Nový Jičín – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
1:4 (0:2, 1:1, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 20.12.2019, 17:00 • Zimák Nový Jičín • 2. liga skupina Východ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tady konec utkání a nebýt zbytečného jiskření na obou stranách v poslední pětiminutovce, viděli jsme skvělé utkání. I tak si oba týmy zaslouží poděkování za předvedený výkon a domácí fanoušci tak i přes prohru svému týmu činí. Dnes opět rozhodla zkušenost., nicméně zlepšený výkon Ďáblů je příslibem do jejich dalších zápasů. Brod je aspirantem na postup a podle toho jeho hra vypadala. Uvidíme, jestli bude stačit na kralující Šumperk. (19:24:31)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Po sérii vyloučení oba soupeři utkání dohrávají. Ďáblové se sice stále snaží, ale soupeř je pozorný.
     
    56:50
    Tak se nám to trochu bije...
     
    56:46
    Stále se opakuje stejná situace. Místo přesné přihrávky Ďáblů příjde chyba a šance hostů.
     
    55:13
    Trošku se nám přiostřuje a ruce jdou na můj vkus příliš vysoko z obou stran.
     
    54:46
    Domácí si chvíli oddychnou, vhazuje se na polovině hostí.
     
    52:28
    Teď se podle mého názoru dva hráči nezaviněně srazili u mantinelu, hlavní rozhodčí je ale nekompromisní a vylučuje na dvě minuty domácího Kobylíka.
     
    52:22
    Bruslaři mají po přesilovce.
     
    50:22
    Tolokonnikov si obětavě nejprve lehl do rány, aby o pár vteřin později školácky a zbytečně podrazil soupeře...
     
    48:18
    Ďáblové v přesilovce stříleli jako na střelnici, ale Chaloupek vše viděl, neboť do mely před brankou se nikdo z domácích neodvážil.
     
    46:14
    Co neviděli čároví, viděl dnes velmi přesný hlavní a vylučuje Bruslaře za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    45:23
    Přesně to učinil teď Štefka. Byť byl před ním prostor, puk celkem alibisticky nahodil obloučkem do lapačky hostujícího gólmana.
     
    44:47
    Ďáblové otevřeli úplně hru, stále věří v body, co je trápí, to je přesná přihrávka a také by jim slušelo více osobní statečnosti. U mnohých to vypadá, jako by se akorát snažili neudělat chybu.
     
    43:30
    Další šance Bruslařů končí na hrudi Šimonů.
     
    41:30
    Plitko střílí, ale střela je obránci hostí sražena.
     
    40:10
    No, tak jestli si Ďáblové v kabině něco vyříkávali, pak na to během 10 vteřin zapomněli. Velmi lehce skóruje do prázdné Roman MIKEŠ, asistence Přidal, Semrád.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Bruslaři se snažili v závěrečných sekundách ještě skórovat, ale nepovedlo se jim to. Branky v podání hostů vypadají jako by nůž projel máslem, naopak domácí se dnes střelecky trápí a na svou první branku se nadřeli. Stav však není pro ně beznadějný a již jsme byli několikrát svědky, že v poslední třetině dokázali Ďáblové roznést na kopytech. Věřme, že se dočkáme i ve třetí třetině skvělého hokeje jako doposud. Oba tým hrají férově a fanoušci obou týmů se mají na co dívat.

    Bob

    Branky a nahrávky: 37. Váňa (Macuh), 41. Mikeš (Přidal, Semrád) – 14. Voříšek (Cachnín), 18. Tecl (Pospíchal, Třetina), 28. Přidal (Semrád)


    HK Nový Jičín: Šimonů, Palička – Kobylík, Váňa, Krutil, Rufer, Hruška, Tomeček, Tolokonnikov, Metelka – Palička, Macuh, Plitko, Lehečka, Štefka, Králík, Finsterle, Kafka, Irgl, Krupa
    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek, Holík – Vala, Pospíchal, Benák, Dudycha, Semrád, Vála, Kliment – Třetina, Kuchta, Ludvík, Cachnín, Mikeš, Holenda, Juráň, Voříšek, Přidal, Tecl

    Rozhodčí: Vaněk, Bartek, Pospíšil
    ocianews.com