Buffalo – Boston 0:3 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (po pr.) | New Jersey – Toronto 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:6 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 2:5 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – NY Islanders 5:2 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:5 (kon.)
Anaheim – Vegas 4:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
konec
Nashville Predators
2:5 (1:3, 0:2, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 28.12.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Vánoční svátky jsou za námi a kolotoč jménem NHL pokračuje dál. Nashville se po přestávce představí v domácí Bridgestone Areně, kde nyní vyzve hokejisty Pittsburghu a bude usilovat o třetí vítězství v řadě.
    Winter Classic už se blíží a letos se ho zúčastní hráči Predators
     
    Nashville Predators

    Nashville letos táhne dvojice skvělých obránců Roman Josi a Ryan Ellis. První jmenovaný hokejista a kapitán Predators je s 35 body nejproduktivnějším hráčem týmu, když během letošní sezóny vystřelil 14 gólů a přidal k nim 21 asistencí. Ryan Ellis má o sedm bodů méně, když vstřelil 6 gólů a zaznamenal 22 asistencí. Domácí porazili Boston s Arizonou a proti hokejistům Pittsburghu budou usilovat o třetí vítězství za sebou.
    Podívejte se na záběry z příprav na letošní NHL Winter Classic
     
    Pittsburgh Penguins

    Hlavní trenér Pittsburghu Mike Sullivan to má v letošní sezóně nesmírně složité, přesto se jeho tým nachází na pozicích zajišťujících playoff. Pittsburgh vyhrál čtyři zápasy v řadě, v posledním utkání ovšem nestačil na Vancouver a proti Nashvillu ho čeká čtvrtý venkovní zápas za sebou. Tristan Jarry inkasoval v průměru 1,86 gólu na zápas a je v této statistice druhým nejlepším brankářem po Chrisu Driedgerovi (3 zápasy) z Floridy.
    Hlavní trenér Mike Sullivan dosáhl hranice 500 utkání v kariéře
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se střely během loňské sezóny NHL dvakrát v průběhu března 2019 a z vítězství se vždy radoval venkovní tým. Nejprve Pittsburgh a vzápětí Nashville.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Dominik Simon (PIT) 36 zápasů, 2+11, +/- -5
     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), Fabbro, Hamhuis, Irwin – Järnkrok, Johansen, Arvidsson – F. Forsberg (A), Duchene, Mikael Granlund – Grimaldi, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – J. Johnson (A), Letang (A), M. Pettersson, Marino, Riikola, Ruhwedel – Guentzel, Malkin (A), Rust – Kahun, McCann, Galchenyuk – Aston-Reese, Blueger, B. Tanev – Simon, Blandisi, Lafferty. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Brian Pochmara. Čároví: Pierre Racicot, Matt MacPherson.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Filip Forsberg mohl skórovat po pouhých sedmi sekundách, když v levém kruhu pro vhazování vystřelil bekhendem a jeho pokus skončil na bližší tyči brány! Skvělý začátek střetnutí.
    00:07 Představení brankářů: Pekka Rinne a Tristan Jarry
     
    00:54
    Penguins nepřesně rozehráli podél střídaček a Pekka Rinne se vydal za svou bránu, aby zastavil kotouč a nikým neatakován poté bez problému rozehrál.
     
    01:58
    Austin Watson mezi trestnými lavicemi předvedl tvrdý hit a vysloužil si potlesk v Bridgestone Areně.
     
    02:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    DOMINIK SIMON vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho střela prošla mezi betony Pekky Rinneho ke vzdálenější pravé tyči brány! Penguins udeřili z první střely na bránu a vedou 1:0. Asistence: Juuso Riikola a Chad Ruhwedel.
    02:17 Dominik SIMON - 0:1
     
    03:01
    Tristan Jarry si pohlídal pravou tyč brány a nechal nepřesnou rozehrávku Predators zamířit na zakázané uvolnění. Vhazování po pravici brankáře Pekky Rinneho.
     
    04:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    CRAIG SMITH před bránou skvěle tečoval puk na úrovni horní tyče po střele Mattiase Ekholma od modré čáry a Rocco Grimaldi se poté u levé tyče prosadil z dorážky, kotouč ale přešel brankovou čáru už po teči prvního jmenovaného hráče a je tedy vyrovnáno 1:1! Asistence: Mattias Ekholm.
    04:30 Rocco GRIMALDI - 1:1
     
    04:59
    Austin Watson se dostal ke střele v blízkosti pravé tyče a Tristan Jarry dokázal jeho prudký pokus vyrazit.
     
    06:59
    Predators na pravém křídle nemohli pokračovat v akci, protože se ocitli v postavení mimo hru. Domácí hokejisté vyrovnali na 1:1 a prostor dostává komerční přestávka.
     
    08:32
    Penguins se snažili dostat ke střele v blízkosti pravé tyče, jenže ve svém snažení neuspěli. Skvěle se vrátil Austin Watson, který je dnes zatím hodně vidět.
     
    09:05
    Marcus Pettersson vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Pekka Rinne ji ale horní stranou lapačky dokázal vytáhnout mimo.
     
    10:04
    Nashville na levém křídle nemohl pokračovat v akci, protože se ocitl v postavení mimo hru. V Bridgestone Areně zatím padly dva góly. Následuje komerční brejk.
     
    11:30
    Hokejisté Nashvillu nepřesně rozehráli podél trestných lavic a pískalo se zakázané uvolnění. Hra přerušena.
     
    12:15
    Zach Aston-Reese se snažil protáhnout na pravém křídle podél hrazení a Nick Bonino ho poté podrazil, přestože to na první pohled vypadalo na faul hostí.
     
    12:39
    Ryan Johansen se řítil během oslabení sám na bránu a jeho střela zápěstím orazítkovala přední pravou tyč brány! Predators málem otočili skóre.
     
    13:11
    Alex Galchenyuk vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování a jeho ostrá rána zasáhla hlavu jednoho z hokejistů Nashvillu, kterým byl zřejmě Dante Fabbro.
     
    13:47
    Jared McCann už napřahoval ke střele na bodu levého kruhu pro vhazování, jenže jeden z hráčů Predators mu na poslední chvíli přizvedl hokejku.
     
    14:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK před bránou skvěle tečoval ránu od modré čáry a puk ze vzduchu sklepl na led, kde se pak od jeho levé brusle odrazil mezi betony Pekky Rinneho, který neměl kotouč pod kontrolou, a hostující útočník se tak prosadil z dorážky! Penguins podruhé vedou. Stav je 1:2. Asistence: Marcus Pettersson a John Marino.
    14:16 Alex GALCHENYUK - 1:2
     
    14:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    TEDDY BLUEGER si najel před bránu na zpětnou bekhendovou přihrávku Zacha Astona-Reeseho z pravého křídla a nakonec dokázal puk poslat do brány! Predators se nepodařilo kotouč vyhodit. Asistence: Zach Aston-Reese a Brandon Tanev.
    14:50 Teddy BLUEGER - 1:3
     
    14:50
    Střídání v týmu Nashville Predators: ze hřiště odchází Pekka Rinne, přichází Juuse Saros.
     
    15:40
    Roman Josi na pravém křídle vystřelil od modré čáry a po snadném zákroku Tristana Jarryho následuje komerční přestávka. Penguins vedou o dva góly.
     
    16:22
    Viktor Arvidsson byl faulován před bránou Tristana Jarryho a Jevgenij Malkin byl vyloučen za podrážení.
     
    16:55
    Útočník Predators mohl rychle potrestat faul na svou osobu, jeho střela z pravého kruhu pro vhazování a ostrého úhlu ale skončila na hrudi Tristana Jarryho.
     
    17:43
    Mattias Ekholm vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho tečovaný pokus minul levý horní roh brány hostujícího brankáře Tristana Jarryho.
     
    17:58
    Kyle Turris vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho rána skončila v náručí Tristana Jarryho.
     
    18:09
    Calle Järnkrok v blízkosti levé tyče skvěle tečoval puk a měl smůlu, že těsně minul bližší tyč brány.
     
    18:22
    Vyloučený Jevgenij Malkin je zpět na ledě a hokejisté Pittsburghu hrají opět v plném počtu. Stav 1:3.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:03
    Kris Letang se dostal do zakončení v blízkosti levé tyče a jeho bekhendové zakončení skončilo v náručí Juuseho Sarose, který puk podržel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Craig Smith sice dokázal odpovědět skvělou tečí na úvodní branku českého útočníka Dominika Simona, jenže Penguins si poté zahráli přesilovou hru a po jejím skončení dokázali dvakrát skórovat, když se v rozpětí 34 sekund prosadili Alex Galchenyuk a poté Teddy Brueger. Pekka Rinne vzápětí opustil bránu. Po první třetině. Nashville Predators 1 Pittsburgh Penguins 3.
    Penguins vyhnali z brány Pekku Rinneho a vedou o dva góly
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:05.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 10-7; Zablokované střely: 4-0; Vhazování: 77%-23%; Hity: 8-3; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Roman Josi si sjížděl z pravého křídla nebezpečně před bránu, jenže v rozhodující chvíli ztratil kontrolu nad kotoučem a do zakončení se tedy nedostal.
     
    21:11
    Mattias Ekholm vypálil od modré čáry a Tristan Jarry jeho ránu vyrazil do rohu ledové plochy v Nashvillu.
     
    21:20
    Predators si vytvořili dobrý tlak, ze kterého pramenila střela z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Tristan Jarry byl ale opět připraven a přerušil hru.
     
    21:27
    Matt Irwin na pravém křídle vypálil od hrazení a jeho táhlá střela skončila v náručí Tristana Jarryho, který má v úvodu druhé části plné ruce a nohy práce.
     
    22:00
    Craig Smith nabral slušnou rychlost a v blízkosti levé tyče se snažil zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Tristan Jarry byl ale připraven a ukryl puk v lapačce.
     
    22:03
    Ryan Ellis vypálil ihned po vhazování na ose útočného pásma a jeho rána od modré čáry zamířila do náruče Tristana Jarryho, který připisuje jeden zákrok za druhým.
     
    22:27
    Dominik Simon vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a Juuse Saros vytáhl proti jeho střele zápěstím fantastický semafor! Stále 1:3.
     
    22:54
    Predators na pravém křídle vypálili od modré čáry a na přední tyči došlo k teči, Tristan Jarry byl ale připravený a po dobrém zákroku ukryl kotouč v lapačce.
     
    24:11
    Calle Järnkrok na pravém křídle nedokázal ideálně zpracovat diagonální přihrávku s osy útočného pásma a jeho střela skončila pouze na ochranném skle.
     
    24:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jake Guentzel přihrál z bodu levého kruhu pro vhazování do mezikruží a BRYAN RUST z blízkosti usměrnil kotouč do odkryté sítě! Pens vedou 4:1. Asistence: Jake Guentzel a Jevgenij Malkin.
    24:38 Bryan RUST - 1:4
     
    25:55
    Nick Bonino byl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování nepříjemně tísněn a nakonec se rozhodl pro zpětnou přihrávku na volného Austina Watsona.
     
    26:50
    Dante Fabbro mohl na pravém křídle skórovat z ostrého úhlu, jeho pokus zápěstím ale skončil na hrudi Tristana Jarryho, který zůstal nepřekonán.
     
    27:07
    Tristan Jarry si snadno poradil s nahozením Predators od modré čáry a ukryl puk v lapačce. Po přerušení hry dostává prostor krátká reklamní přestávka. Stav 1:4.
     
    27:56
    Filip Forsberg vypálil bez přípravy na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána mířila ke vzdálenější levé tyči, Tristan Jarry ji ale vyrážečkou vyrazil mimo.
     
    28:24
    A další střela domácích Predators z pravého křídla, jenž tentokrát mířila k přední tyči, kde ji hostující brankář Pittsburghu dokázal vyrazit do rohu Bridgestone Areny.
     
    30:13
    Penguins nemohli na ose útočného pásma pokračovat v útočném snažení, jelikož se ocitli v postavení mimo hru. Následuje komerční přestávka. Stav zápasu 1:4.
     
    30:39
    Mikael Granlund zkusil vystřelit na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím byla zablokována. Tristan Jarry tentokrát nemusel zasahovat.
     
    31:34
    Calle Järnkrok na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a jeho pokus skončil v náručí Tristana Jarryho.
     
    32:16
    Nashville vede na střely na bránu 21:11 a je tedy mnohem aktivnější, jenže dostává lekci z produktivity.
     
    33:59
    Filip Forsberg zkusil vystřelit na levém křídle z ostrého úhlu a jeho pokus skončil za bránou Penguins.
     
    34:25
    Mikael Granlund se pro změnu snažil prosadit v blízkosti pravé tyče, jenže se ocitl pod tlakem a jeho pokus z blízkosti byl sražen za bránu Tristana Jarryho.
     
    35:01
    Predators na pravém křídle vystřelili od modré čáry a jejich pokus byl přizvednut do ochranné sítě. Hosté vedou stále 4:1 a prostor dostává komerční přestávka.
     
    35:12
    Kyle Turris na pravém křídle vystřelil z úhlu a jeho pokus skončil na pravém betonu Tristana Jarryho.
     
    35:18
    Následovalo nahození Predators z vrcholu levého kruhu pro vhazování, se kterým si Tristan Jarry snadno poradil, a ukryl puk v lapačce. Hra byla přerušena.
     
    35:59
    Dominik Simon vystřelil na vrcholu levého kruhu a jeho střela zápěstím byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    36:36
    Domácí kapitán Roman Josi dnes nastoupil v dresu Nashvillu k jubilejnímu 600. utkání NHL!
     
    37:13
    John Marino nepřesně rozehrál o mantinel mezi trestnými lavicemi, zakázané uvolnění se ovšem nepískalo.
     
    37:55
    Penguins vypálili na ose útočného pásma od modré čáry a Juuse Saros nadvakrát dokázal přerušit hru, když po zákroku hrudí zmrazil puk vleže pod lapačkou.
     
    38:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JUUSO RIIKOLA dostal před bránou Nashvillu příliš volného prostoru a nikým neatakován z blízkosti zamířil pod horní tyč! Hosté vedou už 5:1. Asistence: Dominik Kahun a Jared McCann.
    38:04 Juuso RIIKOLA - 1:5
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Nashville má sice obrovskou střeleckou převahu, jenže dostává lekci z produktivity. Predators se po přestávce neprosadili a naopak dvakrát inkasovali, když se v dresu Pittsburghu trefili Bryan Rust a Juuso Riikola. Skóre po druhé části dnešního pěkného duelu v Bridgestone Areně je. Nashville Predators 1 Pittsburgh Penguins 5.
    Hokejisté Nashvillu draze doplácí na dnešní nízkou produktivitu
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:57.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 23-16; Zablokované střely: 6-11; Vhazování: 64%-36%; Hity: 18-6; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Jack Johnson vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho pokus skončil v náručí Juuseho Sarose.
     
    40:51
    Tristan Jarry vyjel ze své brány, aby vkleče zastavil nahození Predators ze středního pásma a rozehrál.
     
    42:25
    Pokud se těšíte na návrat Sidneyho Crosbyho, tak věřte, že kapitán Pittsburghu už začal s týmem trénovat, zatím ale není úplně připraven.
     
    43:02
    Jevgenij Malkin vypálil tvrdě na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho ostrá rána skončila v náručí Juuseho Sarose, který na přední tyči kotouč podržel.
     
    44:37
    Teddy Blueger se pokusil skórovat podruhé v zápase, Juuse Saros ale jeho střelu vytáhl nad bránu a rozhodčí poté přerušili hru kvůli přihrávce rukou.
     
    44:42
    Pittsburgh na levém křídle ostře vypálil od hrazení a Juuse Saros na přední tyči zasáhl vyrážečkou.
     
    45:19
    Tristan Jarry se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Predators a přenechal puk Krisovi Letangovi.
     
    45:37
    Oba týmy předvedly v rychlém sledu nepřesnou přihrávku a druhá v podání Predators podél střídaček zamířila na zakázané uvolnění. Hra byla přerušena.
     
    45:52
    Jevgenij Malkin byl zřejmě hráčem, který mohl skórovat v blízkosti pravé tyče, jenže zamířil pouze do hrudi připraveného brankáře Juuseho Sarose. Byl to on.
     
    46:29
    Nahození Penguins opustilo ledovou plochu a po přerušení hry dostává prostor reklamní přestávka. Hosté kontrolují vývoj zápasu a vedou v Nashvillu 5:1.
     
    47:12
    Predators vypálili v prostoru pravého kruhu pro vhazování a jejich rána mířila pod horní tyč, jenže Tristan Jarry puk dobře viděl a vyrazil ho vyrážečkou.
     
    47:39
    Hostující Brandon Tanev se mohl prosadit v blízkosti pravé tyče, jenže ztratil kontrolu nad kotoučem.
     
    48:17
    Oba týmy mají téměř identický počet střel na bránu (25:24), jenže Predators skórovali pouze jednou.
     
    48:59
    Mattias Ekholm nyní rychle složil na lopatky Jevgenije Malkina a poté do něj mlátil jako do boxovacího pytle. Mattias Ekholm dostal dvě minuty za sekání a vzápětí ještě dvě minuty za hrubost. Týmy si nic nedarují.
     
    48:59
    Matttias Ekholm dostal ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování a poté zamířil do kabin.
     
    48:59
    Ve stejném okamžiku se pustili do bitky Bryan Rust a Matt Irwin a vyměnili si několik nepříjemných úderů.
     
    49:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON skvěle vložil hůl do nahození od modré čáry a puk se od jeho hole odrazil v mezikruží nad pravým ramenem Tristana Jarryho do levého horní rohu brány! Preds snížili a skóre je 2:5. Asistence: Roman Josi a Rocco Grimaldi.
    49:18 Viktor ARVIDSSON - 2:5
     
    50:49
    Mikael Granlund se snažil snížit na rozdíl dvou branek, jenže Tristan Jarry ho vychytal. Komerční přestávka.
     
    52:44
    Penguins vypálili na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jejich prudká střela skončila na ochranném skle.
     
    53:43
    Rocco Grimaldi nedokázal udržet nohu na útočné modré čáře a Predators se ocitli v postavení mimo hru.
     
    54:02
    Kotouč byl po útočném snažení Predators sražen mezi střídačky a následuje poslední reklamní přestávka.
     
    55:23
    Jevgenij Malkin zbytečně fauloval v rohu útočného pásma a podruhé v zápase byl vyloučen za podrážení.
     
    55:50
    Roman Josi vypálil od modré čáry a jeho bomba poté orazítkovala horní tyč brány Pittsburghu!
     
    56:29
    Kyle Turris otře vlétl do brány Pittsburghu a skončil v ní místo puku. Hodně nepříjemný a ostrý náraz.
     
    56:29
    Juuse Saros během přerušené hry zamířil na střídačku a domácí to zkouší bez brankáře!
     
    56:56
    Tristan Jarry ukryl střelu Nashvillu z vrcholu pravého kruhu pro vhazování v lapačce a hlavní trenér Peter Laviolette si vyžádal oddechový čas. Brána je prázdná.
     
    57:21
    Penguins vyhodili puk těsně vedle pravé tyče prázdné brány Predators, a protože hráli v oslabení, zakázané uvolnění se proti hostujícímu týmu nepískalo.
     
    57:57
    Tristan Jarry zkusil skórovat zpoza vlastní brány do prázdné brány Predators, jenže minul její levou tyč.
     
    58:30
    Nick Bonino se ocitl v postavení mimo hru a vhazovat se bude ve středním pásmu. Hra je přerušena.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    Konec zápasu.
     
    Český útočník Dominik Simon dnes sice nedostával na ledě příliš mnoho prostoru, již po necelých třech minutách ale otevřel skóre utkání a podílel se gólem na hladkém vítězství Pittsburghu, který dal domácímu Nashvillu lekci z produktivity a ukončil jeho sérii dvou výher. Konečný výsledek utkání v Bridgestone Areně dnes zní. Nashville Predators 2 Pittsburgh Penguins 5.
    Penguins prožili fantastickou noc, v Nashvillu vstřelili pět gólů
     
    Statistiky: Střely na bránu: 32-25; Zablokované střely: 11-15; Vhazování: 60%-40%; Hity: 20-9; Přesilové hry: 0/2-0/1; Trestné minuty: 18-10.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Juuso Riikola (PIT) 1+1
    2. Teddy Blueger (PIT) 1+0
    3. Tristan Jarry (PIT) 30 zák., 2 góly, 93,8%
     
    Československá stopa v utkání:

    Dominik Simon (PIT) 1+0, 2 střely, čas na ledě 10:50 (04:39:54)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. C. Smith (Ekholm), 50. Arvidsson (Josi, Grimaldi) – 3. Simon (Riikola, Ruhwedel), 15. Galchenyuk (M. Pettersson, Marino), 15. Blueger (Aston-Reese, B. Tanev), 25. Rust (Guentzel, Malkin), 39. Riikola (Kahun, McCann)


    Nashville Predators: Rinne (15. Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), Fabbro, Hamhuis, Irwin – Järnkrok, Johansen, Arvidsson – F. Forsberg (A), Duchene, Mikael Granlund – Grimaldi, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – J. Johnson (A), Letang (A), M. Pettersson, Marino, Riikola, Ruhwedel – Guentzel, Malkin (A), Rust – Kahun, McCann, Galchenyuk – Aston-Reese, Blueger, B. Tanev – Simon, Blandisi, Lafferty. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Brian Pochmara. Čároví: Pierre Racicot, Matt MacPherson

    Diváci: 17849
    bahis siteleri