop, S. Mina, G. Fernández.

    RCD Mallorca: Reina – Raíllo, Valjent, Agbenyenu, Gámez – Rodríguez, Sevilla (63. Lago Junior), Baba Mohammed, Febas (48. Campos) – Budimir, Kubo (77. Chavarría).
    Náhradníci: Fabri – Campos, Chavarría, Lago Junior, Señé, Sastre, Cabrera.
    thejrc.org