FTZS Liberec – Helas Brno 2:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Sparta 2:6 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
2:6 (2:3)
Sparta Praha
Neděle 15.12.2019, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Křivánek trefuje opět brankovou konstrukci, tentokráte zleva přední tyč.
     
    39
    Křivánek si křikl na Ricka, ten mu pustil úmyslně na středu přihrávku Drahovského z levé strany a Křivánek poté zakončil křížem do horní tyče.
     
    35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Wilde se pustil do tří hráčů na pravé straně, zakončil, balón se odrazil nejprve od zadní a poté od přední tyče, načež AZEM BRAHIMI snadno dorážel prakticky z čáry. Asistence: Wilde.
     
    30
    Künstnerovu nahrávku pod sebe vystihl Wilde a přihrával křížem na pravou stranu Grbešovi, ten zakončoval při brejku do protipohybu Luhového, ale plzeňský brankář ještě stačil při přesunu zabránit soupeři ve skórování.
     
    27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Prostě ta absence Vnuka je poznat. Sparta podnikla výpad po levé straně a Drahovský poté přihrával do ohně, MICHAL SEIDLER poté na středu vypálil z druhé vlny do tou dobou z valné části prázdné branky. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kozár udělal chybu v rozehře. Kocič nabídl míč na levou stranu pro WILDEHO a legendární Brazilec zamířil mezi nohama Luhového, byť brankář Plzně vybíhal na šest metrů. Asistence: Mladen Kocič.
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned se Vnukova absence projevila. TIHOMIR NOVAK si hodil míč na levé straně kolem Holého a do horní části brány otáčí průběh duelu. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    20
    Tomáš Vnuk má dle všeho vyhozené rameno a tohle je pro Interobal obrovská ztráta. Nejlepší hráč Interobalu odstupuje ze hry.
     
    20
    Tomáš Vnuk zůstává ležet před vápnem soupeře a běží k němu masér Interobalu Petr Bendl. Vnuk se drží za levé rameno.
     
    19
    Plzeňská hrubice v rozehře. Ale Kocičovo bodlo končí na levé tyči z pohledu srbského futsalisty.
     
    19
    1:53 před poločasem si Beni Simitči vyžádal čas na poradu.
     
    16
    Amadeu fauluje po ztrátě míče Kovácse zhruba na půli a sudí Černý tasí žlutou kartu pro cizince v barvách hostů. Čtvrtý faul Pražanů.
     
    14
    Sparta právě vstřelila branku!
    2:2. Zdráhal a ještě jeden hráč Plzně neuhlídali při nahrávce Kociče z levé strany TIHOMIRA NOVAKA ve vápně a ten zády k brance pokořil Luhového. Asistence: Mladen Kocič.
     
    8
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tečovanou střelu Amadea z levé strany si ve vápně našel po odrazu nejlépe GABRIEL RICK, ten byl sám před dezorientovaným Luhovým a pod břevno snížil na 1:2. Asistence: Amadeu.
     
    7
    Kovács (IO) dostává kartu za faul zprava na Wildeho před zraky rozhodčího Černého a jelikož je to čtvrtá žlutá karta, tak příští týden proti Hodonínu nehraje.
     
    7
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kovács přímo z autu nakopl míč křížem zleva na pravou stranu, tam si naběhl TOMÁŠ VNUK za bránícího Ricka. Ten se nedohodl s Vahalou a TOMÁŠ VNUK sám před Vahalou zvýšil na 2:0. Asistence: Michal Kovács.
     
    2
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kovács namazal rohem zleva zhruba na střed na hranici vápna, kde MICHAL HOLÝ z první pod víko skóroval. Asistence: Michal Kovács.

    Vít Muzikář

    Branky: 2. Holý (Kovács), 7. Vnuk (Kovács) – 8. Rick (Amadeu), 14. Novak (Kocič), 20. Novak (Drahovský), 22. Wilde (Kocič), 27. Seidler (Drahovský), 35. Brahimi (Wilde)

    Karty:   7. Kovács (PLZ) – 16. Amadeu (SPA)


    SK Interobal Plzeň: Luhový (Lecjaks) – Holý, Kovács (C), Kozár, Vnuk – Buchta, Zdráhal, Štrajt, Havel, Mižár, Künstner Trenér: Marek Kopecký.
    Sparta Praha: Vahala (Plecitý) – Rick, Amadeu, Drahovský (C), Seidler – Novak, Wilde, Grbeša, Kocić – Fejzullahi, Hora, Křivánek, Brahimi Trenér: Beni Simitči.

    Rozhodčí: Kaštánek, O. Černý – Matyš

    Diváci: 710
    thejrc.org