Finsko – Slovensko 8:1 (kon.) | Česko – Německo 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 2:5 (kon.)
Rusko – Kanada 6:0 (kon.)
konec
Česko
3:4 (1:2, 0:1, 2:1)
Německo
Sobota 28.12.2019, 15:10 • Ostravar Aréna, Ostrava • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:30 Libor ZÁBRANSKÝ - 3:4
     
    52:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se svěřencům trenéra Varadi povedlo dotáhnout přesilovku do úspěšného konce! Do puku se na modré čáře na levé straně opřel kapitán LIBOR ZÁBRANSKÝ a poslal ho přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Martin Haš.
    49:17 Jan JENÍK - 2:4
     
    49:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se nevzdávají, rychle odpovídají na inkasovanou branku a dotahují se na rozdíl dvou branek! Haš nahrál od vlastní modré do středního pásma JANU JENÍKOVI, ten už měl nabrankou rychlost, dostal se do pásma a z osy hřiště poslal puk přesně do pravého horního rohu brány. Asistence: Martin Haš.
    47:33 Dominik BOKK - 1:4
     
    47:33
    Německo právě vstřelilo branku!
    To, co se českému týmu nedařilo, zvládlo Německo poměrně rychle a díky využité početní výhodě se ujímá vedení o tři branky. DOMINIK BOKK se stahovačkou uvolnil od bránícího hráče a střelou zápěstím poslal kotouč nad lapačku Dostála. Asistence: Taro Jentzsch a Moritz Seider.
    33:22 Dominik BOKK - 1:3
     
    33:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Před koncem Jeníkova trestu Němci trestají dvojnásobné oslabení českého celku, Seider rychle přenesl hru na levou stranu přihrávku na DOMINIKA BOKKA, jenž pálil po ledě z první přesně k bližší tyči, kam se nestihl Dostál přesunout. Asistence: Moritz Seider.
    16:41 Martin HAŠ - 1:2
     
    16:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají početní výhodu a snižují ztrátu pouze na jeden gól! Domácí hokejisté vyhráli souboj o puk v pravém rohu, odkud nahrál Pekař na vrchol pravého kruhu MARTINU HAŠOVI. Ten využil toho, že před brankářem Hanem stáli dva spoluhráči a poslal kotouč do sítě přesně nad jeho pravým betonem. Asistence: Matěj Pekař a Jaromír Pytlík.
    07:31 John PETERKA - 0:2
     
    07:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    To není příliš povedený vstup do zápasu z pohledu českého výběru. Němci předvedli rychlý útok, při kterém Tim Stützle nahrál mezi kruhy JOHNU PETERKOVI a ten nikým nebráněný zakončil pod ruku Dostála. Asistence: Tim Stützle a Moritz Seider.
    01:41 LUKAS REICHEL - 0:1


     
    01:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Českému výběru se dlouho dařilo dobře bránit první oslabení, jenže hned z prvního vážnějšího ohrožení branky inkasoval. LUKAS REICHEL navezl puk z pravé strany před bránu, nejprve se mu ho nedařilo protlačit u pravé tyče Dostála, nakonec si ale poskakující kotouč v brankovišti srazil do vlastní sítě Haš. Asistence: Tim Stützle.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 17. Haš (Pekař, Pytlík), 50. Jeník (Haš), 53. Zábranský (Haš) – 2. Reichel (Stützle), 8. Peterka (Stützle, Seider), 34. Bokk (Seider), 48. Bokk (Jentzsch, Seider)


    Česko: Dostál (Pařík) – Klikorka, Zábranský, Kučeřík, Kubíček, Haš, Dajčar – Pekař, Teplý, Jeník – Plášek ml., Pytlík, Šír – Čajka, Raška, Myšák – Pavel, Šik, Blümel.
    Německo: Hane (Ancicka) – Seider, Mik, Wirt, Hüttl, Mass, Dersch, Heinzinger – Stützle, Schütz, Peterka – Jentzsch, Reichel, Bokk – Schinko, Kinder, Lobach – Fleischer, Brune, Valenti – Nijenhuis.

    Rozhodčí: Campbell (CAN), Heikkinen (FIN) – Huseby (CAN), Lundgren (SWE)

    Diváci: 8693
    thejrc.org