Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Plzeň – Zlín 2:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 5:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 26.12.2019, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Vilém Burian ještě mohl přidat pátý gól, jeho střela z mezikruží ale zamířila nad bránu hostí!
    59:27 Pavel MUSIL - 4:2
     
    59:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    PAVEL MUSIL vyhrál mezi trestnými lavicemi osobní souboj a z pravého kruhu pro vhazování poté zamířil do prázdné brány! Olomouc vede 4:2 a je téměř hotovo. Asistence: Lukáš Klimek.
     
    57:38
    Jan Bednář zůstal po timeoutu Karlových Varů na střídačce a hosté zkouší vyrovnat v šesti!
     
    57:38
    Dnešní utkání sleduje 3747 diváků.
     
    55:25
    Martin Kohout dostal dvě minuty za sekání a Karlovy Vary hrají po kontaktním gólu v oslabení. Stav 3:2.
    55:09 Michal PLUTNAR - 3:2
     
    55:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MICHAL PLUTNAR nyní vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování a fantastickou střelou s příklepem vymetl bližší horní roh brány! Karlovy Vary využily přesilovou hru a jsou zpět v zápase! Rozdíl je jeden gól. Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    52:32
    Olomoučtí hráči zbytečně faulovali v pravém kruhu útočného pásma a po komerční přestávce budou čelit přesilové hře. František Skladaný byl vyloučen na 4 minuty za vysokou hůl. Hosté mají šanci snížit na 2:3.
     
    49:21
    Ondřej Šafář vyhodil puk přes ochranné sklo, aniž by byl tečován, a Olomouc si tedy zahraje v 5 proti 3!
     
    49:10
    Vladimír Eminger byl nyní vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Olomouc si zahraje další přesilovou hru.
     
    45:30
    Petr Strapáč mířil nádhernou střelou z levého kruhu pro vhazování do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jan Bednář ovšem vytáhl fantastický semafor, na němž zasvítila červená!
     
    43:03
    Třetí inkasovaný gól hostující hráče naštval a lavička Karlových Varů dostala trest za nesportovní chování. Trest pro hráčskou lavici nyní odpyká Adam Křemen.
    43:03 Vilém BURIAN - 3:1
     
    43:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    VILÉM BURIAN zvedl hlavu a nádhernou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování zamířil nad levým betonem Jana Bednáře k přední pravé tyči poté, co na opačné straně nevyužil velkou šanci Petr Kloblasa! Olomouc vede nad hosty 3:1. Asistence: Petr Strapáč a Zbyněk Irgl.
     
    36:12
    František Skladaný byl po vstřelení úvodního gólu podruhé v zápase vyloučen a opět za podrážení.
     
    33:08
    Na opačné straně ledové plochy se protáhl až před bránu Jakub Flek, domácí brankář Branislav Konrád ho však dokázal opět skvěle vychytat!
     
    32:49
    Jan Jaroměřský mohl skórovat během oslabení, jeho střela z mezikruží ale skončila pouze na výstroji Jana Bednáře, který puk vyrazil hrudí!
     
    32:13
    František Skladaný byl vyloučen za podrážení a po reklamní přestávce si zahrají přesilovku Karlovy Vary.
     
    29:44
    Útočník Martin Kohout byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Olomouc si zahraje druhou přesilovou hru.
    27:57 Lukáš NAHODIL - 2:1
     
    27:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ NAHODIL si rychle najel před bránu na nádherné nahození Lukáše Klimka z levého křídla a v rychlosti usměrnil puk nad pravým betonem Jana Bednáře k levé tyči! Olomouc doma znovu vede, tentokrát 2:1. Asistence: Lukáš Klimek.
     
    26:29
    Vilém Burian vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a mířil přesně pod horní tyč, jenže Jan Bednář předvedl fantastický semafor, po kterém následuje krátká reklamní přestávka!
     
    22:00
    Martin Kohout mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, jenže jeden z domácích hráčů mu v rozhodujícím momentu přizvedl hůl a do zakončení se nedostal! Škoda velké šance.
    21:12 Martin ROHAN - 1:1
     
    21:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Obránce MARTIN ROHAN na levém křídle využil vyhraného vhazování, když nyní od modré čáry vypálil bez přípravy a kotouč poté nad pravým ramenem Branislava Konráda vymetl bližší horní roh brány! Nádherná trefa, po které je skóre zápasu vyrovnané 1:1. Asistence: Adam Raška.
     
    18:34
    Petr Strapáč se ocitl u levé tyče po diagonální přihrávce z pravého křídla ve velké šanci, jenže nedokázal kotouč dostatečně zvednout a nechal vyniknout Jana Bednáře, který puk podržel v náručí! Další skvělý zákrok hostujícího brankáře.
     
    11:34
    Hostující útočník Jakub Flek se řítil z levého křídla sám na bránu a pokoušel se přehodit ležícího brankáře Branislava Konráda, jenže neuspěl a hosté si musí na vyrovnání počkat!
     
    10:56
    Jan Jaroměřský fauloval ve středním pásmu před zraky obou střídaček a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Olomouc mohla hrát v přesilové hře, jenže dvakrát zbytečně faulovala a početní výhodu mají hosté. Karlovy Vary mohou vyrovnat skóre střetnutí.
     
    09:46
    Tomáš Dujsík fauloval Martina Kohouta a dostal dvě minuty za sekání. Následuje tedy hra ve hře 4 na 4.
     
    09:24
    Vladimír Eminger fauloval v rohu obranného pásma svého týmu a byl vyloučen za držení. Olomouc si po komerční přestávce zahraje úvodní přesilovou hru.
     
    06:51
    Petr Strapáč se krásně otočil s pukem v pravém kruhu pro buly a střelou zápěstím mířil k bližší tyči, Jan Bednář ovšem parádně zasáhl levým betonem a vyrazil kotouč mimo svou bránu!
    02:49 František SKLADANÝ - 1:0
     
    02:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    FRANTIŠEK SKLADANÝ teď sice minul střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování bližší tyč hostující brány, jenže puk se od mantinelu za bránou odrazil přímo na jeho hůl, čehož u levé tyče využil, a skóroval do odkryté sítě Karlových Varů! Asistence: Michal Vodný a Marek Laš.
     
    01:00
    Pavel Musil si najel na vzdálenější pravé tyči na nádhernou diagonální přihrávku z levého křídla a pak těsně minul hostující bránu Karlových Varů!
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Skladaný (Vodný, Laš), 28. Nahodil (Klimek), 44. Burian (Strapáč, Irgl), 60. P. Musil (Klimek) – 22. M. Rohan (Raška I), 56. Plutnar (T. Rachůnek)


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Jaroměřský, Ondrušek (A), Valenta, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík (C), Škůrek – Irgl, Strapáč, Burian – P. Musil, Nahodil, Klimek – Olesz, Kolouch, J. Káňa – Skladaný, Vodný, Laš. Hlavní trenér: Zdeněk Moták.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Graňák (C), M. Rohan, Plutnar, D. Mikyska, Eminger, Šafář – Flek, Gríger (A), T. Rachůnek – O. Beránek, Černoch (A), V. Polák – Osmík, Raška I, Křemen – Kohout, T. Mikúš, Koblasa. Hlavní trenér: Martin Pešout.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Tomáš Micka. Čároví: Lukáš Rampír, Vladimír Rožánek

    Diváci: 3747
    ocianews.com