Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
AZ Havířov
Úterý 17.12.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:13:59)
     
    Dnešní utkání sledovalo 5 439 diváků.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 29 – 19
    Střely mimo: 12 – 11
    Zblokované střely: 11 – 7
    Vhazování: 26 – 31
    Trestné minuty: 6 – 8
     
    Je konec! Motor nakonec udržel hubené vedení a připisuje si osmou výhru v řadě. Tyto tři body navíc navyšují náskok Budějovic na druhou pozici už na dvacet tři bodů! Havířov se ve třetí třetině snažil a zkusil hrát i bez gólmana. Jan Strmeň ovšem už neměl moc práce a dovedl velmi dobrým výkonem svůj tým až k jednogólovému vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Slezané se drží v útočném pásmu, ale nemohou se dostat do pořádné kombinace. Nyní se navíc sami vyhnali jen do středního pásma!
     
    59:15
    Budějovice mohly nejspíše rozhodnout o svém vítězství! Přišlo totiž vyhození od branky domácího celku, které nakonec skončilo těsně vedle!
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:30
    Ondřej Kachyňa to zkusil nebezpečně od modré. Jan Strmeň toho moc neviděl, ale naštěstí pro Motor prošla střela obránce Havířova těsně vedle.
     
    57:42
    Vít Christov se dostal ke kotouči a udělal to chytře. Otřel své vyhození o soupeřovu hokejku, takže se domácímu celku podařilo vyhodit přes všechny čáry.
     
    57:12
    Jenže hostující celek prohrál buly v útočném pásmu a nemůže se do něj znovu dostat. Budějovice brání velmi aktivně a nepouštějí soupeře k ničemu.
     
    57:01
    Havířov to zkouší v šesti!
     
    57:01
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:29
    Matouš Venkrbec zachytil puk za brankou soupeře a posunul ho dále na spoluhráče. Motor se sice na puku dlouho neudržel, ale to se dá říct i o druhé straně.
     
    55:56
    Hosté se navíc budou muset znovu dostat do útočné třetiny. Slezané totiž zahráli jen na zakázané uvolnění, buly po pravé ruce havířovského gólmana.
     
    55:35
    Nicolas Werbik je hodně aktivním hráčem dnes, ale nedaří se mu ve finální fázi. Nyní táhl přečíslení dva na jednoho, ovšem domácí hráč mu puk vypíchl.
     
    54:50
    Který navíc vyhrál Havířov. Ondřej Kachyňa to zkusil od modré, ale bývalý budějovický hráč trefil jen soupeře před sebe. Hosté si musí pro puk dojet k brankáři.
     
    54:18
    Havířov se snaží aktivně napadat v útočném pásmu, přece jen Motor už dnes vyrobil několik chyb v obranném pásmu, nyní je k vidění souboj u mantinelu.
     
    53:36
    Jan Strmeň raději schoval puk pod lapačku, když viděl, kolik hráčů se žene jeho směrem. Před námi je poslední komerční přestávka a závěrečné drama.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Karabáček (Plášil, Endál), 16. M. Novák (J. Kloz, Pýcha) – 35. Bambula


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Dvořák) – Suchánek, Pavel, Pýcha, Allen, Vydarený, Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – Karabáček, Gilbert, Endál – Beránek, Šimánek, Babka – M. Novák, J. Kloz, J. Veselý – Prokeš.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Malina, Matai, Rašner, Mrowiec, Kachyňa, Chroboček, Nepokoj – Kotala, F. Seman, Bambula – L. Bednář, Werbik, Baláž – Maruna, Starý, Doktor – Fridrich, Dvořák, Toman.

    Rozhodčí: Pavlovič, Jaroš – Flegl, Kotlík

    Diváci: 5439
    thejrc.org