Başakşehir – Konyaspor 1:1 (kon.) | Trabzonspor – Denizlispor 1:2 (kon.)
konec
Istanbul Başakşehir FK
1:1 (1:0)
Konyaspor
Pondělí 16.12.2019, 18:00 • Başakşehir Fatih Terim Stadium, Istanbul • Turecká Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí celkem překvapivou remízou 1:1. Konyaspor se ve druhém dějství výrazně zlepšil, navíc se mu povedlo srovnat krok. Domácí hráči najednou přidali na aktivitě, dokonce si vypracovali několik zajímavých šancí, avšak vedoucí branku se vstřelit nepovedlo. Oba celky si tak z tohoto zápasu odnesou jeden bod. (19:52:28)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:10.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Vypadá to, že žádnou další branku už neuvidíme. Domácí hráči mají v závěru tohoto zápasu mnohem více ze hry, nicméně Konyaspor má velké štěstí.
     
    90+3
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Ömer Ali Şahiner, přichází Ali Turan.
     
    90+2
    Aby toho nebylo málo, tak měl druhou branku na své kopačce střídající Ba, který zvolil razanci, kvůli které úplně přestřelil hostující branku.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Nejc Skubič (Konyaspor).
     
    90+1
    Vedoucí branku měl na své kopačce Višća, který měl na zakončení pravou nohou celkem dost času, avšak mířil pouze doprostřed branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí celek si skutečně zahrává. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Kirintili si po delší době vyzkoušel odkop od své branky, který poslal daleko na druhou stranu hrací plochy, kde se nenacházel nikdo ze spoluhráčů.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut. Basaksehir sice má velkou územní převahu, avšak hosté se brání zodpovědně.
     
    86
    Tady moc nechybělo! Do vzduchu se totiž vyhoupl Ba, který se snažil zakončit ke vzdálenější konstrukci, avšak míč putoval kousek vedle.
     
    85
    Caicara si celkem dlouhou dobu zahrával s míčem, poté se mu nabídl vedle stojící Kahveci, kterému se povedlo dostat hrací předmět na útočnou polovinu.
     
    80
    Elia si hodil míč na pravou nohu, načež zkoušel odcentrovat do pokutového území, jenomže jeho nabídka nakonec přeci jenom o kousek minula branku.
     
    79
    Kirintili si před malým momentem nepočínal zrovna jistým způsobem. Ránu od Robinha vyrazil pouze před sebe, dorážející Ba ale mířil nepovedeně.
     
    78
    Do rychlého protiútoku se dostával hostující Jönsson, který raději počkal na své spoluhráče. Následná nahrávka na Sahinera byla hodně nepřesná.
     
    77
    Střídání v týmu Istanbul Başakşehir FK: ze hřiště odchází Eljero Elia, přichází Robinho.
     
    76
    Velice nebezpečně to zkoušel domácí Caicara, jehož prudká nahrávka do malého vápna přeci jenom skončila na noze Daciho, který zasáhl na poslední chvíli.

    David Suchý

    Branky: 26. Ponck (Višća) – 63. Milošević

    Karty:   52. Aničić (KOY), 59. Öztorun (KOY), 90+1. Skubič (KOY)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:10.
    Istanbul Başakşehir FK: Günok – Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy – Kahveci, Topal (72. Inler) – Višća, Aleksić (66. Ba), Elia (77. Robinho) – Crivelli.
    Náhradníci: Babacan – Behich, Ba, Frei, Inler, Okechukwu, Robinho, Özcan, Tekdemir, M. Vieira.

    Konyaspor: Kirintili – Skubič, Ay, Findikli (61. Miya), Öztorun – Aničić – Şahiner (90+3. Ali Turan), Jönsson, Hadžiahmetović, Milošević – Bajić (61. Daci).
    Náhradníci: Atalay, Oruç – Akçay, Daci, Hurtado, Miya, Ali Turan, Šengelia, Uludağ, Yaşar.

    Rozhodčí: Göçek – Dedeş, Takpak
    bahis siteleri