Česko – Rusko 4:3 (kon.) | Švýcarsko – Kazachstán 5:3 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (po pr.)
Kanada – USA 6:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:5 (1:0, 1:2, 0:3)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 26.12.2019, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Darby LLEWELLYN - 2:5
     
    58:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pro dnešek je rozhodnuto, troufám si tvrdit. DARBY LLEWELLYN namířil ze středního pásma přesně do prázdné branky, s čímž neměl problém. Bez asistence.
    58:05 Nicolas HLAVA - 2:4
     
    58:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    S domácím celkem to vypadá bledě, Chomutov se totiž raduje z dvoubrankového náskoku. NICOLAS HLAVA přesnou trefou rozradostnil své spoluhráče. Asistence: Jakub Sklenář, Filip Suchý.
    56:00 Petr STLOUKAL - 2:3
     
    56:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovská střídačka propuká v jásot, neboť otáčí skóre zápase ve svůj prospěch! PETR STLOUKAL dostál své pověsti střelce, utekl v oslabení, a přesto, že byl faulován, stihl zakončit v tísni přesně do horního rohu. Bez asistence.
    37:16 Darby LLEWELLYN - 2:2
     
    37:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno, povedená pasáž pro Piráty! Marek Tomica jel v přečíslení dva na jednoho s DARBYM LLEWELLYNEM. Ten pak přesnou trefou pod horní tyč, od které se puk ještě možná odrazil, skončil těsně za čárou – 2:2. Asistence: Marek Tomica, Jan Svoboda.
    35:51 Filip SUCHÝ - 2:1
     
    35:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov stahuje soupeřův náskok na jednobrankový. Dušan Žovinec poslal přihrávku na FILIPA SUCHÉHO, a ten z první propálil vše, co potřeboval. Asistence: Dušan Žovinec, Nicolas Hlava.
    26:09 Albert MICHNÁČ - 2:0
     
    26:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu druhou branku! Václav Karabáček vystřelil z nápřahu na branku, přičemž zlomil hůl. Poté se kotouč potuloval někde u branky, načež jej do ní dorazil pohotový ALBERT MICHNÁČ. Domácí útočník si tak připisuje první trefu v dresu Motoru. Asistence: David Gilbert, Václav Karabáček.
    06:51 Matouš VENKRBEC - 1:0
     
    06:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku v utkání! Vít Christov jel s kotoučem na holi po křídle, načež našel před branku sjíždějícího MATOUŠE VENKRBCE. Ten pak hůl jen nastavil a usměrnil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Vít Christov.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 7. Venkrbec (Christov), 27. Michnáč (Gilbert, Karabáček) – 36. Suchý (Žovinec, Hlava), 38. Llewellyn (Tomica, J. Svoboda), 56. Stloukal, 59. Hlava (J. Sklenář, Suchý), 59. Llewellyn


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Vydarený, Suchánek, Pýcha, Allen, Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – Karabáček, Gilbert, Michnáč – M. Novák, Prokeš, Šimánek – Beránek, J. Kloz, Endál – Babka.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Štochl, Lang, Seemann – J. Sklenář, Suchý, Hlava – Rudovský, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Ma. Svoboda.

    Rozhodčí: Souček, Jechoutek – Flegl, Hnát
    bahis siteleri