Kometa Brno – Vítkovice 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:4 (kon.) | Zlín – Kladno 6:0 (kon.)
K. Vary – Plzeň 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 5:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 28.12.2019, 15:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:12 Lukáš KRENŽELOK - 3:4
     
    43:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Jelínek nabil LUKÁŠI KRENŽELOKOVI na pravý kruh, odkud pak druhý jmenovaný svižnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:4. Asistence: Petr Jelínek a Libor Hudáček.
    25:29 Daniel ŠPAČEK - 3:3
     
    25:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ovšem i vedení Vervy dlouho nevydrželo a znovu se v Litvínově začíná od nuly. V tlaku před brankou Honzíka se těsně u jeho branky zorientoval DANIEL ŠPAČEK, jenž doklepl puk do sítě domácího brankáře – 3:3. Asistence: Rostislav Marosz a Adam Musil.
    24:31 František LUKEŠ - 3:2
     
    24:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se však z vyrovnání příliš dlouho neradovali a Verva opět vede. Hübl svou přihrávkou pobídl FRANTIŠKA LUKEŠE, jenž z pravé strany prostřelil Hrachovinu kolem jeho pravé ruky – 3:2. Asistence: Viktor Hübl a Tomáš Pavelka.
    24:03 Radan LENC - 2:2
     
    24:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Roman Graborenko střílel, jeho pokus Honzík vyrazil před sebe a na levé straně pak zakončil do odkryté klece RADAN LENC – 2:2. Asistence: Roman Graborenko.
    21:20 František LUKEŠ - 2:1
     
    21:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají poprvé v utkání vedení na svou stranu. Jakub Petružálek našel pasem FRANTIŠKA LUKEŠE, který jel do samostatného úniku a těsně před Hrachovinou ho překonal mezi jeho betony – 2:1. Asistence: Jakub Petružálek a Patrick Kudla.
    08:36 Patrick KUDLA - 1:1
     
    08:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po zákroku Honzíka šli domácí hráči do útoku a hned slaví vyrovnání! Tomáš Pavelka našel na pravé straně volného PATRICKA KUDLU, který z úhlu svižnou ranou prostřelil Dominika Hrachovinu. Začíná se tak znovu od začátku – 1:1. Asistence: Tomáš Pavelka a Jakub Petružálek.
    05:56 Adam MUSIL - 0:1
     
    05:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Střelu od modré čáry šikovně na pravé straně tečoval ADAM MUSIL a díky jeho trefě tak Liberečtí vedou – 0:1. Asistence: Rostislav Marosz a Ladislav Šmíd.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Kudla (T. Pavelka, Petružálek), 22. F. Lukeš (Petružálek, Kudla), 25. F. Lukeš (V. Hübl, T. Pavelka) – 6. A. Musil (Marosz, Šmíd), 25. Lenc (Graborenko), 26. D. Špaček (Marosz, A. Musil), 44. L. Krenželok (P. Jelínek, L. Hudáček)


    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík (A), Ščotka, Kudla, T. Pavelka, J. Říha, Kubát, Baránek – Petružálek, V. Hübl (C), F. Lukeš – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Kašpar, J. Mikúš, Hedberg – Jurčík, Válek, Trávníček.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kotvan, T. Hanousek, Kunst – Průžek, L. Hudáček, Lenc – A. Musil, Marosz, Ordoš – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, Najman, D. Špaček.

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Frodl, Komárek
    thejrc.org