Svarog Teplice – Chrudim 2:4 (kon.) | Vysoké Mýto – Slavia 5:4 (kon.) | Česká Lípa – Helas Brno 4:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
4:4 (1:1)
Helas Brno
Pátek 20.12.2019, 20:30 • MSH Česká Lípa • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Havrda přihrál při brejku dva na jednoho na levou stranu a Zapletal odmítl při vyložené šanci tři body pro Démony, vynikající Mykytjuk vytáhl jeho příležitost.
     
    39
    Sznapka (Helas) je potrestaný žlutou kartou.
     
    39
    Démoni právě vstřelili branku!
    Abrhamův zákrok zezadu na Sznapku byl podle rozhodčích v pořádku. Česká Lípa poté zaútočila pravou stranou. Fichtner předložil míč z vápna na střed a TOMÁŠ ABRHAM z druhé vlny zakončil do prázdné branky. Asistence: Tomáš Fichtner.
     
    39
    Cupák byl pokrytý na přední tyči a domácí pláchli do rychlého brejku, Šarközy (Helas) poté podrazil rozběhnutého Fichtnera a nemohl vůbec nic namítat proti udělení žluté karty.
     
    38
    David Cupák (Helas) protestoval a sudí Šmíd sáhl do kapsy pro žlutou kartu.
     
    38
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    DAVID CUPÁK se dostal na středu přes dva hráče a byl sám před brankářem Kirovem, ten jeho první pokus vyrazil, ale s dorážkou zprava do prázdné brány už nemohl dělat vůbec nic.
     
    37
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    To bylo hezké! Nahrávku přímo z autu proměnil IVAN ŠARKÖZY v přesné zakončení perfektním volejem zleva na vzdálenější tyč – 3:3.
     
    33
    Démoni právě vstřelili branku!
    Rychlý kontr přinesl třetí branku domácích! Fichtnerova nahrávka zprava propadla až na levou stranu a tam nabíhající STANISLAV BEJDA a ten sám před brankářem propálil Mykytjuka. Asistence: Tomáš Fichtner.
     
    33
    Zajímavá situace, o které by se mohlo ještě po zápase diskutovat! Kirov nakopl balón na pravou stranu na pivota Němce, za něj (tj. mimo svou branku) si tou dobou zaběhl brankář Mykytjuk a zřejmě chtěl schovat míč do rukou. Od Němcovy hlavy zamířil balón do prázdné brány. Rozhodčí však gól neuznali pro Němcův faul na brankáře Helasu.
     
    31
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    JAKUB SZNAPKA si na levé straně přehodil balón na pravou nohu a balón se poté od tyče českolipské branky odrazil do sítě.
     
    32
    Jiří Mužík (Helas) dostává za řeči od sudího Kresty žlutou kartu.
     
    23
    Démoni právě vstřelili branku!
    Kirov hodně pomohl domácím v kombinaci na levé straně a přihrál Němcovi, ten křížem vystřelil a s přesnou dorážkou po zákroku brankáře Mykytjuka přispěchal MARTIN ŠVEC. Démoni poprvé vedou v tomto duelu. Asistence: Josef Němec.
     
    18
    Cupák byl zdvojený na pravé straně Kubelkou a Fichtnerem a sudí poté odpískali faul kapitána Helasu, což je ten pátý, který hosté udělali v prvním poločase.
     
    8
    Démoni právě vstřelili branku!
    Havrda získal míč a poslal balón na levou stranu, kde byl TOMÁŠ FICHTNER, Mykytjuk zasáhl, avšak balón letěl následně pouze za brněnského brankáře a Démoni vyrovnávají v podstatě ze své první větší šance v utkání. Asistence: Ondřej Havrda.
     
    5
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Cupák a Šarközy rozehráli zajímavě standardku. Šarközy poté křížem zleva poslal balón do vápna, kde skóroval JIŘÍ MUŽÍK přes dva domácí futsalisty, kteří se snažili hasit situaci za Kirova, avšak bez úspěchu. Asistence: Ivan Šarközy.

    Vít Muzikář

    Branky: 8. Fichtner (Havrda), 23. Švec (Němec), 33. Bejda (Fichtner), 39. Abrham (Fichtner) – 5. Mužík (Šarközy), 31. Sznapka, 37. Šarközy, 38. D. Cupák

    Karty:   32. Mužík (HEL), 38. D. Cupák (HEL), 39. Šarközy (HEL), 39. Sznapka (HEL)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Bartůněk) – Rott (C), Havrda, Kubelka, Fichtner – Abrham, Bejda, Švec, Němec – Bažant, Mikyska, Zapletal.
    Helas Brno: Mykytjuk (Pavliš) – D. Cupák (C), Šarközy, Poul, Mužík – Sznapka, Lidmila, Matyska, Prokeš.

    Rozhodčí: Šmíd, Kresta – Nešněra

    Diváci: 165
    thejrc.org