FTZS Liberec – Helas Brno 2:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Sparta 2:6 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
2:6 (2:3)
Sparta Praha
Neděle 15.12.2019, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu 11. kola VARTA futsal ligy mezi plzeňským Interobalem a pražskou Spartou. Začínáme ve 20:00.
     
    Vzájemné zápasy z loňské sezony
    PLZ – SPA 4:5
    SPA - PLZ 5:2
     
    Na páté semifinále se plzeňská hala Lokomotiva zaplnila do posledního místa, což je v Plzni rarita. Interobal neudržel vedení 2:1, Michal Holý neproměnil krátkou penaltu a Sparta postoupila do finále výhrou 7:2. Navíc dohrávala bez vyloučených Jana Havla a Jakuba Mižára. Kouče Friče vytočil zákrok Cupáka na Vnuka, kdy Cupák z výskoku trefil Vnukovo koleno. Podle slov plzeňského trenéra to byl zákrok na roční kriminál. Nicméně sudí trestali žlutou kartou, nikoliv červenou, jak by si přála Plzeň... Frič doufal, že tenhle faul disciplinárka tvrdě potrestá. Ale nestalo se. Cupák vzápětí o tři dny později nastoupil do finále s Chrudimí.
     
    Plzeń tak disponovala mečbolem. Nicméně na Spartě byla v pozici jasného outsidera. Hrála bez vykartovaných Abrhama s Vnukem (tři žluté karty). V sestavě s juniory však po poločase vedla 2:0. Jenže Sparta ve druhé půli během minuty při powerplay s brankářem Vahalou překlopila duel na svou stranu. Nakonec zvítězila a poslala sérii ještě jednou do Plzně na páté semifinále.

    Po utkání měly kluby (jako vždy) mediální povinnost nabídnout někoho ze svých trenérů k pozápasovému ohlasu pro ČT. Jelikož Petr Kučera byl v trestu, tak utkání zhodnotili Beni Simitči a David Frič. Kouč Plzně se zlobil na situaci před gólem na 4:2 ze sparťanského pohledu, kdy podle něj Cupák fauloval Slavíka a měla se pískat dlouhá penalta. V pokračující hře Sparta udeřila. Zatímco Frič si byl jistý tím, že šlo o faul, Simitči takový názor nesdílel. Frič se tak poněkolikáté vysmál slovům svého trenérského rivala.
     
    Sparta následně doma splnila roli favorita. Plzeň už tou dobou věděla, že sezona skončila pro Michala Štrajta, který se zranil v průběhu prvního zápasu. Na třetí utkání se série vrátila do Plzně. Zápas rozhodl Tomáš Vnuk v plzeňských barvách. Při podávání rukou poté došlo na konflikt mezi bývalým plzeňským trenérem Kučerou a Brazilcem Marcelem. Oba dostali dva zápasy. Pro Kučeru to s odstupem času znamenalo konec sezony.
     
    ...Sérii už trošku vyhecovalo hodnocení tehdejšího plzeňského kouče Petra Kučery po pátém čtvrtfinále s Teplicemi, kdy si rýpl do Beniho Simitčiho: "Spartu mám rád i proto, že na lavičce sedí trenér, který o sobě prohlašuje, že je největší odborník na futsal v republice. Na mě se mu ale nikdy příliš nedařilo."

    Následně se po úvodním semifinálovém duelu vrátil druhý trenér Plzně Frič k tomu, jak se domlouvaly před sérií termíny: "Před touhle sérií, když se dohadovaly termíny, tak šéf Benaga pan Simitči řek, že vlastně nebude řešit čtvrtej, ani pátej termín. Že nás smetou 3:0. Jeho pokora, jeho inteligence prostě mluví sama o sobě..."
     
    Legendární semifinále
    Plzeň a Sparta se potkali v semifinále před rokem a půl. Plzeň tehdy postoupila přes pět zápasů s Teplicemi. Následovala fantastická série, která už snad ani nemohla být více vyhrocená i vzhledem k tomu, že David Frič a Beni Simitči se prostě nemuseli. Nebo spíše nesnášeli. Frič nepodal Simitčimu ruku po semifinále, stejně tak ani loni v zápase v Plzni v rámci základní části. Před zápasem se pozdravil se všemi členy lavičky soupeře, se Simtčim nikoliv...
     
    Plzeň šlape a zatím jako jediná v lize neprohrála. Vybojovala dokonce historický bod v Chrudimi, kde odehrála utkání na šest lidí. Tomáš Vnuk tehdy neslezl za čtyřicet minut z palubovky. V závěru si navíc vynutil červenou kartu pro Evertona. I kvůli jeho návratu z hostování ve Spartě, zažívá Interobal úplně jinou sezonu než loni. Byť velkým problémem je zranění kapitána Rešetára, kterému zranění právě v zápase v Chrudimi, kde strávil valnou část kariéry, ukončilo tento ligový ročník. Rešetárova absence není jediná, jenž před šlágrem podzimu trápí Marka Kopeckého.

    K dispozici nebude ani mládežnický reprezentant Lukáš Němec. Přitom Němec měl fazonu jako hrom a především jeho výkon při domácí výhře 7:0 nad Českou Lípou byl vynikající. O Němcovi mluvil už bývalý kouč Frič jako o gólmanovi pro reprezentaci. Ostatně s Michalem Hůlou se potkával v mládežnických reprezentačních výběrech a Hůla už letos odchytal kvalifikaci o MS proti Portugalsku (a to ještě dva roky před tím hrál druhou ligu za Chomutov).
     
    Pražané v úterý zvítězili ve finále poháru SFČR, když Teplice zdolali 2:1. Ve vyhroceném závěru vyloučil sudí Černý Brazilce Tavernu. Ten poté paradoxně dostal trest na dva duely, který se ovšem vztahoval i pro páteční ligové střetnutí na Slavii (byť pohár a liga jsou pochopitelně dvě rozdílné soutěže).
     
    Pro Tomáše Vnuka to bude samozřejmě pikantní zápas. Vnuk hostoval ve Spartě většinu loňské sezony. Nastupoval ve čtyřce s Drahovským, Seidlerem a Cupákem. Přiznal, že by ho nepřekvapilo, kdyby Sparta na něj nasadila osobku. Podle svých slov i sám hrál osobní obranu na někoho ze svých soupeřů v době svého působení v hlavním městě.
     
    Nejedná se o zápas prvního s druhým, nýbrž druhého se třetím. Chrudim totiž v pátek nepřipustila překvapení a vyhrála v České Lípě poměrem 7:1. Momentálně tak vede VARTA futsal ligy. Plzeň je o bod druhá před Spartou. Jisté tak je, že Chrudim na čele nezůstane.
     
    Sparta je favoritem zápasu. V letošní sezoně si zahrála Ligu mistrů, kde podlehla Barceloně pouze o branku. Ve svém kádru má nejlepšího hráče posledního play-off, Brazilce Wildeho. Ten je mimochodem nejlepším střelcem barcelonské historie. Beni Simitči má k dispozici také srbského reprezentanta Mladena Kociće.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Interobal Plzeň: Luhový (Lecjaks) – Holý, Kovács (C), Kozár, Vnuk – Buchta, Zdráhal, Štrajt, Havel, Mižár, Künstner Trenér: Marek Kopecký.

    AC Sparta Praha: Vahala (Plecitý) – Rick, Kocić, Brahimi, Amadeu, Novak, Wilde, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Grbeša, Seidler Trenér: Beni Simitči.

    Rozhodčí: Kaštánek, O. Černý – Matyš.
     
    V sestavě Plzně chybí Jaroslav Slavík. Vrací se Jakub Mižár. Přitom bývalý kapitán Interobalu se před zápasem s Českou Lípou loučil s áčkem...
     
    Dnešní zápas bude mít kvalitní obsazení nejen na hřišti, ale i v hledišti. Na duel Plzeň – Sparta dorazil reprezentační kouč Tomáš Neumann anebo Radim Záruba. Ten má za sebou páteční velký obrat proti Teplicím.
     
    V pátek totiž Slavie překlopila domácí zápas s Teplicemi z 1:4 po poločase na 6:5, když právě Záruba rozhodl z krátké penalty. Sám byl faulovaný Ossoriem a sudí Cílek vytáhl přímou červenou kartu pro cizince v barvách Svarogu. Jednalo se o zmaření vyložené brankové příležitosti. Záruba by jinak zakončoval do prázdné branky.
     
    V posledním venkovním duelu totiž Sparta v Edenu deklasovala Slavii poměrem 9:0. Dan Kolman byl následně (mírně řečeno) naštvaný. Nicméně tvrdil, že za výkony se ve Slavii pokuty nedávají,což neplatí o přístupu k zápasům.

    Kolman také narážel na webu Slavie na to, že sice je mezi futsalovou Spartou a Slavií určitý rozdíl, nicméně fotbalová Slavia uhrála díky nasazení na Barceloně bezbrankovou remízu.
     
    Tento zápas bude sledovat i Martin Dlouhý, bývalý reprezentační kapitán Martin Dlouhý. Ten tady dnes porazil s Rapidem Ústí nad Labem rezervu Interobalu 10:1. Rapid tak vede druhou ligu Západ, zejména kvůli tomu, že před týdnem zdolal Kladno. Zatím zaváhal pouze na půdě pražských Wizards.
     
    Sparta bude hrát kompletně v rudém, Interobal v modrobílém.
     
    Tomáš Drahovský vyhrál hod mincí a zvolil stranu, nikoliv míč.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Kozár s Vnukem rozehráli, Plzeň hraje zprava.
     
    1
    Sparta bude mít v hledišti větší podporu.
     
    1
    Dlouhá kombinace hostů, Amadeu poté posunul křížem na pravou stranu a rozběhnutý Seidler z jedničky pálil nad branku.
     
    2
    Nejprve pískaný faul Ricka na Kozára. Poté byl Vnuk podražený deset metrů od branky hostů. Takže na fauly 0:2.
     
    2
    Po nahrávce Kovácse ze standardky na levou stranu trefil Vnuk z levé strany Vahalu do břicha.
     
    2
    Faul Holého zprava na Seidlera, na fauly 1:2. Na to, že je odehráno přesně 80 sekund.
     
    2
    Grbeša zakončil zprava vedle bližší tyčky okolo natažené nohy Luhového.
     
    2
    Seidler stíhal Holého na levé straně, ten vstřelil a bývalý kapitán Sparty srazil balón vedle přední tyče na roh.
     
    2
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kovács namazal rohem zleva zhruba na střed na hranici vápna, kde MICHAL HOLÝ z první pod víko skóroval. Asistence: Michal Kovács.
     
    3
    Kozárovi odskočil balón na pravé straně a Beni Simitči zavelel ke střídání.
     
    4
    Vnuk utekl protihráče a poté se snažil vykoledovat faul při souboji jeden na jednoho. Plzeň se marně dožadovala třetího faulu soupeře. Vnuk se ještě vztekal směrem k sudímu Černému.
     
    5
    Wilde postrčil míč zprava do druhé vlny na Kociče, toho vychytal Luhový na bližší tyči.
     
    5
    Povedenou křižnou střelu Vnuka z levé strany přes beka vytáhl připravený brankář Vahala.
     
    5
    Interobal nebude střídat na čtyřky, ale po jednom hráči. Vnuk s Kovácsem a Holým zatím neslezli z placu.
     
    6
    Wilde chtěl, aby se pískala ruka Holého a hned na to upozornil sudího Kaštánka, avšak bez úspěchu.
     
    6
    Grbeša podržel míč před bekem a jeho střela křížem z levé strany po zemi na vzdálenější tyč skončila v rukou Luhového.
     
    7
    Vnuk získal míč, ale při rozehře trefil Kociče do nohy, ten byl poté při zakončení z pravé strany zablokovaný.
     
    7
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kovács přímo z autu nakopl míč křížem zleva na pravou stranu, tam si naběhl TOMÁŠ VNUK za bránícího Ricka. Ten se nedohodl s Vahalou a TOMÁŠ VNUK sám před Vahalou zvýšil na 2:0. Asistence: Michal Kovács.
     
    7
    Kovács (IO) dostává kartu za faul zprava na Wildeho před zraky rozhodčího Černého a jelikož je to čtvrtá žlutá karta, tak příští týden proti Hodonínu nehraje.
     
    8
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tečovanou střelu Amadea z levé strany si ve vápně našel po odrazu nejlépe GABRIEL RICK, ten byl sám před dezorientovaným Luhovým a pod břevno snížil na 1:2. Asistence: Amadeu.
     
    8
    Luhový chytil zakončení Amadea z levé strany na první tyči.
     
    9
    Drahovský se uvolnil kolem Vnuka a z pravé strany na zadní tyč protáhl Luhového, ten si zasloužil potlesk publika.
     
    9
    Po nepřesné nahrávce na Vnuka šla Sparta do kontru po levé straně, ale Luhový dobře zmenšil úhel Rickovi.
     
    9
    Zdráhal chyboval a Grbeša se opřel do míče z první, Luhový si však připsal zákrok rukama.
     
    10
    Kovácsův pas na Holého vystihl Drahovský a Sparta už je nastěhovaná na útočné polovině.
     
    10
    Luhový vyběhl z pravé strany a věděl si radou se zakončením Seidlera patou.
     
    11
    Vnuk obešel Novaka a poté chtěl faul na svou osobu, přihrál k pravé lajně, ale Kozár vybojoval pouze roh.
     
    11
    Vnuk měl rychlost, hodil si balón zleva na střed kolem Drahovského, ale Vahala byl připraven na šestce.
     
    12
    Havel vypíchl balón Grbešovi zleva, ale Holý mířil vedle přední tyče.
     
    12
    Holý dostal jesle od Kociče, ale vadit mu to nemuselo, neboť se balón odrazil k Havlovi a domácí postupují do útoku.
     
    13
    Novak šel do souboje s Vnukem na levé straně, zakončení pravou nohou však poslal pouze do bránícího Kovácse.
     
    13
    Zajímavá šance Grbeši při rohu, ale jedovatá střela z prvního doteku z levé strany šla na přední tyč, kde byl Luhový. Dorážka Wildeho skončila mimo branku.
     
    13
    Po výhozu Luhového na levou stranu na Vnuka se Plzeň dožadovala třetího faulu hostů, ale podle sudího Kaštánka jednal Vahala v rámci futsalových pravidel.
     
    14
    Oddechový čas pro domácí.
     
    14
    Sparta právě vstřelila branku!
    2:2. Zdráhal a ještě jeden hráč Plzně neuhlídali při nahrávce Kociče z levé strany TIHOMIRA NOVAKA ve vápně a ten zády k brance pokořil Luhového. Asistence: Mladen Kocič.
     
    14
    Následoval třetí faul hostů.
     
    14
    Amadeu a Beni Simitči tomu nemůžou uvěřit, ale Tomáš Vnuk měl podle Libora Kaštánka pravdu. Plzeň bere aut z vlastní poloviny.
     
    15
    Holý udělal chybu a Wilde se poté u levé lajny rozběhl do druhé vlny, jeho střelu zablokoval první bek v barvách Plzně.
     
    15
    Tvrdá rána Amadea končí obranným zákrokem Vnuka.
     
    16
    Drahovský na Ricka na pravou stranu, ale jeho střel levou nohou poslal Kovács do autu.
     
    16
    Amadeu fauluje po ztrátě míče Kovácse zhruba na půli a sudí Černý tasí žlutou kartu pro cizince v barvách hostů. Čtvrtý faul Pražanů.
     
    17
    Vnuk si nemyslel, že by měla mít Sparta roh. Sudí Černý se rozhodl netrestat žlutou kartou za řeči a pouze Vnukovi domluvil.
     
    17
    Drahovský ztratil balón, Vnuk byl poté proti trojici hostů a zakončil pouze do Seidlera.
     
    17
    Rick se vztekal na Kozára a poté se ještě do konverzace přidal Vnuk. Každopádně původní rozhodnutí sudích bylo takové, že aut by měla mít Plzeň, nicméně i tak posléze rozehrávala Sparta.
     
    18
    Kocič připravil křížem zleva tutovku pro Novaka do pravé poloviny vápna, ale Luhový vyběhl. Přitom, když by sklepl Novak na střed, tak Seidler by měl před sebou naprosto prázdnou branku.
     
    18
    Novak je při chuti a zatím hraje hodně dobře, nyní zakončil zprava vedle vzdálenější tyče.
     
    19
    1:53 před poločasem si Beni Simitči vyžádal čas na poradu.
     
    19
    Drahovský se na pivotu otočil před Holým na levou stranu, ale zakončoval vedle bližší tyče.
     
    19
    Plzeňská hrubice v rozehře. Ale Kocičovo bodlo končí na levé tyči z pohledu srbského futsalisty.
     
    19
    Kozár podrazil z pravé strany Kociče a hned se mu omlouval, na fauly 3:4.
     
    20
    Vnuk udělal na levé straně kličku Novakovi při brejku a poté jej obral o balón Wilde.
     
    20
    Tomáš Vnuk zůstává ležet před vápnem soupeře a běží k němu masér Interobalu Petr Bendl. Vnuk se drží za levé rameno.
     
    20
    Tomáš Vnuk má dle všeho vyhozené rameno a tohle je pro Interobal obrovská ztráta. Nejlepší hráč Interobalu odstupuje ze hry.
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned se Vnukova absence projevila. TIHOMIR NOVAK si hodil míč na levé straně kolem Holého a do horní části brány otáčí průběh duelu. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    Akumované fauly v prvním poločase: 3:4
     
    Plzeň byla efektivní v prvním poločase, Ondřej Vahala si moc nezachytal. Sparta měla výraznou převahu na držení míče. A nakonec odchází do šatny spokojenější, překlopila první dějství z 0:2 na 3:2. Třetí gól byl padl poté, co si Tomáš Vnuk s největší pravděpodobností vyhodil rameno a odstoupil ze hry. Pro Plzeň to je obrovská komplikace.
     
    Zápas zatím není nějak moc vyhrocený. Byť to tak na začátku vypadalo poté, co za 63 sekund "vedla" Sparta na fauly 2:0.
     
    AC Sparta Praha podle čtyřek: Vahala (Plecitý) – Rick, Amadeu, Drahovský (C), Seidler – Novak, Wilde, Grbeša, Kocić – Fejzullahi, Hora, Křivánek, Brahimi.
     
    Už se tady zranili při zápase Slavií Karpiak a Leovski a sezona pro ně skončila...
     
    Plzni už teď chybí Němec a Rešetár...
     
    Tomáš Vnuk nemá na zápasy se Spartou v dresu Plzně úplně dobré vzpomínky. Semifinále 2018 dohrával se zraněním, o čemž pochopitelně nikdo nevěděl, protože o zdravotním sestavu hráčů se během play-off nemluví...
     
    Bojová porada Interobalu před druhou půlí. Tomáš Vnuk nikde, takže Plzeň nastoupí dle všeho bez svého nejlepšího hráče a Vnuk nemůže hrát....
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    21
    I před zraky přítele elitní české tenistky a bývalé deblové jedničky Kateřiny Siniakové rozehrála Sparta druhou půli.
     
    22
    V první čtyřce Plzně nahradil Vnuka Zdráhal.
     
    22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kozár udělal chybu v rozehře. Kocič nabídl míč na levou stranu pro WILDEHO a legendární Brazilec zamířil mezi nohama Luhového, byť brankář Plzně vybíhal na šest metrů. Asistence: Mladen Kocič.
     
    23
    Zpětnou nahrávku Novaka z levé strany na Kociče přečetl Kovács a ještě jeden obránce.
     
    24
    Buchta při svém prvním střídání sklepl zleva do druhé vlny na Holého, jeho zajímavou šanci vyrazil Vahala a nikdo z domácích hráč se už k dorážce nedostal.
     
    24
    Drahovský se na levé straně nedohodl s Rickem a na míči tak bude Plzeň po autu Kozára.
     
    25
    Drahovského ráně zprava z jedničky vedle přední tyče zas až tolik nechybělo.
     
    25
    Seidlerovu střelu z levé strany poslal Luhový rukama nad sebe a Kozár poté odkopl balón z šestky.
     
    26
    Amadeu zakončil z více než devíti metrů, Luhový jeho pokus vykopl.
     
    27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Prostě ta absence Vnuka je poznat. Sparta podnikla výpad po levé straně a Drahovský poté přihrával do ohně, MICHAL SEIDLER poté na středu vypálil z druhé vlny do tou dobou z valné části prázdné branky. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    27
    Marek Kopecký poslal na plac Jakuba Mižára.
     
    27
    Wilde absolvoval na pravé straně souboj s Holým, jeho střela s úhlu poté skončila zákrokem brankáře Luhového na bližší tyči.
     
    28
    Kozár nahrál okolo Kociče na pravou stranu, kde mu běžel do druhé vlny Holý, ale svou slabší pravou nohou střílel vedle přední tyče.
     
    29
    První faul druhého poločasu, a sice na polovině hřiště na Novaka.
     
    29
    Buchta podkopnutý na levé straně Kocičem poté, co Srb v rudých barvách ztratil balón.
     
    30
    Künstnerovu nahrávku pod sebe vystihl Wilde a přihrával křížem na pravou stranu Grbešovi, ten zakončoval při brejku do protipohybu Luhového, ale plzeňský brankář ještě stačil při přesunu zabránit soupeři ve skórování.
     
    31
    Seidler dal na levé straně jesle Künstnerovi a sám před Luhovým zakončil vedle zadní tyče.
     
    31
    Kozár seběhl k levé lajně na křižnou nahrávku, ale Vahala neměl se zakončením Slováka uprostřed branky sebemenší problémy.
     
    31
    Amadeu na střed na Seidlera při rychlém brejku, ale pokus českého reprezentanta ve vyložené šanci vykopl Luhový levou nohou. Amadeu poté dorážel hlavou zprava do náruče gólmana Interobalu.
     
    32
    Buchta obral o míč Drahovského z pravé strany, ale do jeho centru se poté na hranici vápna položil vracející se Seidler.
     
    32
    Brejk dva na dva. Seidler se dostal na levou stranu před Luhového, ale jeho další loženku křížem vytahuje plzeňský brankář.
     
    33
    Zdráhal přišel o míč a Kocič běžel do brejku, Havel ho zasáhl, útok pokračoval a následovalo zakončení hostů vedle brány.
     
    34
    Druhý poločas je bez emocí a zatím to vypadá na tři body pro hosty.
     
    35
    Wilde nabídl míč na pravou stranu Kociče a jeho střelu poté poslal Luhový rukou na roh.
     
    35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Wilde se pustil do tří hráčů na pravé straně, zakončil, balón se odrazil nejprve od zadní a poté od přední tyče, načež AZEM BRAHIMI snadno dorážel prakticky z čáry. Asistence: Wilde.
     
    35
    Mezi nohama beka přihrál Wilde z pravé strany na střed Křivánkovi a jeho zakončení srazil poté někdo z protihráčů za bránu.
     
    36
    Křivánek naservíroval míč z pravé strany do vápna pro Brahimiho a Interobal poté zachránil Kovács zákrokem na čáře.
     
    37
    Brahimi s Rickem vyšachovali povedenou narážečkou plzeňské presující hráče. V závěru útoku se poté Rick nepochopil s Křivánkem.
     
    38
    Zápas se dohrává a je jisté, že Sparta půjde do čela, Plzeň na třetí místo.
     
    38
    Zdráhal nedostihl křižnou nahrávku na pravé straně, rozehrává tak Rick.
     
    39
    Vahala se zapojil do powerplay hostů jakožto pátý hráč.
     
    39
    Křivánek si křikl na Ricka, ten mu pustil úmyslně na středu přihrávku Drahovského z levé strany a Křivánek poté zakončil křížem do horní tyče.
     
    40
    Jakub Mižár ještě zapsal druhý faul Plzně.
     
    40
    Křivánek trefuje opět brankovou konstrukci, tentokráte zleva přední tyč.
     
    40
    Pokřikem fanoušků Sparty "Limberský, ty jsi hovado" končí zápas....
     
    Konec zápasu.
     
    Ve VARTA futsal lize už není tým, který by neprohrál. Sparta ve šlágru posledního kola první části sezony porazila Plzeň 6:2 a jde do čela, Interobal na třetí místo.
     
    Plzeň šla do vedení 2:0. Sparta měla převahu, byla lepším mužstvem. Klíčový moment zápasu přišel dvacet sekund před poločasem, když Vnuk při brejku udělal kličku prvnímu hráči, poté jej obral o balón Wilde. Vnuk si poté dle všeho vyhodil rameno a do hry už nezasáhl. Sparta hned v prvním útoku, který Plzeň bránila bez Vnuka udeřila, dala důležitý gól do šatny...
     
    Ve druhém poločase bylo na Interobalu poznat, že je ovlivnilo zranění Vnuka a docela to byla nuda. Sparta si vše pohlídala a bere tři body.
     
    Plzeň tak má zraněného Vnuka, Rešetára a Němce. Je hodně oslabená. Příští sobotu hraje poslední zápas roku doma s Hodonínem.
     
    Sportu zdar a futsalu zvlášť. (21:42:28)

    Vít Muzikář

    Branky: 2. Holý (Kovács), 7. Vnuk (Kovács) – 8. Rick (Amadeu), 14. Novak (Kocič), 20. Novak (Drahovský), 22. Wilde (Kocič), 27. Seidler (Drahovský), 35. Brahimi (Wilde)

    Karty:   7. Kovács (PLZ) – 16. Amadeu (SPA)


    SK Interobal Plzeň: Luhový (Lecjaks) – Holý, Kovács (C), Kozár, Vnuk – Buchta, Zdráhal, Štrajt, Havel, Mižár, Künstner Trenér: Marek Kopecký.
    Sparta Praha: Vahala (Plecitý) – Rick, Amadeu, Drahovský (C), Seidler – Novak, Wilde, Grbeša, Kocić – Fejzullahi, Hora, Křivánek, Brahimi Trenér: Beni Simitči.

    Rozhodčí: Kaštánek, O. Černý – Matyš

    Diváci: 710
    bahis siteleri