Buffalo – Boston 0:3 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (po pr.) | New Jersey – Toronto 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:6 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 2:5 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – NY Islanders 5:2 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:5 (kon.)
Anaheim – Vegas 4:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
po prodl.
New Jersey Devils
4:5 (1:2, 3:1, 0:1 - 0:1)
Toronto Maple Leafs
Sobota 28.12.2019, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:38 William NYLANDER - 4:5
     
    62:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A máme rozhodnuto. Nylander ztratil na Hughesovi puk, ale následně si ho vzal ještě v útočné třetině zpět. WILLIAM NYLANDER si následně vybruslil před Blackwooda, ale puk mu ujel, ovšem Severson si ho poslal nešťastně do vlastní sítě. Bez asistence.
    48:15 John TAVARES - 4:4
     
    48:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno a Maple Leafs využívají přesilovou hru. Barrie tak tak udržel puk v útočném pásmu, přesto dokázal na levou stranu poslat puk na Nylandera, který posílal střílenou přihrávku před branku, kde stál JOHN TAVARES, který usměrnil puk za Blackwooda. Asistence: William Nylander, Tyson Barrie.
    30:11 Jesper BRATT - 4:3
     
    30:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Chybu Kapanena domácí trestají. Devils ujeli dva na jednoho a využili toho na jedničku. Palmieri poslal puk na levou stranu, kde byl najetý JESPER BRATT, který střelou pod "víko" posílá domácí zpět do vedení. Asistence: Kyle Palmieri.
    27:01 Kyle PALMIERI - 3:3
     
    27:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme opět srovnáno. Co se nepodařilo před chvilkou Hischierovi to se nyní podařilo Palmierimu. Toronto opět nedokázalo dostat puk z pásma a k němu se dostal Hischier, který vymyslel přihrávku mezi kruhy, kde si nabruslil KYLE PALMIERI, který přesnou střelou zápěstím překonává Hutchinsona. Asistence: Nico Hischier, Jesper Bratt.
    25:16 Kasperi KAPANEN - 2:3
     
    25:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs si berou vedení zpět. Rychlá akce po trase Tavares – Kerfoot a přesný puk do jízdy na pravé straně dostal KASPERI KAPANEN a přesně umístěnou střelou posílá svůj tým zpátky do vedení. Asistence: Alexander Kerfoot, John Tavares.
    21:42 Nikita GUSEV - 2:2
     
    21:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno a Devils využívají dvojnásobnou přesilovou hru. Ránu Vatanena od modré vyrazil Hutchinson na levou stranu, kde stál zcela volný NIKITA GUSEV, který střelou pod břevno srovnává. Asistence: Nico Hischier, Sami Vatanen.
    17:15 Ilja MICHEJEV - 1:2
     
    17:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání. Nylander objel branku a poslal puk na modrou, kde stál Tavares. Ten poslal na branku nahození, které těsně před Blackwoodem tečoval za jeho záda ILJA MICHEJEV. Asistence: John Tavares, William Nylander.
    16:56 Zach HYMAN - 1:1
     
    16:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno a využitou přesilovou hru k tomu. Střelu Riellyho od modré vyrazil Blackwood pouze před sebe, kde stál připravený na dorážku ZACH HYMAN, který střelou mezi betony překonává zatím do této doby výborně chytajícího domácího brankáře. Asistence: Morgan Rielly, Jason Spezza.
    04:33 Nico HISCHIER - 1:0
     
    04:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se dostávají do vedení. Muzzin ani Holl nedostali puk z pásma a tak se ho za brankou zmocnil Palmieri, který posunul ještě na Bratta, který z poza branky našel mezi kruhy najetého NICO HISCHIERA, který svojí dělovku poslal puk o tyčku do sítě. Hutchinson byl bez šance zareagovat. Asistence: Jesper Bratt, Kyle Palmieri.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 5. Hischier (Bratt, Palmieri), 22. N. Gusev (Hischier, Vatanen), 28. Palmieri (Hischier, Bratt), 31. Bratt (Palmieri) – 17. Hyman (Rielly, Spezza), 18. I. Michejev (Tavares, W. Nylander), 26. Kapanen (Kerfoot, Tavares), 49. Tavares (W. Nylander, Barrie), 63. W. Nylander


    New Jersey Devils: Blackwood (Senn) – A. Greene (C), P. K. Subban, Butcher, Vatanen, Müller, Severson – Bratt, Hischier, Palmieri (A) – Coleman, Zajac (A), N. Gusev – Wood, J. Hughes, Simmonds – J. Boqvist, Rooney, Hayden.
    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Andersen) – Rielly (A), Barrie, Muzzin, Holl, Dermott, Ceci – I. Michejev, Tavares (C), W. Nylander – Hyman, Matthews (A), Marner – Engvall, Kerfoot, Kapanen – Timashov, F. Gauthier, Spezza.

    Rozhodčí: Rank, McCauley – Cherrey, Nansen

    Diváci: 16.514
    thejrc.org