Buffalo – Boston 0:3 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (po pr.) | New Jersey – Toronto 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:6 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 2:5 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – NY Islanders 5:2 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:5 (kon.)
Anaheim – Vegas 4:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
po prodl.
Winnipeg Jets
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:1)
St. Louis Blues
Sobota 28.12.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:14 David PERRON - 4:5
     
    63:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues během dnešního zápasu čtyřikrát přišli o vedení, ale i tak si domů odváží cenné dva body! Velkou a rozhodující chybu udělal Scheifele, který ztratil puk na útočné modré čáře. DAVID PERRON se dostal do úniku a bekhendovým blafákem zvedl puk nad Hellebuyckovu vyrážečku. Bez asistence.
    58:46 Blake WHEELER - 4:4
     
    58:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Vzhledem k dosavadnímu průběhu zápasu asi nikoho nepřekvapí, že domácí při hře v šesti proti pěti srovnávají na 4:4! Nikolaj Ehlers vyrazil za nahozeným pukem, který zpoza branky přihrál před Binningtona. Tam svou obrannou činnost nezvládl Steen a BLAKE WHEELER jedenáctým gólem v sezóně zřejmě dostal zápas do prodloužení. Asistence: Nikolaj Ehlers, Patrik Laine.
    45:10 Tyler BOZAK - 3:4
     
    45:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    No a po trefě Winnipegu tradičně přichází odpověď hostů ze St. Louis! Thomas ze zadního mantinelu připravil ideální parketu pro trestuhodně nepohlídaného TYLERA BOZAKA a Hellebuyck se po jeho přesné střele bez přípravy jenom ohlédl. Asistence: Robert Thomas, Alex Pietrangelo.
    43:12 Kyle CONNOR - 3:3
     
    43:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Také Jets skórují v přesilovce a potřetí mažou jednobrankové manko! Pionk rozehrál z obranné modré na KYLE CONNORA, který nejprve výborně vysunul Scheifeleho a právě po jeho nevydařeném forhendovém blafáku doklepl kotouč z brankové čáry do sítě. Asistence: Mark Scheifele, Neal Pionk.
    36:08 Tyler BOZAK - 2:3
     
    36:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a znovu jsou o krok napřed! I napotřetí u toho byl Jaden Schwartz, jehož střelu srazil Bitteto do strany a TYLER BOZAK rychle provedenou dorážkou z úhlu nedal Hellebuyckovi šanci zakročit. Asistence: Jaden Schwartz, David Perron.
    29:37 Kyle CONNOR - 2:2
     
    29:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kanadský tým ustál velký tlak a z ojedinělé akce vyrovnal! Patrik Laine si počkal na podporu spoluhráčů a nakonec ho předal Beaulieuovi. Po jeho nahrávce byl v prostoru vedle branky chvíli volný KYLE CONNOR a z bezprostřední blízkosti skvěle zvedl puk pod břevno. Asistence: Nathan Beaulieu, Patrik Laine.
    25:30 Alex PIETRANGELO - 1:2
     
    25:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je tady druhý gól pro Blues! Kyrou jel k zadnímu mantinelu pomoci Schennovi, kterého zezadu obestoupil Pionk. Kotouč ale netrefil a ten tak doklouzal k ALEXI PIETRANGELOVI, jenž zprava našel mezírku u špatně pokryté bližší tyče. Už podruhé nemůže mít Hellebuyck úplně čisté svědomí. Asistence: Brayden Schenn, Jaden Schwartz.
    19:14 Gabriel BOURQUE - 1:1
     
    19:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets díky své čtvrté formaci krátce před přestávkou vyrovnávají! Lowry prodloužil Morrisseyho rozehrávku do jízdy Appletonovi, který v úniku Binningtona ještě nepřekonal, ale z levého kruhu dorážející GABRIEL BOURQUE už tak učinil. Asistence: Mason Appleton, Adam Lowry.
    01:10 Justin FAULK - 0:1
     
    01:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Uteklo jen sedmdesát vteřin a už tu máme první gól zápasu! Jaden Schwartz si pokryl puk v rohu útočného pásma a posunul jej k modré čáře na JUSTINA FAULKA, jehož střela z první se od nepřipraveného Hellebuycka odrazila až do sítě. Asistence: Jaden Schwartz, Brayden Schenn.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. G. Bourque (Appleton, Lowry), 30. Connor (Beaulieu, Laine), 44. Connor (Scheifele, Pionk), 59. Wheeler (Ehlers, Laine) – 2. Faulk (Schwartz, B. Schenn), 26. Pietrangelo (B. Schenn, Schwartz), 37. Bozak (Schwartz, Perron), 46. Bozak (Thomas, Pietrangelo), 64. Perron


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Sbisa, Beaulieu, Bitetto – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Appleton, Lowry, G. Bourque – L. Shaw, N. Shore, Harkins.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Faulk, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Kyrou, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly (A), Sundqvist – Bozak, Thomas, Steen (A) – Barbašev, J. de La Rose, MacEachern.

    Rozhodčí: Lee, Schlenker – Galloway, Mach

    Diváci: 15 325
    bahis siteleri