Boston – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Dallas 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Buffalo 6:1 (kon.)
Columbus – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Nashville 5:4 (po pr.) | Winnipeg – Chicago 1:4 (kon.)
Calgary – Montreal 3:4 (po pr.) | Colorado – Carolina 1:3 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:8 (kon.)
Vancouver – Vegas 5:4 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
6:1 (3:0, 3:0, 0:1)
Buffalo Sabres
Pátek 20.12.2019, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:35 Victor OLOFSSON - 6:1
     
    51:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    VICTOR OLOFSSON mezi kruhy skvěle tečoval střelu Rasmuse Dahlina od modré čáry a puk se od ledu odrazil k levé tyči brány! Sabres využili přesilovou hru a připravili Cartera Harta o čisté konto. Flyers vedou nad hosty z Buffala 6:1. Asistence: Rasmus Dahlin a Marcus Johansson.
    32:27 James VAN RIEMSDYK - 6:0
     
    32:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers předvedli nádhernou diagonální přihrávku přes osu útočného pásma a po střele JAMESE VAN RIEMSDYKA z levého kruhu pro vhazování se puk na vzdálenější pravé tyči odrazil od brusle jednoho z hráčů Sabres do sítě! Philadelphia využila třetí ze čtyř přesilových her a vede už 6:0! Asistence: Travis Konecny a Sean Couturier.
    29:22 Tyler PITLICK - 5:0
     
    29:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TYLER PITLICK vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a po zákroku Cartera Huttona hrudí se snažil dostat u levé tyče k dorážce, Sabres si ale nakonec sami zametli puk do vlastní brány! Skóre je 5:0. Asistence: Travis Sanheim.
    28:20 Ivan PROVOROV - 4:0
     
    28:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers na levém křídle vyhráli vhazování a IVAN PROVOROV od modré čáry napřáhl k táhlé střele, která pod pravým podpaždím Cartera Huttona prošla do brány! Flyers využili druhou přesilovou hru, tentokrát po pouhých pěti sekundách – 4:0! Asistence: Travis Konecny a Sean Couturier.
    17:05 Matt NISKANEN - 3:0
     
    17:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí rozebrali obranu Buffala do posledního šroubku a obránce MATT NISKANEN poté z bodu pravého kruhu pro vhazování zamířil po skvělé přihrávce přes osu útočného pásma od Kevina Hayese do prázdné brány! Philadelphia využila přesilovou hru a vede nad hosty z Buffala rázem 3:0! Asistence: Kevin Hayes a Jakub Voráček.
    15:32 James VAN RIEMSDYK - 2:0
     
    15:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Útočník JAMES VAN RIEMSDYK si teď najel před bránu na bekhendovou přihrávku Kevina Hayese z pravého křídla a ostrého úhlu a nadvakrát pak nakonec procedil kotouč do sítě! Hlavní trenér Ralph Krueger si poté vzal Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, jenže neuspěl a Sabres půjdou po inkasování druhého gólu do čtyř! Asistence: Kevin Hayes a Matt Niskanen.
    13:04 Michail VOROBJOV - 1:0
     
    13:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    MICHAIL VOROBJOV na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána se zřejmě od jednoho z hráčů Sabres před bránou odrazila k pravé tyči, tedy do protipohybu Cartera Huttona! Stav je 1:0. Asistence: Philippe Myers a Travis Konecny.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. M. Vorobjov (P. Myers, Konecny), 16. J. van Riemsdyk (K. Hayes, Niskanen), 18. Niskanen (K. Hayes, Voráček), 29. Provorov (Konecny, Couturier), 30. Pitlick (Sanheim), 33. J. van Riemsdyk (Konecny, Couturier) – 52. Olofsson (Dahlin, Ma. Johansson)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Niskanen, Sanheim, Braun, Gostisbehere, P. Myers – Giroux (C), Couturier (A), Konecny – J. van Riemsdyk, K. Hayes, Aube-Kubel – D. Kaše, Frost, Voráček (A) – Andreoff, M. Vorobjov, Pitlick. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – McCabe (A), Ristolainen, Dahlin, C. Miller, Scandella, Jokiharju – Olofsson, Sheary, S. Reinhart – Vesey, Ma. Johansson (A), Asplund – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo – Skinner, Rodrigues, Montour. Hlavní trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Furman South. Čároví: Mark Shewchyk, James Tobias

    Diváci: 18124
    thejrc.org