Boston – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:3 (po pr.)
Philadelphia – Anaheim 4:1 (kon.) | NY Islanders – Nashville 3:8 (kon.) | Detroit – Columbus 3:5 (kon.)
Winnipeg – Carolina 3:6 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 3:2 (kon.) | San Jose – Arizona 2:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 18.12.2019, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:23 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:3
     
    57:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Brenden Dillon (San Jose) se dnes podruhé podepisuje pod inkasovaný gól svého mužstva. Tentokrát neustál a prohrál souboj s Hallem, ten zpoza branky přihrál OLIVERU EKMAN-LARSSONOVI, který z první vypálil, z levého kruhu pro vhazování. Střela se pak od jednoho z hráčů před brankou odrazila do branky San Jose. Asistence. Taylor Hall.
    33:55 Tomáš HERTL - 2:2
     
    33:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Brent Burns přihrál TOMÁŠI HERTLOVI, který opět číhal u útočné modré. Z pravé strany najel do útočného pásma, skvělým pohybem naznačil přihrávku, proto se obránce Ilja Ljubuškin od něho posunul více na druhou stranu a poté přišla další parádní rána Tomáše, kdy puk opět zaplul do protějšího růžku branky Arizony. Asistence: Brent Burns.
    29:11 Derek STEPAN - 1:2
     
    29:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další ukázka kvality hostů, kteří se dokáží dostat do šance a tu i proměnit. Lawson Crouse poslal z pravé strany puk před branku, kde byl DEREK STEPAN, který pohybem poslal Della na opačnou stranu a puk kolem něho zasunul do odkryté části branky. Asistence: Lawson Crouse a Vinnie Hinostroza.
    17:26 Tomáš HERTL - 1:1
     
    17:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Thornton ztratil puk za brankou Arizony a už to vypadalo, že domácí po ztrátě útočného pásma nic dalšího nevymyslí. Domácí střídali, TOMÁŠ HERTL ale ještě počkal na ledě, před útočnou modrou čárou a udělal dobře. Erik Karlsson vybojoval puk, hned mu přihrál a český forvard si najel z pravé strany do pásma a tradiční střelou z pravého kruhu pro vhazování, kdy poslal puk do vzdálenějšího růžku, nedal Kuemperovi šanci. Asistence: Erik Karlsson.
    04:57 Carl SÖDERBERG - 0:1
     
    04:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Brenden Dillon (San Jose) zavlál u vlastní branky, kde si nepohlídal přihrávku zpoza branky a následně i najíždějícího CARLA SÖDERBERGA, který z bezprostřední blízkosti překonává Aarona Della. Asistence: Clayton Keller a Nick Schmaltz.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 18. Hertl (E. Karlsson), 34. Hertl (Burns) – 5. Söderberg (Keller, Schmaltz), 30. Stepan (Crouse, Hinostroza), 58. Ekman-Larsson (Hall)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Vlasic, E. Karlsson, Dillon, Burns, Middleton, Heed – E. Kane, Couture, Meier – Hertl, J. Thornton, Labanc – Sörensen, Goodrow, Marleau – M. Karlsson, Suomela, Gambrell.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Ekman-Larsson, Ljubuškin, Chychrun, Goligoski, Ness, Oesterle – Hall, Dvorak, Kessel – Keller, Söderberg, Schmaltz – Crouse, Stepan, Hinostroza – Grabner, Richardson, Garland.

    Rozhodčí: Lee, Walsh – Murray, Gibbs

    Diváci: 16 076
    thejrc.org