Třinec – Kladno 2:1 (3:2 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:3 (kon.)
K. Vary – Zlín 3:2 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Liberec 2:3 (0:3 po s.n.) | Sparta – Plzeň 2:1 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:2 (0:2, 1:0, 4:0)
HC Kometa Brno
Středa 18.12.2019, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:08 Lukáš KAŠPAR - 5:2
     
    58:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak nyní už se domácí trefují popáté a zřejmě tak rozhodli o dnešním tříbodovém večeru. Hanzl poslal puk LUKÁŠI KAŠPAROVI, který poté ze středního pásma poslal puk do zcela prázdné hostující klece – 5:2. Asistence: Martin Hanzl a Jiří Říha.
    47:59 Viktor HÜBL - 4:2
     
    47:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Početní výhodu domácí celek okamžitě využívá a jde do dvoubrankového náskoku. Z pravé strany poslal puk do prostoru mezi kruhy Jakub Petružálek a VIKTOR HÜBL svou svižnou ránou vymetl v síti Vejmelky všechny pavučiny – 4:2. Asistence: Jakub Petružálek a František Lukeš.
    45:58 Michal TRÁVNÍČEK - 3:2
     
    45:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se nadechla k obratu a vede 3:2. Nová akvizice v litvínovském dresu, švédský útočník Edwin Hedberg zavezl puk za branku soupeře a zpoza ní ho prostrčil před brankoviště, kde ho poté pohotovou střelou umístil za Vejmelkova záda MICHAL TRÁVNÍČEK. Litvínovští tak otáčejí hru a jdou poprvé do vedení. Asistence: Edwin Hedberg.
    43:24 Viktor HÜBL - 2:2
     
    43:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Z pravé strany vyslal přízemní střelu Jakub Petružálek a tu vyrazil brankář hostů Vejmelka pouze před VIKTORA HÜBLA, který poté pohotovou střelou dostal puk za jeho záda – 2:2. Asistence: Jakub Petružálek.
    37:33 Richard JARŮŠEK - 1:2
     
    37:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tahle individuální akce RICHARDA JARŮŠKA už končí v síti hostů. Útočník litvínovské Vervy vymíchal hráče Komety, nabruslil si sám s pukem na pravý kruh a svižnou ranou pak prostřelil Vejmelku – 1:2. Domácí tak jsou svému soupeři na dostřel jediného gólu a zpátky ve hře. Bez asistence.
    08:37 Tomáš VINCOUR - 0:2
     
    08:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    A záhy je to už o dva góly. Domácí opět propadli v obraně a Jakub Lev našel na pravé straně u domácí branky TOMÁŠE VINCOURA a ten poté pověsil puk pod víko Janusovy branky – 0:2. Litvínovští tak musejí velmi brzy dohánět už dvoubrankové manko. Asistence: Jakub Lev.
    08:01 Petr HOLÍK - 0:1
     
    08:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hned po ubráněném oslabení Vervy hosté otevírají účet dnešního zápasu. Pyrochta dalekonosnou přihrávkou na rozjetého PETRA HOLÍKA vysunul útočníka Komety, který se dostal tváří v tvář Janusovi a střelou k bližší tyči mu nedal šanci – 0:1. Asistence: Filip Pyrochta.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 38. Jarůšek, 44. V. Hübl (Petružálek), 46. Trávníček (Hedberg), 48. V. Hübl (Petružálek, F. Lukeš), 59. Kašpar (M. Hanzl, J. Říha) – 9. P. Holík (Pyrochta), 9. Vincour (Lev)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – Jánošík (A), L. Doudera, Kudla, T. Pavelka, J. Říha, Baránek, Kubát – Petružálek, V. Hübl (C), F. Lukeš – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Kašpar, J. Mikúš, Hedberg – Válek, Helt, Trávníček.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Bartejs (C), O. Němec (A), Pyrochta, Glover, Gulaši, Svozil, Malec (A) – Zaťovič, P. Holík, Mueller – Kucsera, Kusko, Orsava – Svačina, Lev, Vincour – L. Horký, Jenyš, P. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Jindra, Zíka

    Diváci: 5 081
    thejrc.org