Tábor – David Servis 6:2 (kon.) | Trutnov – Nová Paka 4:3 (po pr.) | Šumperk – Žďár n/S 5:3 (kon.)
Klatovy – China Golden Dragon 6:4 (kon.) | Kobra – Příbram 8:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 28.12.2019, 17:00 • Škoda Arena, Šumperk • 2. liga skupina Východ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Žďár právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ CHLUBNA se nyní prezentoval přesnou střelou, a tak Žďar snižuje na rozdíl dvou branek. K vyrovnání s největší pravděpodobností už nedojde, kažopádně alespoň kosmetická úpráva ze strany Plamenů. Asistence: Dominik Adam, Martin Pleva.
     
    51:57
    Draci právě vstřelili branku!
    VLADIMIR ANTONOV dostal krásný pas od Dominika Pokorného a přesnou střelou vsítil pátou branku dnešního utkání. Šumperk – Žďár nad Sázavou 5:2. Asistence: Dominik Pokorný, Vojtěch Krejčiřík.
     
    36:02
    Draci právě vstřelili branku!
    Nádherná souhra Draků. Daniel Hroch poslal mazácky pas na PETRA GEWIESEHO, který trefil odkrytou branku Žďáru. Gólman Plamenů neměl šanci. Asistence: Daniel Hroch, Daniel Spratek.
     
    34:31
    Žďár právě vstřelil branku!
    Martin Pleva vystřelil kotouč na Waneckeho, který jej vyrazil ke střele. K němu se dostal následně TOMÁŠ CHLUBNA, který přesnou ránou překonal draččího gólmana. Asistence: Martin Pleva, Jan Wasserbauer.
     
    31:19
    Draci právě vstřelili branku!
    JAN MILFAIT se dostal před brankáře Slámu, ten tvrdou střelu vyrazil nad sebe. Ovšem puk je věc nevyzpytatelná, a tak při pádu zpátky na led se kotouč odrazil přesně za záda hostujícího brankáře. Asistence: Petr Gewiese, Tadeáš Jaroš.
     
    10:18
    Žďár právě vstřelil branku!
    Dominik Adam poslal přesný pas na MARTINA GREGARA, který ujel obraně Draků a jel sám na Waneckého. Útočník Plamenů zvolil technickou střelu. Nejprve to vypadalo, že jí brankář Draků chytí, ale následně si jen stadion povzedchl, protože puk spadl za brankovou čáru. Kotel hostů je v euforii. Asistence: Dominik Adam.
     
    06:23
    Draci právě vstřelili branku!
    PETR GEWIESE prosoloval celé hřiště až ke gólmanovi Žďáru. Na první pokus se mu nepodařilo vstřelit branku, na druhý už puk za záda brankáře dotlačil. Asistence: Jakub Müller, Adam Scheuter.
     
    00:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostává rychle do vedení. TADEÁŠ JAROŠ se nacházel za brankou a následně obkroužil svatyní Plamenů. Přesnou střelou pak nedal Slámovi šanci. Asistence: Tadeáš Jaroš.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 1. Jaroš (Vachutka), 7. Gewiese (Müller, Scheuter), 32. Milfait (Gewiese, Jaroš), 37. Gewiese (Hroch, Spratek), 52. Antonov (Pokorný, Krejčiřík) – 11. Gregar (Adam), 35. Chlubna (Pleva, Wasserbauer), 60. Chlubna (Adam, Pleva)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (Peksa) – Kabelka, Gewiese (C), Řezáč, Drtil, Haloda, Sedlák, Plhal – Milfait, Horký, Krejčiřík, Jaroš, Vachutka, Urban, Spratek, Pokorný, Müller, Antonov, Scheuter, Hroch, Kofroň
    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Čáp) – Rašín, Pleva (C), Lojek, Spálovský, Kališ, Hort – Gregar, Kovářů, Heinrich, Bureš, Jícha, Wasserbauer, Prokš, Adam, Chlubna, Medel. Kunstmüller, Kadleček

    Rozhodčí: Čuňočka – Bubela, Kráľ
    bahis siteleri