Ostrava – Česká Lípa 5:7 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:11 (kon.) | Střešovice – Otrokovice 5:6 (kon.)
Vítkovice – Black Angels 9:7 (kon.) | Liberec – Chodov 8:7 (po pr.) | Hattrick Brno – Královské Vinohrady 3:7 (kon.)
po prodl.
FBC Liberec
8:7 (1:1, 3:1, 3:5 - 1:0)
FAT PIPE Florbal Chodov
Pátek 20.12.2019, 20:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:06:53)
     
    Střely na branku: 31 – 35
     
    Dnešní utkání sledovalo 246 diváků.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Liberec – Jan Král
    Chodov – Marek Vávra
     
    Je konec! Liberec sice ztratil čtyřbrankové vedení, přesto bere z tohoto zápasu alespoň dva body! V prodloužení totiž rozhodl Patrik Rozkovec, i když se to hostujícím hráčům ani trochu nelíbilo, když poslali jejich spoluhráče na mantinel. V utkání se nejvíce dařilo chodovskému Marku Vávrovi, jenž si připsal rovnou pět bodů (2+3). Na domácí straně zazářil hlavně Radek Valeš, který si připsal tři body za hattrick.
     
    Konec zápasu.
    63:36 Patrik ROZKOVEC - 8:7
     
    63:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Chodov je hodně naštvaný a hned několik hráčů vystartovalo z lavičky, ale branka platí! PATRIK ROZKOVEC totiž poslal soupeře proti mantinelu, který tak nemohl hrát míček. V ten moment už o měl liberecký hráč jednoduché, doběhl si pro míček za branku a poslal ho do ní k tyčce, když byla prázdná. Bez asistence.
     
    63:00
    Tomáš Sýkora v dobré pozici, ovšem ani on nerozhoduje dnešní zápas! Odrazil se k němu míček a obránce hostí mířil dobře. Vyznamenal se však Král.
     
    62:24
    Domácím se to dvakrát mohlo stát smrtelným, ovšem není tomu tak! Hosté totiž dvakrát netrefili prázdnou branku a Jan Král se už vrátil.
     
    61:47
    A Liberec se dostal k míčku, takže všichni hráči mohou vystřídat. Vidíme tedy opačnou situaci, kdy domácí hrají ve čtyřech bez gólmana a hosté v třech.
     
    61:13
    Hosté se nadále drží na míčku, i když to v jednu chvíli vypadalo, že ho Severočeši získají. Ti však zatím velmi dobře brání ve třech na kousku hřiště.
     
    60:38
    Chodov hraje ve čtyřech a kombinuje na útočné polovině proti třem hráčům Liberce. Zatím si však nemohou najít nějakou uličko do dobré šance.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani tři třetiny dnešního utkání nerozhodly o vítězi dnešního zápasu. Liberec měl všechno pod kontrolou, vždyť vedl 7:3! Poté se ale Chodov vzchopil a během několika málo minut stav srovnal. Nikomu už se pak nepodařilo vstřelit branku, a tak uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:18
    Lukáš Lhota mohl z ničeho nic rozhodnout! Odrazil se k němu míček, když běžel ke gólmanovi, ovšem ten stihl sklapnout nohy včas a míček má někde pod nimi! To byla velká šance.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí části!
     
    58:31
    Mikuláš Krbec dostal přihrávku a vydal se rovnou na útočnou polovinu. Jeho přihrávka ovšem nebyla dostatečně přesná a u míčku jsou domácí.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 17. Světlík, 24. Kárník (Ferdan), 31. Leksa (Světlík), 35. Valeš (Rozkovec), 45. Rozkovec (Kološ), 46. Valeš (Kološ), 48. Valeš (Lhota), 64. Rozkovec – 1. Ondrušek (M. Vávra), 32. M. Koutný (Krbec), 44. M. Vávra (Ondrušek), 51. Kašovský (Sýkora), 52. M. Vávra (Krbec), 53. Ondrušek (M. Vávra), 54. Maxa (M. Vávra)


    FBC Liberec: Král (Janota) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Rozkovec, Čermák – Lhota, Baudisch, Ferdan – Šoltys, Matušů, Kořínek – Balatka, Světlík.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Strnad – Maxa, Mikeš, Ondrušek – Řezáč, M. Koutný, Matejčík – Eremiáš, Majer, J. Koutný – Krbec, Plíhal, M. Vávra.

    Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

    Diváci: 246
    bahis siteleri