Klatovy – China Golden Dragon 11:1 (kon.) | Kopřivnice – Opava 4:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Šumperk 4:9 (kon.)
Písek – Kolín 0:6 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 0:7 (kon.)
konec
HC Řisuty
0:7 (0:0, 0:5, 0:2)
HC Dvůr Králové n. Labem
Středa 18.12.2019, 19:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Sever (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:12
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    0:7! Jakub Luštinec skvěle našel na levé straně LUKÁŠE KARLÍKA, který zrovna vjel do pásma a laserově přesnou střelou překonal Ilašenka! Asistence: Jakub Luštinec a Daniel Svoboda.
     
    43:39
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    A další kus v síti Řisut! MICHAL PETIRA zůstal osamocen na pravé straně, kam také dostal přihrávku. Bek hostů si pohrál s brankářem a backhandem zakončil přesně pod břevno! Asistence: Patrik Fořt a Martin Tondr.
     
    36:08
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Toto utkání už se proměňuje v exibici! Rychlá kombinace Dvora Králové končí přesnou střelou DOMINIKA DUŠKA, Jiroušek na puk nedosáhl a pro dnešek se pakuje z branky! Asistence: Jakub Hoskovec a Daniel Svoboda.
     
    34:05
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    A je tu další branka hostů, tentokrát ve vlastním oslabení! Řisuty propadly na útočné modré čáře a dva hráči Rodosu jeli sami na branku. Patrik Fořt našel DAVIDA HRAZDIRU, který už v klidu prostřelil brankáře. Asistence: Patrik Fořt a Oto Jeschke.
     
    29:32
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají už do třígólového vedení! DAVID HRAZDIRA si skvěle zpracoval přihrávku ze vzduchu a přesnou střelou zápěstím prostřeluje Jirouška! Asistence: Tomáš Brokeš a Michal Petira.
     
    27:04
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Rodos dává druhou branku v rychlém sledu! DANIEL SVOBODA si z pravé strany najel s kotoučem před branku a backhandem zakončil přesně k tyči! Asistence: Dominik Dušek.
     
    25:56
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Je tu první branka utkání! Jakub Luštinec nejprve dělovkou z pravé strany nastřelil tyčku. Odražený kotouč si ale našel VOJTĚCH HAVLAS, který ho dokázal dostat za záda Jirouška! Asistence: Jakub Luštinec a Jiří Matějíček.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 26. Havlas (Luštinec, Matějíček), 28. Svoboda (Dušek), 30. Hrazdira (Brokeš, Petira), 35. Hrazdira (Fořt, Jeschke.), 37. Dušek (Hoskovec, Svoboda), 44. Petira (Fořt, Tondr), 48. Karlík (Luštinec, Svoboda)


    HC Řisuty: Jiroušek (37. Ilašenko) – Novák, Potěchin (C), Zderadička, Kolářík (A), Rudovský, Zavřel – Fortelka (A), Řepka, Náprstek – Keszi, Vyskočil, Formánek – Danov, Patyk, Paršakov – Bernáth, Holub, Okegawa.
    HC Dvůr Králové n. Labem: Jeschke (Janský) – Tondr, Petira, Matějíček (C), Karlík, Franc, Oliva – Fořt, Hrazdira, Brokeš – Luštinec, Havlas, Ježek – Dušek, Hoskovec, Svoboda – Šedivý

    Rozhodčí: Místecký – Kurtin, Beneš
    thejrc.org