Kometa Brno – Vítkovice 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:4 (kon.) | Zlín – Kladno 6:0 (kon.)
K. Vary – Plzeň 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 5:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 28.12.2019, 15:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké sobotní odpoledne u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu její jednatřicáté kolo a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a Bílí Tygři Liberec.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští hokejisté se nacházejí na dvanáctém místě extraligové tabulky. Na svém kontě mají pětatřicet bodů a polepšili si o jednu příčku, předtím byli předposlední. Verva po prohře 2:6 v Plzni doma zabrala a v neděli zvítězila na domácím ledě 4:3 po samostatných nájezdech nad posledním Dynamem Pardubice. Dnes by na tento úspěch hráči Vervy znovu rádi navázali, aby získali další důležité body do tabulky. Ovšem proti libereckým Bílým Tygrům je snadná cesta rozhodně nečeká.


    Nejproduktivnější hráči

    Richard Jarůšek – 23 bodů (14+9)
    Jakub Petružálek – 23 bodů (6+17)
    Tomáš Pavelka – 19 bodů (4+15)
     
    Bílí Tygři Liberec

    Hosté z Liberce se totiž nacházejí na druhém místě těsně za první Spartou, ale mají ještě tři zápasy k dobru. Tygři dosud získali sedmapadesát bodů a letošní sezónu tak mají rozjetou velmi dobře. Liberec má nyní sérii tří výher v řadě. Nejprve po nájezdech vyhrál na ledě Mountfieldu 3:2, poté plně bodovali ve svém teritoriu proti Spartě – 4:1 a naposledy brali tři body po výsledku 2:0 nad rivalem z Mladé Boleslavi. I dnes prahnou po dalších bodech a v severočeském derby tak budou chtít být úspěšní. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Libor Hudáček – 28 bodů (12+16)
    Michal Birner – 26 bodů (12+14)
    Radan Lenc – 20 bodů (13+7)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v letošní sezóně utkaly už dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Liberec. Nejprve v Litvínově zvítězil těsně 5:4, doma poté 6:1. Verva má tak svému soupeři co vracet.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík (A), Ščotka, Kudla, T. Pavelka, J. Říha, Kubát, Baránek – Petružálek, V. Hübl (C), F. Lukeš – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Kašpar, J. Mikúš, Hedberg – Jurčík, Válek, Trávníček.

    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kotvan, T. Hanousek, Kunst – Průžek, L. Hudáček, Lenc – A. Musil, Marosz, Ordoš – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, Najman, D. Špaček.

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Frodl, Komárek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí hokejisté vyhráli úvodní vhazování a už se s pukem derou do útočné akce.
     
    00:24
    Liberečtí vybojovali puk v obranném pásmu Litvínova a hned se do šance dostal Libor Hudáček, proti Honzíkovi v brance Vervy ale neuspěl.
     
    00:56
    Jakub Petružálek pokazil rozehrávku Tygrů a snažil se s pukem znovu dostat do útoku, ale nakonec se skrze obranu Liberce nedostal do zakončení.
     
    01:25
    Velká šance Litvínova, která končí na výborném zákroku Dominika Hrachoviny. Ten tak notně svůj tým podržel proti střele Petružálka z mezikruží a pravým betonem kotouč dostal do bezpečí!
     
    02:14
    Zápas začal tedy hodně svižně na obou stranách a nyní už mají puk hosté, kteří krouží před brankou Davida Honzíka.
     
    02:50
    Ladislav Šmíd nahazoval puk před branku Honzíka, který ho vůbec neviděl. Postaral se o něj až Jan Ščotka, jenž ho poslal do rohu obranného pásma.
     
    03:30
    Libor Hudáček se dostal do dalšího zajímavého zakončení, ale znovu se úvodní branka nekoná. Nicméně Bílí Tygři stále operují před brankou Davida Honzíka.
     
    04:05
    Lukáš Derner chyboval v rozehrávce Liberce, jeden z litvínovských hokejistů se na puk dostal a střela z mezikruží končí znovu na dobrém zákroku Dominika Hrachoviny.
     
    04:57
    Hedberg pomohl obraně Litvínova, když zastavil puk při rozehrávce Bílých Tygrů, na hokejky svých spoluhráčů ho však nedostal. Host jsou tak stále v teritoriu Vervy.
     
    05:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Střelu od modré čáry šikovně na pravé straně tečoval ADAM MUSIL a díky jeho trefě tak Liberečtí vedou – 0:1. Asistence: Rostislav Marosz a Ladislav Šmíd.
    05:56 Adam MUSIL - 0:1
     
    06:55
    A hned po chvilce se hosté dostali do další šance, po které musel zasahovat David Honzík, jenž tak proti Krenželokově střele zasáhl přesně.
     
    07:32
    Richard Jarůšek rozvinul domácí akci, ovšem Samson Mahbod nedokázal zpracovat dobře puk a ten končí v moci hostující obrany.
     
    08:02
    David Honzík musel opět zasahovat proti nebezpečné střele Ladislava Šmída, jenž se z ničeho nic zjevil těsně před jeho brankou.
     
    08:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po zákroku Honzíka šli domácí hráči do útoku a hned slaví vyrovnání! Tomáš Pavelka našel na pravé straně volného PATRICKA KUDLU, který z úhlu svižnou ranou prostřelil Dominika Hrachovinu. Začíná se tak znovu od začátku – 1:1. Asistence: Tomáš Pavelka a Jakub Petružálek.
    08:36 Patrick KUDLA - 1:1
     
    09:29
    V obranném pásmu sebral puk Jan Ščotka a nakonec se zrodila další litvínovská šance. Michal Trávníček ale nedokázal před Hrachovinou přesněji zakončit.
     
    10:22
    Obrana Bílých Tygrů nyní chybovala, puk propadl k Trávníčkovi, který ho ještě posunul na Lukáše Válka, ale jeho tečovaná střela končí na Hrachovinovi. Ten uklidnil hru a Liberec jde směrem dopředu.
     
    11:24
    Roman Graborenko, jenž to v Litvínově velmi dobře zná, nyní pálil od modré čáry na Davida Honzíka a ten zakročil. Hra je pozastavena a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    11:40
    Následuje první komerční přestávka.
     
    11:48
    Dominik Hrachovina sklapl betony a tím levým pak potáhl puk do rohu po střele domácího hráče. Liberečtí pak rychle přesouvají hru na opačnou stranu.
     
    12:48
    Edwin Hedberg napřáhl ke střele před hostující brankou, avšak znovu dokázal zakročit Dominik Hrachovina, ten tak Bílé Tygry podržel dalším zákrokem.
     
    13:39
    Na druhé straně dostal od Marka Zachara přihrávku Petr Jelínek, ale tváří v tvář domácímu brankáři Honzíkovi neuspěl.
     
    14:10
    Michal Trávníček se podél levého mantinelu snažil dostat na kotouč. Nakonec k němu měl blíže liberecký obránce a ten ho dostal pod kontrolu. Hosté jdou opět útočit.
     
    14:55
    Dominik Hrachovina nyní čelil dalším dvěma šancím ze strany domácího celku, pokaždé si ale poradil a předvedl další úspěšné a pohotové zákroky.
     
    15:21
    Richard Jarůšek našel v obranném pásmu puk a bez čekání ho zavezl do útočného pásma. Hanzl poté našel právě Jarůška na levé straně a ten svou přízemní střelou jen těsně minul Hrachovinovu branku!
     
    16:38
    Agilní Litvínov si vytvořil před libereckou brankou další slibnou šanci, ale proti pokusu Samsona Mahboda zakročila tygří obrana.
     
    17:13
    Další komerční pauza.
     
    17:24
    Michal Trávníček mířil za pukem v útočném pásmu, Kotvan ho ale sebral a vytáhl do neutrální zóny.
     
    18:05
    Samson Mahbod dostal od Martina Hanzla přihrávku a okamžitě vystřelil. Jeho střelecký pokus zastavila tyč liberecké klece!
     
    18:38
    Na druhé straně střílel Adam Musil, autor první liberecké branky ale proti Honzíkovi neuspěl. Nicméně hosté stále operují před jeho brankou.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    Říha byl v obraně atakován Průžkem a nedostal tak puk na stranu domácích. Povedlo se to o chvíli později, ale Hedberg kotouč jen před hostující branku nahodil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí a bylo na co koukat. Hrál se ofenzivní hokej se spousty šancemi na obou stranách. Do vedení poslal Bílé Tygry v šesté minutě Adam Musil, jenž tečoval pokus od modré čáry. O tři minuty později ale bylo vyrovnáno. Patrick Kudla z mírného úhlu prostřelil Hrachovinu a bylo vyrovnáno. Litvínovští notně ožili a měli další šance, ale brankář Liberce svými zákroky Tygry podržel. Ovšem i David Honzík se nenudil a několikrát zastavil nebezpečné střely soupeře. Čeká nás tak zajímavá druhá třetina, která začne přibližně v 16:20.
     
    Střely na branku: 12 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Jarůšek nezpracoval přihrávku od Ščotky a Verva se tak nedostala do žádného zakončení.
     
    20:59
    Lukáš Derner protáhl puk podél levého mantinelu do útočného pásma, ale před Honzíkem mu puk sebral Kudla.
     
    21:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají poprvé v utkání vedení na svou stranu. Jakub Petružálek našel pasem FRANTIŠKA LUKEŠE, který jel do samostatného úniku a těsně před Hrachovinou ho překonal mezi jeho betony – 2:1. Asistence: Jakub Petružálek a Patrick Kudla.
    21:20 František LUKEŠ - 2:1
     
    22:20
    Na druhé straně si slibnou šanci vytvořili liberečtí Bílí Tygři, ale jejich další pokus mezi tři tyče nezamířil.
     
    22:49
    Najmanův pokus z otočky nevyšel, hned na to střílel Daniel Špaček, který ale ztroskotal na pohotovém zákroku Davida Honzíka.
     
    24:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Roman Graborenko střílel, jeho pokus Honzík vyrazil před sebe a na levé straně pak zakončil do odkryté klece RADAN LENC – 2:2. Asistence: Roman Graborenko.
    24:03 Radan LENC - 2:2
     
    24:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se však z vyrovnání příliš dlouho neradovali a Verva opět vede. Hübl svou přihrávkou pobídl FRANTIŠKA LUKEŠE, jenž z pravé strany prostřelil Hrachovinu kolem jeho pravé ruky – 3:2. Asistence: Viktor Hübl a Tomáš Pavelka.
    24:31 František LUKEŠ - 3:2
     
    25:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ovšem i vedení Vervy dlouho nevydrželo a znovu se v Litvínově začíná od nuly. V tlaku před brankou Honzíka se těsně u jeho branky zorientoval DANIEL ŠPAČEK, jenž doklepl puk do sítě domácího brankáře – 3:3. Asistence: Rostislav Marosz a Adam Musil.
    25:29 Daniel ŠPAČEK - 3:3
     
    25:55
    S brankami se tak v poslední minutě a půl roztrhl pytel a oba celky tak mají k výhře stejně blízko, jako i daleko.
     
    26:33
    Jiří Průžek sjel z pravé strany před branku Litvínova, ale tam si vše pohlídala litvínovská obrana, která pak dostala kotouč do neutrální zóny.
     
    27:01
    A hned z toho byla další šance, ovšem proti přízemní střele zakročil betonem Dominik Hrachovina.
     
    27:39
    Tomáš Pavelka zpětnou přihrávkou poslal puk na Viktora Hübla, který poté svou střelou trefil jen brankáře Dominika Hrachovinu. Domácí se stále drží před jeho klecí.
     
    27:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    28:15
    Domácí publikum žene svými hlasivkami hráče Litvínova kupředu, jejich rozehrávku ale zbrzdila obrana Liberce, která dostala puk do bezpečí.
     
    28:53
    Od vlastní branky zakládali domácí hráči další útočnou akci, ale ve střední třetině je o puk obrali hosté a vrátili se zpět před Honzíkovu branku, ale před ním nezakončili.
     
    30:04
    Jsme za polovinou základní hrací doby a stav je stále vyrovnaný. Domácí se natlačili před hostující branku, kde ale vše jistil Dominik Hrachovina.
     
    30:36
    Marek Zachar nabral rychlost a na levé straně se pořádné opřel do střely a mířil na zadní tyč. Ovšem jeho pokus skončil jen vedle ní.
     
    31:14
    Na druhé straně hned pálil nebezpečně Karel Kubát a puk mířil nad rameno Dominika Hrachoviny, jenž puk srazil nad svojí branku.
     
    31:28
    Daniel Špaček posílal puk před domácí branku, trefil ale pouze Jakuba Petružálka a adresát tak jeho přihrávku nedostal.
     
    32:57
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:07
    David Honzík nyní zakročil proti střele Jiřího Průžka, který na něho poslal nebezpečnou přízemní střelu. Hra je pozastavena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    33:19
    Za vlastní brankou sebral puk jeden z bek Litvínova a dostal ho do středního pásma. Ovšem Tygři se hned dostali na kotouč a poté zblízka zahrozili. Znovu jejich pokus končí jen na Honzíkovi.
     
    34:11
    Litvínovští čelí dalšímu libereckému tlaku. Dernerovu střelu srazil David Honzík do ochranné sítě a hra je znovu přerušena a opět se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    34:45
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Karel Kubát – 2 min., sekání).
     
    34:45
    Teprve první vyloučení v utkání a jako první si tak přesilovku zahrají hosté z Liberce.
     
    35:08
    Hosté se uhnízdili v pásmu Litvínova, ale domácím se povedlo dostat se na kotouč, který vyhodili okamžitě až před branku Dominika Hrachoviny.
     
    35:44
    Další nepřesná střela hostů a domácí celek se zase osvobozuje. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    36:21
    Ronald Knot napřáhl na modré čáře, jeho pokus byl sražen k zadnímu mantinelu a Litvínov se znovu osvobozuje.
     
    36:21
    Hned na to se ale hosté dostali k další velké šanci a Jan Ordoš orazítkoval tyč Honzíkovy branky.
     
    36:45
    Litvínov je v plném počtu.
     
    37:25
    Tomáš Pavelka pálil na hostující klec, ovšem proti jeho pokusu zakročil Dominik Hrachovina a připsal si tak další přesný zákrok.
     
    38:11
    Graborenko s Dernerem založili další libereckou akci, ale Tygři před Honzíkem nevyslali žádný pokus.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:27
    Domácí celek jen nahodil puk do útočného pásma a pomalu se prostřední dějství pouze dohrává.
     
    39:52
    Lukáš Krenželok ještě zkoušel najít spoluhráče před brankou Davida Honzíka, ale ten poté ukryl puk pod svojí lapačkou a ještě je hra pozastavena.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi a padly v ní čtyři branky. Nejprve do vedení šla Verva, aby Tygři záhy vyrovnali. Jenže s brankami se roztrhl pytel a Litvínov znovu vedl. Na jejich přesnou trefu však zareagovali hosté další střelou a bylo opět vyrovnáno. Tento stav už vydržel až do konce prostřední části hry, ale mohl se měnit na obou stranách. Oba brankáři však své týmy podrželi a uvidíme, co nám nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 17:12.
     
    Střely na branku: 27 – 23
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Úvod třetí třetiny začal u branky Liberce, kde podržel puk Dominik Hrachovina a hra byla přerušena. Nyní jsou hosté na puku a operují před brankou Davida Honzíka.
     
    40:58
    Od vlastní branky nyní zakládali útok domácí hráči, dostali se do teritoria Liberce, jejich pokus ale nekončí za zády Hrachoviny.
     
    41:42
    David Honzík vykopl pokus Petra Jelínka, poté se hosté dostali k další střele, kterou už domácí brankář kryje dalším zákrokem a hra je pozastavena.
     
    42:05
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jiří Říha – 2 min., držení).
     
    42:17
    Hosté mají výhodu druhé přesilové hry v utkání a chvíli se drželi před brankou domácích. Nakonec puk vytěsnila obrana Vervy a poslala ho do bezpečí.
     
    42:45
    Krenželok neudržel puk na hokejce, domácí ho nevyhodili z pásma a Radan Lenc tak pokračoval v útoku Liberce. Tygři tak mají tlak před Honzíkem.
     
    43:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Jelínek nabil LUKÁŠI KRENŽELOKOVI na pravý kruh, odkud pak druhý jmenovaný svižnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:4. Asistence: Petr Jelínek a Libor Hudáček.
    43:12 Lukáš KRENŽELOK - 3:4
     
    44:08
    Říha nastřelil puk do útočného pásma, Hrachovina ho sebral u mantinelu a dostal na hokejky svých spoluhráčů. Liberečtí tak okamžitě míří před domácí branku.
     
    45:16
    Verva nevymyslela nic před brankou Dominika Hrachoviny a Tygři se tak mohli vydat znovu do útočného pásma.
     
    46:03
    Hosté zastavili další akci litvínovského celku a nepustili Vervu k možnému vyrovnání.
     
    46:35
    Na pravé straně se do střely opřel Rostislav Marosz, ovšem jeho pokus zamířil jen vedle vzdálenější tyče.
     
    47:18
    Viktor Hübl dorážel na pravé straně pokus Jakuba Petružálka, ale s ním si poradil Dominik Hrachovina. Dalším zákrokem tak drží svůj tým a přerušuje hru.
     
    47:18
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:42
    Pavelka podržel puk v obranném pásmu a postupně ho dostal na druhou stranu. Domácí hráči ale před brankou Dominika Hrachoviny neuspěli.
     
    48:33
    Mahmod se dostal k dorážce před brankou Liberce, ale jeho pokus byl sražen mimo tři tyče. Hned poté se do akce vydávají znovu Liberečtí.
     
    49:15
    Kudla sebral puk Zacharovi a dostal ho tak k sobě. Litvínov tak mohl jít do další útočné akce, ale jejich snaha o přechod do teritoria hostů ztroskotal už ve středním pásmu.
     
    50:21
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rostislav Marosz – 2 min., podrážení).
     
    50:21
    První přesilovka pro Litvínov a Verva má šanci dostat se znovu k vyrovnání. Už se usadila v libereckém obranném pásmu.
     
    50:59
    Ronald Knot sebral domácím puk a poslal ho až před Davida Honzíka. Liberec tak pošetřil cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    51:13
    Samson Mahbod z levého kruhu poslal nepřesnou střelu a puk se pak u mantinelu snažil dostat na hokejku Lukáš Kašpar. Ale nebyl úspěšný a hosté znovu vyhazují.
     
    52:21
    Liberec je v plném počtu.
     
    52:24
    Dominik Hrachovina opět zakročil a podržel svůj tým, když lapil jedovatou střelu Adama Jánošíka.
     
    52:24
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    52:32
    Derner vyhodil puk do středního pásma a kotouč lízl helmu Adama Musila. Poté se odrazil na hůl domácích hráčů, kteří míří do akce.
     
    53:11
    Richard Jarůšek z levé strany zaměstnal Dominika Hrachovinu, který sklapl betony a kotouč ukryl u sebe. Hra je pozastavena a vhazovat se bude po pravé ruce libereckého brankáře.
     
    54:04
    Hosté stále drží těsný náskok a domácí se zatím marně snaží o vyrovnání. Mají na to ještě necelých šest minut.
     
    54:37
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Krenželok – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    54:37
    Velká možnost pro domácí, Krenželok dostal vyšší trest za vysokou hůl a to je pro domácí šance dostat se k vyrovnání.
     
    54:49
    Adam Jánošík srovnal puk na modré čáře a poté vyslal přízemní střelu. Ta se odrazila k Františku Lukešovi, jenž z levé strany nechal vyniknout Dominika Hrachovinu.
     
    55:29
    Hrachovina kryl další pokus Lukeše a poté se hosté osvobozují. Puk letí až před branku Davida Honzíka.
     
    56:37
    Hosté mají půlku trestu za sebou, nyní následuje druhá část přesilovky Vervy, která je v útočné pásmu.
     
    56:45
    Hosté získali puk a opět se osvobozují. Šetří tak další cenné vteřiny ze svého dlouhého oslabení.
     
    57:07
    František Lukeš měl na hokejce hattrick. Jeho velká šance končí vedle a Tygři se znovu osvobozují!
     
    57:25
    Domácí branka je prázdná a Litvínov to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:11
    Liberecká střela nekončí v prázdné domácí brance a do akce se znovu derou litvínovští hokejisté.
     
    58:37
    Liberec se ubránil v dlouhém oslabení a už je v plném počtu.
     
    58:51
    Viktor Hübl švihl do střely a proti jeho ráně zakročil opět Dominik Hrachovina, jenž ramenem srazil puk do bezpečí. Znovu tak podržel svůj tým.
     
    58:51
    Domácí lavička si vybírá oddechový čas.
     
    58:51
    Znovu je branka Litvínova prázdná a domácí to znovu zkusí v šesti hráčích v poli.
     
    59:11
    Jakub Petružálek neuspěl svou střelou a Ronald Knot pak z vlastního obranného pásma posílal puk na prázdnou branku Litvínova, ten ale končí vedle ní. Zakázané uvolnění Liberce.
     
    59:34
    Velká skrumáž před brankou Liberce, Hrachovina neměl puk ve své moci, nakonec ho někdo z hostů vyhodil do středního pásma.
     
    59:40
    Dvacet vteřin do konce třetí části hry a Honzík se znovu stěhuje na střídačku. Domácí tak budou opět v šesti hráčích.
     
    59:54
    Ještě byla hra ze strany Dominika Hrachoviny pozastavena a vhazuje se po jeho levé ruce. Už to ale vypadá, že hosté si své vedení už pohlídají.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve třetí třetině strhli vedení na svou stranu a ač měli domácí hráči několikrát na holi vyrovnání, nakonec se k němu nedostali a na svém ledě tak nezískali ani bod. Hosté si naopak ze severočeského derby odvážejí body všechny tři.
     
    Na straně hostů byl jako nejlepší hráč vyhlášen Adam Musil, na té domácí pak František Lukeš.
     
    Střely na branku: 45 – 29
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:58:50)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Kudla (T. Pavelka, Petružálek), 22. F. Lukeš (Petružálek, Kudla), 25. F. Lukeš (V. Hübl, T. Pavelka) – 6. A. Musil (Marosz, Šmíd), 25. Lenc (Graborenko), 26. D. Špaček (Marosz, A. Musil), 44. L. Krenželok (P. Jelínek, L. Hudáček)


    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík (A), Ščotka, Kudla, T. Pavelka, J. Říha, Kubát, Baránek – Petružálek, V. Hübl (C), F. Lukeš – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Kašpar, J. Mikúš, Hedberg – Jurčík, Válek, Trávníček.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kotvan, T. Hanousek, Kunst – Průžek, L. Hudáček, Lenc – A. Musil, Marosz, Ordoš – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, Najman, D. Špaček.

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Frodl, Komárek
    thejrc.org