Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.) | Nashville – Dallas 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:4 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 5:4 (1:0 po s.n.) | Tampa – Washington 2:5 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:3 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 7:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 15.12.2019, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Hischier vezl puk do prázdné branky, byl hodně sporným způsobem poslán k zemi, přičemž smetl branku New Jersey. Myslím si, že tam byl nedovolený zákrok a tím pádem měl být uznán technický gól, sudí je však jiného názoru. To však Devils vadit nemusí, deset vteřin před koncem se totiž vhazuje před Kuemperem, který musí zpět do své branky.
     
    59:28
    Na řadu přichází také oddechový čas. Uspěje Arizona?
     
    59:00
    Kuemper znovu míří na střídačku, power-play, pokus číslo dvě!
     
    57:52
    Arizona hraje v šesti bez gólmana!
     
    57:30
    Největší šance New Jersey přišla v závěru přesilovky, kdy Zajacova střela vypadla Kuemperovi z výstroje přímo do brankoviště a poskakovala v okolí brankové čáry. Nakonec si toho domácí gólman stihl včas všimnout a úspěšným zákrokem zamezil nejhoršímu! Keller je na ledě, domácí v pěti.
     
    55:29
    Bude se vylučovat, což domácímu týmu výrazně hatí plány. Keller (ARI) se při snaze získat kotouč provinil podrážením, hostující obrana si bude moci na dvě minutky vydechnout.
    51:34 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    51:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak pozor! Hosté se podruhé v zápase dostávají do vedení a osm a půl minuty před koncem se přibližují vítězství! Puk se po průniku McLeoda dostal na čele KYLEA PALMIERIHO, který lehkou, technickou střelou ke vzdálenější tyči posílá New Jersey znovu blíže k výhře – 1:2! Asistence:
     
    49:46
    Tak to byla obrovská šance na vstřelení vedoucího gólu! Schmoltz nesobecky vymyslel pas na Alexe Goligoskiho, před kterým zívala prázdná branka! Autor vyrovnávacího gólu zkoušel zakončit tahem, jenže v nejdůležitější možný moment mu sjel puk z čepele a nedokázal tak ani zakončit!
     
    48:23
    Zcela zbytečným zákrokem se v útočné třetině prezentoval Wayde Simmonds (NJD), který dostává menší trest za sekání a oslabuje tím své mužstvo v hodně špatný okamžik.
     
    40:23
    To je začátek! Severson postupoval sám na gólmana, zvolil přímou střelu, kterou otřel o břevno branky Arizony!
     
    38:10
    To střela Ekmana-Larssona vypadala mnohem nebezpečněji! Hostující gólman nemohl vidět vůbec nic a měl velké štěstí, že ho pokus švédského zadáka trefil přímo do vyrážečky!
     
    35:29
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Nick Schmaltz – 2 min., sekání).
     
    33:55
    Tak přece jen se se šancemi začíná trhat pytel! První přímou střelu vyrazil Blackwood jen na hokejku Kessela, který puk zametl zpět na jeho branku, skóre se ale nemění!
     
    32:58
    Na druhé straně po střele Bratta zazvonilo břevno, kotouč se od něj odrazil až do ochranné sítě!
     
    31:52
    Nedůslednost v obraně New Jersey mohla Devils přijít hodně draho! Ztrátu Vatranena dokonale využil Clayton Keller, který se na kruzích zmocnil kotouče a ihned vyrazil směrem k brankáři. Proti Blackwoodovi zkusil střelu těsně nad ledem, brankář hostí vytáhl skvělý zákrok, kterým udržel skóre nerozhodné!
     
    24:54
    To zakončení Kellera vypadalo velmi nebezpečně, útočník Arizony dostal prostor vybruslit si od mantinelu až do střelecké pozice, odkud prudkou ranou nastřelil levý beton připraveného Blackwooda! Domácí se nakonec neradovali ani z dorážky, kterou si brankář hostujícího týmu taktéž dokázal pohlídat.
     
    19:51
    A ještě jedno vyloučení, přesilovou hru si na konci první a zejména v úvodu druhé třetiny zahrají hosté. Alex Goligoski (ARI) trefil Wooda do obličeje vysokou holí, za což dostává menší trest.
    15:35 Alex GOLIGOSKI - 1:1
     
    15:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Chvíli před návratem Subbana na led se ale domácí v přesilové hře prosazují a tím srovnávají stav první třetiny! Do jízdy do druhé vlny dostal puk ALEX GOLIGOSKI, který zpoza kruhů dokázal přesně mířenou ranou vstřelit třetí branku v probíhající sezoně – 1:1! Asistence: Vinnie Hinostroza.
     
    13:41
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (P. K. Subban – 2 min., držení hole).
     
    13:35
    Mackenzie Blackwood předvedl v krátkém sledu dva vynikající zákroky, nebezpečně vypadal především dorážky Hinostrozy, kterou dokázal vytěsnit betonem! Skóre se nemění, Arizona však bude hrát druhou přesilovku.
     
    06:33
    Nyní si však Arizona zahraje úvodní přesilovou hru zápasu. P. K. Subban (NJD) ostře zastavil postupujícího Kellera, jeho trest je nakonec klasifikován jako podrážení. Dočkáme se brzkého vyrovnání skóre?
    02:17 Jesper BOQVIST - 0:1
     
    02:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je překvapivý začátek celého duelu, New Jersey se z prvního ohrožení branky Arizony dostávají do vedení! Ujala se bekhendová střela JESPERA BOQVISTA z předbrankového prostoru, na kterou brankář Kuemper dosáhnout nedokázal – 0:1! Asistence: Miles Wood.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 16. Goligoski (Hinostroza) – 3. J. Boqvist (Wood), 52. Palmieri


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Oesterle, Ness – Fischer, Dvorak, Schmaltz – Hinostroza, Stepan (A), Keller – Kessel (A), Söderberg, Crouse – Garland, Richardson, Grabner.
    New Jersey Devils: Blackwood (Cormier) – P. K. Subban, A. Greene (C), Vatanen, Butcher, Severson, Müller – Palmieri (A), Hischier, Bratt – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Simmonds, J. Hughes, Zacha – J. Boqvist, M. McLeod, Wood.

    Rozhodčí: Rooney, Nicholson – Gibbs, Mach
    bahis siteleri