Edmonton – Montreal 4:3 (kon.) | Boston – Nashville 3:4 (po pr.) | Toronto – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 4:5 (0:1 po s.n.) | Columbus – New Jersey 5:1 (kon.) | Washington – Tampa 3:1 (kon.)
Carolina – Florida 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:5 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 4:1 (kon.)
San Jose – St. Louis 2:5 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 5:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
St. Louis Blues
Neděle 22.12.2019, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Alex PIETRANGELO - 2:5
     
    59:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Podruhé v utkání se trefuje ALEX PIETRANGELO! Ten poslal kotouč do prázdné branky soupeře od vlastní obranné modré. Bez asistence.
     
    59:08
    Branka San Jose je opět prázdná.
    58:52 Ryan O'REILLY - 2:4
     
    58:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je hotovo! Ke kotouči se dostal RYAN O'REILLY a přes celé kluziště ho trefil do opuštěné branky San Jose – 2:4. Asistence: Justin Faulk.
     
    58:36
    Ano, Martin Jones je na střídačce a domácí to zkoušejí v šesti!
     
    56:53
    Domácí dostávají velkou šanci na vyrovnání! Alexander Steen totiž zahákoval Goodrowa a je tu tedy přesilovka pro Sharks!
    51:07 Alex PIETRANGELO - 2:3
     
    51:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Kapitán Blues ALEX PIETRANGELO vyřešil vzniklé přečíslení 2 na 1 velmi jednoduše. Z pravé strany sám vystřelil a trefil se nad vyrážečku brankáře Jonese – 2:3. Asistence: Jaden Schwartz a Brayden Schenn.
     
    50:22
    Joel Kellman dobře zapracoval za hostující brankou a dostal puk před ní, kde byl Melker Karlsson. Jeho bekhendovou střelu z bezprostřední blízkosti však pokryl lapačkou Allen! Reklamní přestávka.
     
    44:48
    Šance hostí! Thomas našel zpoza branky Jadena Schwartze, který z mezikruží nepřekonal Jonese! O chvíli později se protáhl k bekhendovému zakončení Justin Faulk a Jones musel opět do akce.
     
    40:30
    Přihrávka Tima Meiera posílala do šance Barclaye Goodrowa, který měl ale puk na dlouhou hůl. Nakonec byl však faulován Justinem Faulkem a tak si Sharks zahrají přesilovku.
    35:36 Stefan NOESEN - 2:2
     
    35:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí zaslouženě vyrovnávají! Brenden Dillon našel krásným dlouhým pasem na útočné modré najetého STEFANA NOESENA, který udělal ještě pár rychlých kroků dopředu a z pravého kruhu kotouč příklepem napálil nad lapačku Jakea Allena. Asistence: Brenden Dillon a Brent Burns.
     
    30:32
    Evander Kane zachytil hostující vyhození a okamžitě poslal puk před branku. Tam si ho rukavicí stáhl na hokejku Patrick Marleau, ale pak ho nedokázal zasunout za Allena!
     
    26:32
    Po reklamní přestávce si zahrají další přesilovku hosté. Za přidržení Steenovy hole je potrestán Joe Thornton.
    25:30 Jaden SCHWARTZ - 1:2
     
    25:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Teď Bluesmani úplně rozebrali bránící čtveřici Sharks! David Perron nahrál před branku Braydenovi Schennovi, který puk předložil na vzdálenější tyčku JADENOVI SCHWARTZOVI a ten ho pohodlně zametl do zcela odkryté klece – 1:2. Asistence: Brayden Schenn a David Perron.
     
    24:21
    Nešťastný moment pro Evandera Kanea, jemuž se puk postavil na hranu a tak ho poslal do hlediště. Hosté si zahrají přesilovku.
     
    22:52
    Kevin Labanc najížděl z pravé strany v podstatě sám na Allena. Mířil na přední tyčku, ale hostující brankář puk vyrazil lapačkou!
    22:04 Jordan KYROU - 1:1
     
    22:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! JORDAN KYROU se mezi Vlasicem a Erikem Karlssonem prosadil k bekhendovému zakončení, které prošlo mezi betony Martina Jonese až do branky – 1:1. Asistence: Jaden Schwartz.
    20:42 Brent BURNS - 1:0
     
    20:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru využívají! Erik Karlsson nahrál na levý kruh BRENTOVI BURNSOVI, který vypálil z první a kotouč mezírkou mezi betonem a vyrážečkou propadl Allenovi až za brankovou čáru. Asistence: Erik Karlsson a Tomáš Hertl.
     
    19:07
    Ryan O'Reilly zahákoval Sörensena, který spadl na brankáře Allena. Hostující centr je vyloučen na dvě minuty.
     
    15:03
    O'Reilly připravil přihrávkou zpoza branky šanci pro Oskara Sundqvista, který z mezikruží minul Jonesovu svatyni!
     
    13:14
    Melker Karlsson z pravé strany poslal puk před branku, kde byl Stefan Noesen. Ten mohl při svém prvním startu v dresu San Jose skórovat, ale bekhendem zblízka minul!
     
    04:45
    Velká šance hostí! Steen našel zpoza branky Perrona, který puk servíroval na zadní tyč, kde byl Colton Parayko. Ten z bekhendu netrefil odkrytou klec!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 21. Burns (E. Karlsson, Hertl), 36. Noesen (Dillon, Burns) – 23. Kyrou (Schwartz), 26. Schwartz (B. Schenn, Perron), 52. Pietrangelo (Schwartz, B. Schenn), 59. R. O'Reilly (Faulk), 60. Pietrangelo


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – E. Karlsson (A), Vlasic, Burns, Dillon, Heed, Middleton – Marleau, Couture (C), E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), Hertl – Meier, Goodrow, Sörensen – Noesen, Kellman, M. Karlsson.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo (C), Faulk, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Kyrou, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly (A), Sundqvist – Bozak, Thomas, Steen (A) – Barbašev, J. de La Rose, MacEachern.

    Rozhodčí: St. Pierre, Walsh – Knorr, Murphy

    Diváci: 16 065
    bahis siteleri