Finsko – Slovensko 8:1 (kon.) | Česko – Německo 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 2:5 (kon.)
Rusko – Kanada 6:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
0:7 (0:2, 0:4, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 28.12.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga - o účast v předkole • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:47 Tomáš JANDUS - 0:7
     
    50:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Další kiks třebíčské defenzivy potrestal v přečíslení TOMÁŠ JANDUS. 0:7 Z tribun se ozývá ironické Hoši děkujem. Asistence: Kryštof Ouřada
    39:41 Jaroslav MRÁZEK - 0:6
     
    39:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Už je to 0:6. Přesně zamířil JAROSLAV MRÁZEK A z tribun KHNP ARÉNY se ozývá pískot. Asistence: Patrik Miškář
    38:41 Tomáš NOUZA - 0:5
     
    38:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Třebíči se nedaří v útoku a defenziva ji hoří. To potvrdila další branka Jestřábů. Hned tři hostující útočníci se hnali do přečíslení proto rozhozené obraně HST. Puk doklepl do prázdné svatyně TOMÁŠ NOUZA.- Asistence: Tomáš Divíšek.
    33:35 Dominik HRNÍČKO - 0:4
     
    33:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nedáš dostaneš! Nahození prostějovského beka ještě Dominik Svoboda vyrazil, ale na dorážky Dominika HRNÍČKA už nestačil. 0:4. Asistence: Tomáš Nouza, Jakub Muška.
    26:38 Tomáš JANDUS - 0:3
     
    26:38
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi už vedou o tři branky! Po chybě Třebíče se do přečíslení hnal se spoluhráči Tomáš JANDUS, který nic nevymýšlel napřáhl na kruhu a propálil Dominika Svobodou přesně mířenou ránou do šibenice. 0:3. Asistence: Patrik Miškář, Jakub Muška.
    04:31 Tomáš DIVÍŠEK - 0:2
     
    04:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak tohle je skvělý nástup hostů! Tomáš Nouza našel před brankou zcela volného TOMÁŠE DIVÍŠKA, který si zpracoval puk na bekhend a střelou mezi nohy překonal třebíčského brankáře! Asistence: Tomáš Nouza a Dominik Hrníčko.
    02:58 Kryštof OUŘADA - 0:1
     
    02:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    První branku dávají hosté! Jandus vypálil velmi tvrdě, puk se odrazil od výstroje Jekela mezi kruhy, kde si jej sebral KRYŠTOF OUŘADA, který objel Lukáše Formana, a poté kličkou do forhendu nedal šanci třebíčskému brankáři. Asistence: Tomáš Jandus a Patrik Miškář.

    Josef Prášek

    Pavel Mandát

    Branky a nahrávky: 3. Ouřada (T. Jandus, Miškář), 5. Divíšek (Nouza, Hrníčko), 27. T. Jandus (Miškář, Muška), 34. Hrníčko (Nouza, Muška), 39. Nouza (Divíšek), 40. Mrázek (Miškář), 51. T. Jandus (Ouřada)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (5. Do. Svoboda) – Glover, Forman, Nedbal, Kowalczyk, Jenáček, V. Čejka, Hlaváč – Šťovíček, Nedvídek, Vodný – Ferda, Bittner, T. Havránek – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Kunc – Podlaha, Václavek, Malec.
    LHK Jestřábi Prostějov: Huf (Štůrala) – Mrázek, Muška, Husa, P. Krejčí, Hamrlík, Březák – L. Krejčík, Račuk, Žálčík – Hrníčko, Divíšek, Nouza – T. Jandus, V. Meidl, Knap – M. Novák, Miškář, Ouřada.

    Rozhodčí: Skopal, Vrba – Kreuzer, Polonyi
    thejrc.org