Zlín – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Plzeň – Litvínov 6:2 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (3:2 po s.n.) | Liberec – Sparta 4:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 5:6 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Mountfield HK
Pátek 20.12.2019, 17:30 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Radek SMOLEŇÁK - 3:1
     
    56:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Denis Godla s čistým štítem dnes neodejde! Zakončení z pravé kruhu se odrazilo v brankovišti k RADKU SMOLEŇÁKOVI, jenž je šťastným autorem první trefy Mountfieldu. Asistence: Lukáš Cingel.
    52:17 Jakub STRNAD - 3:0
     
    52:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle už pro Rytíře vypadá hodně dobře! Od modré čáry vypálil Martin Kehar, jehož pokus byl zablokovaný. Rychle se mezi kruhy zorientoval Tomáš Redlich, jenž přihrál do pravého kruhu, odkud JAKUB STRNAD trefil přesně horní růžek branky. Asistence: Martin Kehar a Tomáš Redlich.
    43:01 Ladislav ZIKMUND - 2:0
     
    43:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První přesilovou hru zápasu Kladno využilo, a tak Kevin Klíma může opustit lavici hanby! Z pravého kruhu vystřelil Brendan O'Donnell, jehož pokus vyrazil Marek Mazanec před sebe. Na hranici brankovišti se rychle zorientoval LADISLAV ZIKMUND, který černou gumu pohotově zasunul do kasy Hradce Králové. Asistence: Vítězslav Bílek a Brendan O'Donnell.
    03:35 Ladislav ZIKMUND - 1:0
     
    03:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští fanoušci si poprvé mohou zazpívat gólový chorál. Na pravé straně se nacházel LADISLAV ZIKMUND, jehož pokus zamířil přesně k bližší tyči. Marek Mazanec rozhodně při tomto momentu nemá čisté svědomí, protože takové puky musí brankář jeho kvalit chytat. Asistence: Marek Hovorka a André Lakos.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Zikmund (Hovorka, Lakos), 44. Zikmund (Bílek, O'Donnell), 53. J. Strnad (Redlich, Kehar) – 57. Smoleňák (Cingel)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Kehar, Lakos, Zajíc, Zelingr – Bílek, Stach, O'Donnell – Hovorka, Machač, Zikmund – J. Strnad, Redlich, Hajný – T. Kaut, Melka, Vampola.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Linhart, Zámorský, Šalda, F. Pavlík, Rosandić, Cibulskis, R. Pilař – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák – Červený, Klíma, Jergl – Miškář, Koukal, Paulovič – Dragoun, Kubík, Rákos.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindel – Pešek, Malý

    Diváci: 4 166
    thejrc.org