Florida – Dallas 7:4 (kon.) | New Jersey – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:6 (kon.)
Edmonton – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Winnipeg 0:6 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
Washington Capitals
Sobota 21.12.2019, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Miles WOOD - 3:6
     
    59:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Damon Severson nastřelil puk z vrcholu pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč, kde ho usměrnil do prázdné sítě MILES WOOD – 3:6! Asistence: Damon Severson a Nikita Gusev.
    55:33 Richard PÁNIK - 2:6
     
    55:33
    Washington právě vstřelil branku!
    RICHARD PÁNIK si najel v mezikruží na krásnou zpětnou přihrávku Larse Ellera z levého křídla a po parádní stahovačce poté zamířil mezi betony střídajícího brankáře Gillese Senna! Capitals vedou 6:2. Asistence: Lars Eller a Carl Hagelin.
    46:53 Jonas SIEGENTHALER - 2:5
     
    46:53
    Washington právě vstřelil branku!
    JONAS SIEGENTHALER na levém křídle vystřelil od modré čáry a nádhernou střelou zápěstím nad lapačkou Mackenzieho Blackwooda vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Capitals teď odskočili. Asistence: Radko Gudas a Nic Dowd.
    40:42 John CARLSON - 2:4
     
    40:42
    Washington právě vstřelil branku!
    JOHN CARLSON si najel před bránu na nahození z levého křídla a ostrého úhlu a z blízkosti puk usměrnil k přední levé tyči! Capitals poprvé v zápase vedou o dva góly. Skóre utkání je 2:4. Asistence: Michal Kempný a Nicklas Bäckström.
    39:31 Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:3
     
    39:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Dmitrij Orlov si teď najel na zpětnou diagonální přihrávku z levého křídla a z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování puk nahodil na vzdálenější levou tyč, kde kotouč usměrnil do prázdné brány NICKLAS BÄCKSTRÖM! Capitals vedou. Asistence: Dmitrij Orlov a Alex Ovečkin.
    24:15 Blake COLEMAN - 2:2
     
    24:15
    Devils právě vstřelili branku!
    BLAKE COLEMAN se dokázal prosadit po rychlém protiútoku Devils, když puk bekhendem poslal mezi betony brankáře Capitals a společně s ním dotlačil kotouč do sítě! Asistence: Nikita Gusev.
    19:35 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:2
     
    19:35
    Washington právě vstřelil branku!
    John Carlson si zpracoval puk na ose útočného pásma a od čáry ho nahodil do mezikruží, kde kotouč ve vzduchu parádně tečoval NICKLAS BÄCKSTRÖM a srazil ho k pravé tyči! Capitals se postarali o rychlý obrat a vedou v New Jersey nyní 2:1! Asistence: John Carlson a Tom Wilson.
    18:25 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    18:25
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN vystřelil na vrcholu pravého kruhu a jeho nádherná střela zápěstím vymetla vzdálenější levý horní roh brány! Capitals krátce před přestávkou vyrovnali! Skóre utkání je teď 1:1. Asistence: Nicklas Bäckström a Tom Wilson.
    04:00 Kyle PALMIERI - 1:0
     
    04:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Nico Hischier nyní na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk do brankoviště, kde ho přiloženou čepelí k ledu usměrnil ke vzdálenější pravé tyči KYLE PALMIERI! Devils využili přesilovku a vedou tak 1:0! Asistence: Nico Hischier a P. K. Subban.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Palmieri (Hischier, P. K. Subban), 25. Coleman (N. Gusev), 60. Wood (Severson, N. Gusev) – 19. Ovečkin (Bäckström, T. Wilson), 20. Bäckström (Carlson, T. Wilson), 40. Bäckström (Orlov, Ovečkin), 41. Carlson (Kempný, Bäckström), 47. Siegenthaler (Gudas, Dowd), 56. Pánik (Eller, Hagelin)


    New Jersey Devils: Blackwood (49. Senn) – A. Greene (C), P. K. Subban, Butcher, Vatanen, Müller, Severson – Bratt, Hischier, Palmieri (A) – Coleman, Zajac (A), N. Gusev – Zacha, J. Hughes, Simmonds – J. Boqvist, M. McLeod, Wood. Hlavní trenér: Alain Nasreddine.
    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Hagelin, Eller, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway. Hlavní trenér: Todd Reirden.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Garrett Rank. Čároví: Derek Amell, Derek Nansen

    Diváci: 15021
    thejrc.org