Buffalo – Boston 0:3 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (po pr.) | New Jersey – Toronto 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:6 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 2:5 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – NY Islanders 5:2 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:5 (kon.)
Anaheim – Vegas 4:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Los Angeles Kings
Sobota 28.12.2019, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:31 Jeff CARTER - 2:3
     
    61:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Obrovské zaváhání obrany San Jose. Domácí neodpálili odražený puk, nechali do doklouzat mezi kruhy, kam sice skočil Dell, ale rychlejší byl Iafallo. Ten trefil JEFFA CARTERA do brusle a hostující útočník úspěšně doklepl puk do klece. Asistence: Alex Iafallo, Adrian Kempe.
    58:36 Martin FRK - 2:2
     
    58:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Po dlouhé době se Kings vrátili do útoku, Campbell už pelášil na střídačku, a přišla znovu chvíle MARTINA FRKA! Na něj se povedlo procpat přihrávku přes dva protihráče, aby v prostoru před brankovištěm zužitkoval svou velkou šanci. Asistence: Jeff Carter, Nikolaj Prochorkin.
    41:30 Martin FRK - 2:1
     
    41:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Premiéra v dresu Kings jako hrom! MARTIN FRK, který zatím za tento tým hrál jen v přípravě, nabral rychlost, dostal se mezi kruhy, kde přijal přihrávku od zadního mantinelu a pořádně se opřel do střely, kterou překonal Della. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Jeff Carter.
    31:39 Joe THORNTON - 2:0
     
    31:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení 2:0 a svou první brankou v sezoně se prosadil JOE THORNTON, který si najel mezi kruhy a vytěžil maximum z luxusní přihrávky Šimka, který z otočky poslal zadovku zkušenému veteránovi, jenž podstřelil padajícího brankáře. Asistence: Radim Šimek, Patrick Marleau.
    26:16 Erik KARLSSON - 1:0
     
    26:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly v útočném pásmu se puk dostal na modrou čáru k ERIKU KARLSSONOVI, který vypálil prudkou střelu pod horní tyč branky soupeře. Asistence: Patrick Marleau, Joe Thornton.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 27. E. Karlsson (Marleau, J. Thornton), 32. J. Thornton (R. Šimek, Marleau) – 42. Frk (Prochorkin, J. Carter), 59. Frk (J. Carter, Prochorkin), 62. J. Carter (Iafallo, A. Kempe)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Vlasic, E. Karlsson, R. Šimek, Burns, Dillon, Ferraro – E. Kane, Couture, Goodrow – Meier, Hertl, Labanc – Sörensen, J. Thornton, Marleau – M. Karlsson, Kellman, Noesen.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – J. Ryan, Doughty, B. Hutton, Roy, Clague, Walker – Iafallo, Kopitar, Toffoli – A. Kempe, Lizotte, Wagner – Clifford, J. Carter, Luff – Prochorkin, Amadio, Frk.
    bahis siteleri