Znojmo – Dornbirn 5:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
Dornbirn Bulldogs
Sobota 21.12.2019, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Hosté to zkouší v šesti bez brankáře.
     
    57:55
    Bowles samostatný nájezd neproměňuje, střílel na vyrážečku brankáře, ale minul branku.
     
    57:55
    Branka neplatí, ale za dříve signalizovaný faul je nařízeno trestné střílení.
     
    57:55
    Orli po rychlém kontru dostali puk do sítě, ale rozhodčí jdou na video překontrolovat postavení útočícího hráče v brankovišti. Berisha totiž byl v úniku faulován, najel do brankoviště, následně do prázdné branky dorážel Mrázek.
     
    56:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Už trošku exhibiční gól ze strany Znojma, když se tři útočníci sjeli před brankou. Svoboda v gólové pozici ještě přihrál na křídlo a ANTHONY LUCIANI vymetl prázdnou branku za bezmocným Järvenpääm. Asistence: Rob Flick, Tomáš Svoboda.
     
    52:59
    Po podklouznutí Sovy ve středním pásmu ujeli hosté dva na jednoho. Macierznyskiho střelu Lassila vyrazil betonem a v pádu si následně poradil i s Bau Hansenovou dorážkou.
     
    50:28
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:04
    Orli právě vstřelili branku!
    O chvíli později první střela na branku v přesilovce končí brankou, když Bartoš našel skvělou přihrávkou na levém křídle volného PETRA MRÁZKA, který odrazem o tyč trefuje odkrytou branku. Asistence: David Bartoš, Petr Beránek.
     
    44:31
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Rapuzzi – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Stupňující se tlak Znojmo využívá a obrací vývoj skóre. Branku vymyslel Luciani, který za brankou počkal na ideální moment pro přihrávku, poté našel najíždějícího ROBA FLICKA, který z bezprostřední blízkosti dostal kotouč do sítě. Asistence: Anthony Luciani, Tomáš Svoboda.
     
    27:29
    Orli chybovali na útočné modré, puk vypíchl Macierzynski a hnal se do rychlého brejku. Dobrou přihrávkou našel najíždějícího Bau Hansena, který puk ještě tečoval. Lassila se ale rychle přesunul a od jeho vyrážečky kotouč odskákal o pár centimetrů vedle pravé tyče.
     
    25:24
    Mrázek mohl vzápětí přidat další trefu, rozhodl se v přečíslení zakončovat, jenže trefil brankáře do rukavice.
     
    24:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. O tenhle gól se velkou měrou zasloužil Mrázek, který objel útočné pásmo, vyjel zpoza branky hostů, jeho zakončení Järvenpää vyrazil a dojíždějící KEVIN TANSEY z dorážky doklepl do sítě. Asistence: Petr Mrázek.
     
    23:59
    Vzápětí velká šance na vyrovnání, McRae ale tečoval střílenou přihrávku na hranici brankoviště pouze mimo.
     
    20:25
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Svoboda – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:28
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Vainonen – 2 min., držení).
     
    12:31
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Luciani – 2 min., sekání).
     
    10:50
    Po střele Sovy od modré měli hosté velké štěstí, Järvenpää vůbec nevěděl, kde má puk, ten se vykutálel vedle jeho těla. Orli mocně doráželi, nakonec si ale hostující obrana poradila.
     
    08:56
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Tamminen – 2 min., držení). Přesilovka netrvala dlouho, při forčekingu fauloval Tamminen a bude se hrát ve čtyřech.
     
    08:23
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sova – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    07:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď Znojma. Berisha ve středním pásmu předal do jízdy našlápnutemu PHILIPU McRAEOVI, který se dostal až před brankáře a forhendovým blafákem po ledě dostal puk do sítě. Asistence: Aaron Berisha.
     
    07:31
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté se vydali do útoku, kde okamžitě z mezikruží zakončoval KEATON FRASER ELLERBY. Fanoušci i domácí hráči ještě u rozhodčích reklamovali ofsajd, nebylo jim to ale nic platné. Asistence: Tomi Matti Juhani Körkkö.
     
    06:14
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Mikliš – 2 min., držení).
     
    00:58
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté z aktivního úvodu těží úvodní trefu. Znojmo chybovalo za vlastní brankou v rozehrávce, Bau Hansenův bekhend ještě Lassila vyrazil, ale WILLIAM RAPUZZI v pádu dorážkou doklepl volný puk za čáru. Asistence: Mathias Bau Hansen, Kevin Macierzynski.
     
    00:46
    Dlouhou přihrávka na útočnou modrou obdržel Bau Hansen, popojel si po levém křídle a příklepem orazítkoval pravou tyč.

    Lukáš Peroutka

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 8. McRae (Berisha), 25. Tansey (Mrázek), 32. Flick (Luciani, Svoboda), 47. Mrázek (Bartoš, Beránek), 57. Luciani (Flick, Svoboda) – 1. Rapuzzi (Bau Hansen, Macierzynski), 8. Ellerby (Körkkö)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – Bowles, McRae, Berisha – Oščádal, Češík.
    Dornbirn Bulldogs: Järvenpää (Tschrepitsch) – Magnan, Ellerby, Vainonen, Subban, Schnetzer, Gartner – Körkkö, Tamminen, Romig – Bau Hansen, Rapuzzi, Macierzynski – Schwinger, Häussle, Pöschmann – Egger, Fröwis, Fässler.

    Rozhodčí: Ofner, Sternat – Nagy, Soos

    Diváci: 2703
    thejrc.org