Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
AZ Havířov
Úterý 17.12.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:33 Jan BAMBULA - 2:1
     
    34:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují minutu před koncem oslabení a snižují rozdíl na jednu branku! JAN BAMBULA sice byl faulován, přesto jel sám na gólmana. Toho překonal rychlou střelou do šibenice a Strmeň dnes poprvé kapituluje. Bez asistence.
    15:08 Martin NOVÁK - 2:0
     
    15:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor ustál oslabení a hned poté se dostává do dvoubrankového vedení! MARTIN NOVÁK předvedl dostatečný důraz na brankovišti a dokázal popíchnout puk až do sítě! Asistence: Jan Kloz a Pavel Pýcha.
    04:48 Karel PLÁŠIL - 1:0
     
    04:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se na chvíli dostali do útočného pásma a skórují v tomto utkání jako první! Lukáš Endál podržel kotouč a našel na modré volného Karla Plášila. Do jeho bomby ještě jemně sáhl VÁCLAV KARABÁČEK, jehož teč šla přesně do protipohybu gólmana. Asistence: Karel Plášil a Lukáš Endál.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Karabáček (Plášil, Endál), 16. M. Novák (J. Kloz, Pýcha) – 35. Bambula


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Dvořák) – Suchánek, Pavel, Pýcha, Allen, Vydarený, Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – Karabáček, Gilbert, Endál – Beránek, Šimánek, Babka – M. Novák, J. Kloz, J. Veselý – Prokeš.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Malina, Matai, Rašner, Mrowiec, Kachyňa, Chroboček, Nepokoj – Kotala, F. Seman, Bambula – L. Bednář, Werbik, Baláž – Maruna, Starý, Doktor – Fridrich, Dvořák, Toman.

    Rozhodčí: Pavlovič, Jaroš – Flegl, Kotlík

    Diváci: 5439
    bahis siteleri