Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Úterý 17.12.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Darby Llewellyn rozhodl střetnutí se Slavií, se loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:57:00)
     
    Chomutovští díky zvládnutému střetnutí odskakují Slavii na tři body. Sledovali jsme parádní hokej, který nám nabídl velkou dávku šancí. Piráti byli o trochu lepší, a tak přetavili duel ve vítězství. Sešívaní se rozhodně nemají za co stydět, jelikož jejich pojetí bylo hodně ofenzivně laděné.

    Střely na branku: 29:24.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Sešívaní se pokusili o přihrávku na modrou čáru, ovšem u hrazení se bek nenacházel. Hostující celek musí spěchat do středního pásma.
     
    58:35
    Martin Michajlov míří na střídačku a pouští do hry šestého bruslaře. Slavia se totiž napevno usadilo v útočném pásmu.
     
    58:26
    Jelikož Tomáš Pitule usedl na trestnou lavici, tak si Slavia vzala oddechový čas. Podaří se hostujícímu celku znovu vyrovnat!
     
    58:26
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Pitule – 2 min., hákování).
     
    57:02
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Petr Stloukal, jehož pokus mířil do pravé šibenice. Jenže Martin Michajlov puk neustále viděl a schoval jej do lapačky.
     
    56:24
    S nervy fanoušků Pirátů si pohrál Dominik Pavlát, jemuž za brankou utekl kotouč. Domácí brankář pak rybičkou celou situaci napravil.
     
    56:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Vampola – 2 min., hákování).
     
    56:09
    Clony před brankou chtěl od mantinelu využít Petr Vampola. Ovšem Dominik Pavlát zpoza obránce vykoukl a zaznamenal další zákrok do statistik.
     
    55:01
    V přečíslení dva na jednoho přihrával Nicolas Hlava na Lukáše Klímu. Slovenský forvard to měl na dlouhou hůl, a tak nezakončil nadějnou akci.
     
    54:41
    Martin Ondráček přejel modrou čáru a poté vystřelil přes obránce. Jeho pokus mířil jen na domácího brankáře, který zasáhl lapačkou.
     
    53:57
    Daniel Vrdlovec zkusil projet kolem mantinelu a soupeře, ale byl poslán na hrazení. Chomutov následně vyhodil přes všechny čáry.
     
    53:03
    Neskutečný Dominik Pavlát! Hned tři pokusy vyslal Tomáš Šmerha. První dva byly zablokovány a třetí přišel z předbrankového prostoru. Hostující útočník mířil k bližší tyči a hlavně do teploměru, jenže Pavlát mezeru mezi rukou a tělem utěsnil.
     
    52:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Rudovský – 2 min., sekání).
     
    51:56
    Za vyhozeným kotoučem mířil Darby Llewellyn, jenže blíže to měl k němu z branky Martin Michajlov. Hostující gólman pak udržel pevné nervy a chladně rozehrál.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 754 diváků.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Llewellyn (J. Svoboda, Piché), 5. J. Sklenář (Hlava, Klíma), 47. Llewellyn (J. Svoboda, R. Havel) – 12. Šmerha (J. Novák, Vampola), 15. J. Novák (Šmerha)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Piché, Lang, Štochl – Hlava, J. Sklenář, Klíma – Rudovský, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Chrpa, Koláček.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – J. Novák, T. Duda, Barák, P. Hořava, Hejda, Kučný, Antoš – Kuťák, Vampola, Šmerha – Vlček, Vrdlovec, J. Doležal – Pacovský, Kubica, M. Ondráček – Furch, Kohút, Hotěk.

    Rozhodčí: Grech, Šindel – Coubal, Kokrment

    Diváci: 1 754
    thejrc.org