Finsko – Slovensko 8:1 (kon.) | Česko – Německo 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 2:5 (kon.)
Rusko – Kanada 6:0 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
Kanada
Sobota 28.12.2019, 19:10Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:24 Grigorij DENISENKO - 6:0
     
    36:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tenhle zápas si Kanada za rámeček určitě nedá! GRIGORIJ DENISENKO dostal na pravém kruhu více prostoru a pod vyrážečkou propálil kanadského brankáře. Ten jeho pokus dokázal ztlumit, ale ne zastavit. Asistence: Alexander Chovanov.
    33:09 Jegor SOKOLOV - 5:0
     
    33:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to už je velmi špatný výsledek pro kolébku hokeje! Ránu obránce Zamuly od modré čáry tečoval JEGOR SOKOLOV přesně za záda náhradního kanadského brankáře. Obránce Smith s ním vůbec nic nezmohl. Asistence: Jegor Zamula a Grigorij Denisenko.
    22:18 Nikita ALEXANDROV - 4:0
     
    22:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hned po ubráněném oslabení přidávají Rusové čtvrtou branku! NIKITA ALEXANDROV se individuálně natlačil před brankáře Dawse a v tváří tvář mu nedal šanci! Asistence: Dimitrij Voronkov.
    13:43 Nikita RTIŠČEV - 3:0
     
    13:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Až po konci přesilovky navyšuje Rusko svůj náskok už na rozdíl tří branek! NIKITA RTIŠČEV se dostal mezi kruhy k vyraženému puku a bekhendem ho uklidil za záda Dawse! Asistence: Danil Pylenkov, Ilja Kruglov.
    10:14 Pavel DOROFEJEV - 2:0
     
    10:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A jelikož nejlepší obrana je útok, utrhli se Rusové do rychlého přečíslení a navyšují svůj náskok! PAVEL DOROFEJEV dostal zbytečně moc prostoru s pukem před brankářem, toho si roztáhnul na brankové čáře a pohodlně skóroval. Asistence: Nikita Alexandrov, Danil Žuravljov.
    01:44 Alexander CHOVANOV - 1:0
     
    01:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové těží ze svého lepšího nástupu do zápasu a otevírají skóre utkání! ALEXANDER CHOVANOV vystřelil z pravého kruhu, jeho pokus vyrazil brankář Kanady vyrážečkou jen nad sebe, puk však nakonec zaplaval pod břevnem do brány. Na úvodní branku jsme tak nečekali nijak dlouho.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 2. Chovanov, 11. Dorofejev (Alexandrov, Žuravljov), 14. Rtiščev (Pylenkov, Kruglov), 23. Alexandrov (Voronkov), 34. Sokolov (Zamula, Denisenko), 37. Denisenko (Chovanov)


    Rusko: Miftachov (Askarov) – A. Romanov, Žuravljov, Misjul, Zamula, Pylenkov, Galeňuk, Malyšev – Marčenko, Ivan Morozov, Podkolzin – Dorofejev, Voronkov, Alexandrov – Rtiščev, Kruglov, Sorkin – Grošev, Denisenko, Chovanov – Sokolov.
    Kanada: Daws (23. Hofer) – Bahl, Bernard-Docker, McIsaac, Smith, Byram, Addison, Drysdale – Lafreniere, Veleno, Foote – Byfield, Hayton, Cozens – Foudy, Dellandrea, Dudas – Mercer, McMichael, Thomas – Lavoie.

    Rozhodčí: Tscherrig (SUI), Vikman (FIN) – Merten (GER), Nordlander (SWE)
    thejrc.org