New Jersey – Anaheim 3:1 (kon.) | Chicago – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
9:1 (3:0, 5:0, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Čtvrtek 19.12.2019, 17:30 • RT TORAX ARENA • Chance liga - o pořadí v play-off • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:25
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Urbanec – 2 min., krosček).
     
    54:12
    Korkiakoski mířil přímo Dolejšovi do lapačky.
     
    50:47
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Mezi kruhy zůstal stát a čekal na odražený puk JAN STREJČEK. Pak už neměl problém zakončit do odkryté brány s tím nedopřát Dolejšovi čisté konto Asistence: Kristian Kangas a Peter Jánský.
    50:47 Jan STREJČEK - 9:1
     
    48:05
    Urbanec zabránil smazání čistého konta, když se do střely Jíchy pohotově položil těsně u brankoviště.
    46:29 Jan HUDEČEK - 9:0
     
    46:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    JAN HUDEČEK ukončil akci při hře čtyři na čtyři a přiblížil tým k vstřelení desáté branky. Asistence: Dominik Rudl a Daniel Krejčí.
     
    46:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., podrážení).
     
    44:58
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., faul loktem).
     
    42:48
    Skokan uhájil pravou tyč a přes krkolomnou pozici přerušuje hru. Sudí ještě kontroluje, zda puk nepřešel brankovou čáru.
    38:03 Tomáš GŘEŠ - 8:0
     
    38:03
    Poruba právě vstřelila branku!
    Přestože Skokan odrazem od tyče vyhodil brankovou konstrukci z postavení, sudí, který stál blízko a vše viděl, gól TOMÁŠE GŘEŠE uznává. Porubský forvard zakličkoval na půl metru před gólmanem a puk dopravil lehkým zvednutím za brankovou čáru. Asistence: Dominik Rudl a Jan Hudeček.
    26:20 Marek SIKORA - 7:0
     
    26:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté špatně rozehráli, což využili domácí a na konci akce vystřelil MAREK SIKORA přes hráče nad Skokanovo rameno k vzdálenější tyči. Asistence: Tomáš Gřeš a Jan Hudeček.
     
    23:38
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Jan Škorpík, přichází Ondřej Skokan.
    23:38 Marek SIKORA - 6:0
     
    23:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    MAREK SIKORA se ocitl sám před Škorpíkem a špičkou hole poslal kotouč přes jeho rameno a trefil se pod horní tyč. Asistence: Jan Hudeček.
    21:28 Marek ŠPAČEK - 5:0
     
    21:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Rudl nahrál do útoku jedoucímu MARKU ŠPAČKOVI, který z levého kruhu vystřelil a byť měl Škorpík nádherný přehled o střílejícím, puk nechal propadnout mezi rukou a tělem, takže tu máme pátou branku utkání. Asistence: Dominik Rudl.
    20:51 Tomáš GŘEŠ - 4:0
     
    20:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Škorpík se snažil vykrývat několik pokusů Porubanů, ale pak se dostal mimo brankoviště – čelem k zadnímu mantinelu u své pravé tyče – a dorážku dopravil do odkryté klece TOMÁŠ GŘEŠ. Asistence: Jan Hudeček a Marek Slavík.
    17:53 Marek SLAVÍK - 3:0
     
    17:53
    Poruba právě vstřelila branku!
    Škorpík protiútok zastavil a po vhazování po jeho levé ruce se do střely opřel MAREK SLAVÍK a od modré čáry se trefil pod horní tyč. Hostující gólman neměl ani ponětí, jak se puk za jeho záda dostal. Asistence: Michal Hlinka.
     
    16:18
    Jícha zaváží puk do pásma, kde mu blokoval hokejku při střele Rudl, ale následně dokázal nahrát na osu hřiště, kam si najížděl Kadlec. Dolejš nemusel zasahovat, protože do střely se položil Sikora a nakonec puk vyvezl Gřeš.
     
    14:14
    Brodek clonil před brankou a dostal nepříjemný zásah pukem do obličeje. Spoluhráči jej doprovází na střídačku, kde bude ošetřen. Ledaři před započetím hry musí odstranit krev z plochy. Ne plánovanou přestávku si hráči krátí bruslařským korzováním.
    12:02 Marek ŠPAČEK - 2:0
     
    12:02
    Poruba právě vstřelila branku!
    Při získání puku ve středním pásmu dostal krásný pas na útočnou modrou MAREK ŠPAČEK a střelou zápěstím namířil puk k druhé tyči. Vyjetý Škorpík se snažil zmenšit střelecký úhel, ale kotouč mu prosvištěl kolem těla ani nevěděl jak. Asistence: Daniel Krejčí.
    08:30 Tomáš JÁCHYM - 1:0
     
    08:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Až využití obránce přináší ovoce v podobě první branky utkání, kterou dává TOMÁŠ JÁCHYM. Asistence: Dominik Rudl a Daniel Krejčí.
     
    03:45
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jan Káňa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:30
    Dvakrát střílel – dorážel – Káňa, ale pak se puk dostal k Jánskému, který posílá hru na druhou stranu a jen díky zásahu porubských obránců se hosté nedostali do přečíslení.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 9. T. Jáchym (Rudl, D. Krejčí), 13. Špaček (D. Krejčí), 18. Slavík (M. Hlinka), 21. Gřeš (Hudeček, Slavík), 22. Špaček (Rudl), 24. Sikora (Hudeček), 27. Sikora (Gřeš, Hudeček), 39. Gřeš (Rudl, Hudeček), 47. Hudeček (Rudl, D. Krejčí) – 51. Strejček (Kangas, Jánský)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Foltán) – Slavík, Husák, Dundáček, Urbanec, Rudl, D. Krejčí, Dluhoš – Kanko, Zdeněk (C), J. Káňa (A) – Sikora (A), Hudeček, Gřeš – Špaček, T. Jáchym, Brodek – Ďurač, M. Hlinka, Ollender.
    HC Stadion Litoměřice: Škorpík (24. Skokan) – Marcel (A), Walter, Jebavý (A), Klejna, Strejček, Houdek – Korkiakoski, Jícha, M. Kadlec – Voženílek (C), Štohanzl, Jánský – D. Sklenář, M. Havelka, Kangas.

    Rozhodčí: Dědek, Kašík – Axman, Hranoš
    ocianews.com