Finsko – Slovensko 8:1 (kon.) | Česko – Německo 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 2:5 (kon.)
Rusko – Kanada 6:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:6 (3:4, 1:1, 1:1)
AZ Havířov
Sobota 28.12.2019, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga - o pořadí v play-off • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím vás u 5. kola Chance ligy, skupiny o pořadí v play-off. Domácí HC Stadion Litoměřice se představí proti hostům AZ Residomo Havířov. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Pro kališníky se bude jednat jistě o důležité utkání. V současnosti se musí potýkat s velkou absencí hráčů, danou zraněními a účastí několika základních kamenů litoměřické sestavy na aktuálním mistrovství světa juniorů v Ostravě. I díky tomu zatím ve čtyřech zápasech nadstavbové části získali kališníci jediný bod po domácí prohře se Vsetínem v prodloužení.
     
    To forma AZetu je přeci jen o něco pozitivnější. Havířovu ale stále patří poslední místo tabulky skupiny o pořadí v play-off, byť na sedmou Slavii má ztrátu jen dvou bodů. Právě tu ale dokázal porazit, taktéž Přerov. Nestačil jen v úvodním kole těsně na České Budějovice a v dosavadním posledním kole ztratil dva body až ve dvanácté sérii nájezdů souboje se Vsetínem.
     
    Vzájemnou bilanci zatím potvrzuje sousloví můj dům, soupeřův hrad. V sérii s Litoměřicemi se totiž v obou případech radoval na domácím ledě soupeř. Nejprve to byl Havířov, který přestřílel Litoměřice 5:1, následně se ovšem radovali kališníci, když vybojovali v Gascontrol Areně výhru 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Sklíba (Zajíček) – Marcel (A), Walter, L. Doudera, Klejna, Strejček, Šiller – M. Kadlec, Jícha, Voženílek (C) – Korkiakoski, Vitouch, Kangas – Štohanzl, Přikryl, Jánský – M. Havelka, D. Sklenář, Kropáček – Jindra.

    AZ RESIDOMO Havířov: Stezka (Matoušek) – Mrowiec, Matai, Chroboček, Kachyňa, Malina, L. Rutar, Nepokoj – Kotala, F. Seman (A), Toman – L. Bednář (A), Werbik, Baláž – Pawliczek, Doktor, O. Procházka – Fridrich, Maruna (C), Dvořák.

    Rozhodčí: Souček, Grech – Coubal, Kokrment.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Úvodní buly padlo na hráče litoměřického týmu. Ti se dostali k rozehrávce od vlastní branky, kterou před Stezku vyvezl Martin Kadlec.
     
    00:46
    Kristian Kangas v souboji nedostihl Ondřeje Kachyňu. Bek Havířova navíc rychle obrátil hru proti svatyni Šimona Sklíby. Tam se ale kotouč dlouho neohřál.
     
    01:44
    První větší akce Litoměřic! Peter Jánský stál připravený k palbě z mezikruží. Odsud také tvrdě vyslal kotouč přímo na Aleše Stezku. Gólman Havířova měl ovšem připravené betony, jimiž puk poslal do bezpečí.
     
    02:24
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., pozdní dohrání).
     
    03:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využívá hned svou první přesilovku! ONDŘEJ PROCHÁZKA dostal zpoza branky do kruhu nabito a křižnou střelou vymetl vzdálenější roh Sklíbovy branky. Asistence: Filip Seman a Jakub Kotala.
    03:09 Ondřej PROCHÁZKA - 0:1
     
    03:09
    Domácí v plném počtu.
     
    04:08
    Havířovští se nadále snaží tvrdě bojovat v útočném pásmu. Na poslední chvíli ale Petra Fridricha těsně před brankovištěm odstavil od puku David Vitouch. Tlak AZetu ovšem neustává.
     
    04:58
    Snaha o kališnickou rozehrávku zpoza branky neměla dlouhého trvání. Kotouč, který se snažil dostihnout Vitouch, skončil na hokejce Radima Tomana a rozhořel se o něj boj ve středním pásmu.
     
    05:46
    Celou akci vzal na sebe Patrik Marcel, když kolem sebe neviděl žádného volného spoluhráče. Od modré čáry prověřil Stezku, avšak gólman AZetu celkem bez obtíží přivinul kotouč k tělu.
     
    06:17
    Jakub Matai dostihl kotouč, který letěl na havířovskou branku. ten posléze nasměroval na Jozefa Baláže, připraveného ke startu do útočného pásma.
     
    06:57
    Havířovu se marně podařilo uprchnout proti Sklíbovi od vlastní branky. Zrovna tak ale Litoměřičtí nemohou najít volnou skulinu k obsazení prostoru před Alešem Stezkou a oba týmy se přetahují o puk ve středním pásmu.
     
    08:01
    Velkou šanci měl ale vzápětí Kristian Kangas! Při jejím lapení dokonce Stezkovi spadla z hlavy maska, přesto si s ní dokázal poradit a kotouč tělem zachytil.
     
    08:26
    Kotouč sklouzlý podél mantinelu vší silou napálil na branku Patrik Marcel. Stezka reagoval betony.
     
    09:11
    Na opačné straně nahodil z mezikruží kotouč na branku Jakub Kotala. Šimon Sklíba ale zůstal připraven a puk stáhl do své lapačky.
     
    09:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    To byla naprostá paráda v podání MARTINA KADLECE! Litoměřický forvard si najel kolem Stezkovy branky a z otočky pod velkým úhlem vypálil! Kotouč přesně zapadl do malé skuliny mezi Stezkou a levou tyčí. Asistence: Josef Jícha.
    09:38 Martin KADLEC - 1:1
     
    10:15
    Obdržený gól probral Havířovské z celkem ospalého úvodu hry. Po rychlém nájezdu z mezikruží vypálil na Sklíbu Nicolas Werbik, gólman Litoměřic ale zůstal ve střehu a puk vyrazil.
     
    11:21
    Zdá se, jakoby se oba týmy přetahovaly v množství zakázaných uvolnění. Tentokrát se vhazuje před litoměřickou brankou.
     
    11:41
    Těsně před dojíždějícím Přikrylem poslal Stezka puk do bezpečí. Kališníci se tak museli stáhnout, záhy ovšem najeli další akcí před branku Havířova.
     
    12:34
    Střelu Filipa Semana z mezikruží pohotově srazili litoměřičtí obránci. K její dorážce se ještě postavil Ondřej Procházka. Ten ale nastřelil pouze boční síť Sklíbovy branky.
     
    13:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychlá akce po vhazování a Havířov jde znovu do vedení! Po sérii několika krátkých nahrávek se opřel do kotouče JAROSLAV MROWIEC a přesně jej poslal za Sklíbova záda. Asistence: Lubomír Malina a Nicolas Werbik.
    13:10 Jaroslav MROWIEC - 1:2
    Daniel VOŽENÍLEK - 2:2
     
    13:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tomu se říká odpověď! Po vhazování ve střední pásmu rychle vystartoval proti Stezkově brance DANIEL VOŽENÍLEK, jemuž se povedlo navíc proklíčovat kolem několika protihráčů a přesně zavěsit puk do branky. Asistence: Lukáš Doudera.
     
    14:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Střelecké hody první třetiny pokračují! Zpoza Sklíbovy branky dostal povedenou přihrávku na levý kruh JAKUB KOTALA, který se rychle otočil a z první ji poslal do branky domácího týmu. Asistence: Asistence: Filip Seman a Ondřej Procházka.
    14:34 Jakub KOTALA - 2:3
     
    15:15
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Dominik Sklenář – 2 min., hákování).
     
    15:42
    Svou další přesilovku zahájil Havířov souhrou od vlastní branky. Právě v tomto prostoru se ale drží, neboť vysunutá obrana Litoměřic je nechce pustit hlouběji.
     
    16:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Využívání přesilovek! To je něco, na co se může Havířov v tomto utkání spolehnout. Z vnější hranice pravého kruhu poslal kotouč přesně k pravé tyči ONDŘEJ KACHYŇA. Asistence: David Chroboček a Jakub Kotala.
    16:20 Ondřej KACHYŇA - 2:4
     
    16:20
    Domácí v plném počtu.
     
    16:20
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Šimon Sklíba, přichází Šimon Zajíček.
     
    17:33
    Havířov se stále drží v útočném pásmu. Do další šance se pokusil probít Dominik Pawliczek, obrana Litoměřic mu ale celou situaci znepříjemnila a následně jej i zastavila.
     
    18:29
    V rohu kluziště si tvrdě počínala dvojka Kropáček – Sklenář. Havířovští ale dokázali udržet puk a rozjet vlastní akci proti Zajíčkově brance.
     
    19:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci střílí gól do šatny! Znovu to byl MARTIN KADLEC, jemuž se povedlo vypálit pod velkým úhlem k bližší tyči, čímž krásně vymetl prostor pod horní tyčkou Stezkovy branky. Asistence: Daniel Voženílek a Josef Jícha.
    19:42 Martin KADLEC - 3:4
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina nepřinesla sice příliš atraktivní hokejovou podívanou, avšak oběma týmům tam spadlo všechno co šlo. Proto k vidění bylo hned sedm branek. Mírnou výhodu má ovšem hostující tým, jemuž se povedlo skórovat čtyřikrát, zatímco domácím "jen" třikrát.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 9:15
    Střely mimo: 3:4
    Zblokované střely: 4:3
    Vhazování: 14:14
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Na úvod další periody se Havířov dostal k rozehrávce od vlastní branky a záhy i k přesunu k brance Šimona Zajíčka.
     
    20:40
    Už byl viděn kotouč zcela jistě v brance Aleše Stezky! Fintu, která v tomto utkání již dvakrát vyšla Martinu Kadlecovi vyzkoušel po Vitouchově přihrávce Kristian Kangas. Havířovského gólmana ale ochránila vzdálenější tyč, od níž se puk odrazil.
     
    22:06
    Peter Jánský šikovně clonil ve výhledu Stezkovi proti střele Patrika Marcela od modré čáry. Přesto nakonec Stezka dokázal v poslední chvíli zareagovat a proti puku vytáhnout lapačku.
     
    22:33
    Jan Dvořák narušil zprvu celkem úspěšnou kališnickou souhru. Ve střehu tak musel být Šimon Zajíček, na něhož ale nakonec letěla jen jedna střela, navíc těsně vedle.
     
    23:17
    Za brankou si drze počíná Martin Kadlec. Po celou dobu si připravoval kotouč k přihrávce před Stezku, avšak nejdřív mu clonil Filip Seman, následně Jaroslav Mrowiec.
     
    24:30
    Aleš Stezka měl v posledních chvílích co dělat! Nejprve na něj vypálil Filip Přikryl, který se záhy pokusil i o dorážku. Hned poté se před havířovským kirvytvořila skrumáž hráčů, kterou se kromě Přikryla pokusil prostřelit i Jánský. Rychlým pohybem ale Stezka kotouč nakonec podržel.
     
    25:22
    O něco později vystartoval proti Stezkově brance Vojtěch Kropáček. Ten ale tentokrát nevyzrál na betony strážce havířovské svatyně.
     
    26:00
    Tohle musí Martina Havelku hodně mrzet! Od Filipa Přikryla obdržel ideální góilovku, jen kotouč doklepnout do odkrytého prostoru brankoviště. Havelka ale promáchl, tak to od modré ještě zkusil František Klejna. Jeho střela už ale Stezkovi problém nečinila.
     
    27:08
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Markus Korkiakoski – 2 min., hákování).
     
    27:16
    Havířovští se ve své další přesilovce rychle zformovali před brankou Šimona Zajíčka, kde se sérií nahrávek snaží najít vhodnou pozici pro střelu na branku.
     
    28:00
    Vojtěch Kropáček ale dokázal přesunout hru až k Stezkovi, kde mu navíc chyběl jen malý kousek ke střele. Havířov následně otočil hru.
     
    28:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tři ze tří, tak úspěšně zní bilance využití přesilovek Havířova! FILIP SEMAN obdržel na hranici brankoviště povedenou přihrávku, kterou ihned tečoval mezi tři tyče Zajíčkovy branky. Asistence: Jakub Kotala a Lubomír Malina.
    28:36 Filip SEMAN - 3:5
     
    28:36
    Domácí v plném počtu.
     
    29:23
    Havířov se stále drží na kotouči a stále se přibližuje dost blízko k Zajíčkově brance. Obrana Litoměřic je ale ve střehu a zvládá mít situaci pod kontrolou.
     
    30:23
    Další souhru Havířova zakončoval Nicolas Werbik. Šimon Zajíček proti střele vysunul betony, kterými je poslal pod opačným úhlem k obráncům. Ti následně výhozem celou akci uhasili.
     
    31:34
    Litoměřičtí to posléze zkoušeli od vlastní branky. Na modré čáře ale stáli Malina s Doktorem, kteří najíždějícího kališnického protivníka zblokovali.
     
    32:42
    O další výjezd Litoměřic se postaral Patrik Marcel, jedoucí středem ledové plochy. Na modré našel u mantinelu Daniela Voženílka, který vypálil. Střelu ovšem těsně před Stezkou srazil Lubomír Malina.
     
    33:43
    Další gólovku měl na své holi Kristian Kangas, jehož k samostatnému výjezdu na branku krásně vyslal Markus Korkiakoski. Nadějná finská souhra ovšem zahořela na lapačce Aleše Stezky, která stála proti kotouči připravena.
     
    33:52
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Lukáš Bednář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:38
    Stadionu dlouho trvalo, než se ve své první přesilovce vydal k rozehrávce od vlastní branky. I před Stezkou ale čtyřčlenný havířovský obranný blok odráží vše, co letí na gólmana.
     
    35:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Dnes to je zápas využitých přesilovek! Jánského střelu od modré sice Stezka vyrazil, vyzrál i na dorážku Josefa Jíchy, avšak na odražený kotouč k MARKUSOVI KORKIAKOSKIMU a jeho střele obloukem pod horní tyč již zabránit nedokázal. Asistence: Josef Jícha a Peter Jánský.
    35:39 Markus KORKIAKOSKI - 4:5
     
    35:39
    Hosté v plném počtu.
     
    36:18
    Stadion se snaží vyjet od vlastní branky. Obrana Havířova ale jejich postup přerušila ještě ve středním pásmu.
     
    36:59
    Dalekonosnou Malinovu střelu přes Josefa Jíchu zastavil Šimon Zajíček. Gólman Litoměřic srazil puk do rohu, kde se jej zmocnili jeho spoluhráči a vydali se na druhý konec ledové plochy.
     
    38:21
    Po vhazování po litoměřickém icingu si před brankou Zajíčka počíná aktivně havířovský celek. Ten sice prověřil gólmana Stadionu, avšak nakonec kališníci získali kotouč do své moci a vyhodili jej znovu na zakázané uvolnění.
     
    39:00
    Další vhazování už vyšlo Stadionu lépe. Domácí se odhodlali k rozjetí od vlastní branky, byť již ve středním pásmu narazili na připravenou obranu soupeře.
     
    39:23
    Puk stále patří domácím. Ti se ovšem marně zvládají probít ven z obranné třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina už přinesla o něco větší množství vyložených šancí, zejména na litoměřické straně. Kališníci z toho vytěžili ovšem jen jeden gól v přesilovce, kterou využil i Havířov. Proto do závěrečné periody vstupuje AZet opět s jednobrankovým náskokem.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 13:6.
    Střely mimo: 2:7.
    Zblokované střely: 4:2.
    Vhazování: 8:16.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    První výhoz kotouče od Litoměřic do pásma znamená první zakázané uvolnění. Vhazuje se před Zajíčkem.
     
    40:36
    Křižmo z hranice kruhu vypálil na Stezku Daniel Voženílek. Gólman Havířova ovšem vyrazil kotouč ramenem ven do prostoru.
     
    41:05
    Havířovu se povedlo vyjet po boji o kotouč v rohu kluziště. |Těsně před Zajíčkem stál Nicolas Werbik, na něhož letěl rychlý kotouč z levé strany. Útočník Havířova ale nedokázal včas zareagovat a puk se pouze odrazil o mantinel na opačné straně.
     
    42:00
    Volná ulička pro průjezd se otevřela před Filipem Přikrylem. Ovšem když se napřahoval ke střele, Jan Maruna jej hákoval a jde si odsedět dvě minuty.
     
    42:55
    Havířov již podruhé během přesilovky vyhodil kotouč ven až k Zajíčkovi. Stadion se tak obtížně musí vracet zpět.
     
    43:30
    Kristian Kangas nahrál přesně na hůl Filipu Semanovi. Ten se otočil a přes střední pásmo poslal kotouč k Zajíčkovi.
     
    44:00
    Hosté v plném počtu.
     
    44:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté opět navyšují svůj odstup na dva góly! Přízemní střela ONDŘEJE PROCHÁZKY trochu nešťastně zaplula do branky přesně mezi nohama gólmana Zajíčka. Asistence: Filip Seman a Jakub Kotala.
    44:23 Ondřej PROCHÁZKA - 4:6
     
    45:39
    Lukáš Bednář uchránil kotouč před dojíždějícím Korkiakoskim a poslal jej do útočného pásma. Tam se ale dostal do moci litoměřických hokejistů a jejich pozvolné rozehrávce na opačný konec kluziště.
     
    46:48
    Průnik Havířova se vyvíjel zpočátku celkem nadějně. Hosté si obhodili jak Martina Havelku, tak Vojtěcha Kropáčka. Narazili ovšem na sudí střežící modrou čáru a jimi odpískaný ofsajd.
     
    47:33
    Přihrávku Jana Strejčka napálil na branku Patrik Marcel. Tentýž puk se snažil po odrazu od Stezkových betonů dorážet ještě Martin Kadlec, cestu mu ovšem přerušil havířovský obránce.
     
    48:59
    Stadion se snaží ještě něco s výsledkem udělat. Naráží ale na připravenou soupeřovu obranu. Výsledkem čehož je boj o kotouč v rohu ledové plochy.
     
    50:03
    Jan Strejček si bleskově najížděl na branku Stezky. Od modré vypálil, avšak vedle a navíc havířovský gólman puk poodstrčil hokejkou. Strejček se jej sám ještě snažil dorazit, v čemž mu pomáhal i Vojtěch Kropáček. Avšak neúspěšně.
     
    50:12
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (David Chroboček – 2 min., hákování).
     
    50:47
    Stadion musí znovu rozehrávat od vlastní branky. Hosté vyhodili puk až na Zajíčkovu hůl.
     
    50:58
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jozef Baláž – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    51:04
    Aleš Stezka se pustil do přímého střetu s Patrikem Marcelem v brankovišti! V chaotické situaci po střele Korkiakoskiho dokonce litoměřickému bekovi spadla helma na led. Sudí je ale rychle rozehnali od sebe.
     
    51:29
    Další kališnické zakončení z těsné blízkosti znamená další střet před brankou. Aktérem z litoměřické strany je Josef Jícha, který naráží na dvojici havířovských obránců.
     
    51:44
    Stadion se stále více a více přibližuje k Stezkově brance. Samotnou střelu ale hosté zvládají i ve třech blokovat.
     
    52:12
    Havířov pokračuje ve čtyřech.
     
    52:48
    Litoměřičtí nepolevují v útočném tlaku na havířovskou branku. Hosté si jsou ale ve čtyřech jistější a snadněji zvládají vyhazovat kotouče ven.
     
    52:58
    Hosté v plném počtu.
     
    53:49
    Další litoměřické přenesení hry znamená další boj o kotouč v rohu po pravici Stezky. Celou situaci ukončili až sudí přerušením hry.
     
    54:17
    Ve svém nájezdu na branku narážel Markus Korkiakoski neustále na Ludvíka Rutara. A to se mu také stalo osudným, neboť o puk přišel. Kališníci se ale i tak drželi v pásmu.
     
    55:03
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Doktor – 2 min., sekání).
     
    55:09
    V další přesilovce rozehrál Stadion opět kombinaci na vnějším obvodu útočného pásma. Havířovská obrana ovšem stále blokuje jakoukoliv snahu o vyhození puku na Stezku.
     
    56:00
    Navíc AZet dokázal vyhodit kotouč až za Zajíčka, odkud tak musí Litoměřičtí rozehrát.
     
    56:21
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:21
    Šimon Zajíček opustil branku, Stadion hraje v šesti!
     
    56:56
    Puk rozehrál z pásma Patrik Marcel. Přihrávka na Korkiakoskiho mu ale nevyšla a tak se kališníci museli vracet zpět k vlastní brance.
     
    57:03
    Hosté v plném počtu.
     
    57:48
    Vskutku malý kousek chyběl Petru Fridrichovi k dopravení kotouče do odkryté branky. Namísto toho se díky icingu vhazovalo před Stezkou.
     
    58:34
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hra v šesti se kališníkům vydařila a máme tu pátý kališnický gól! Odraženou střelu precizně zpracoval DAVID VITOUCH a z první ji poslal přímo za Stezkova záda. Asistence: Martin Štohanzl.
    58:34 David VITOUCH - 5:6
     
    58:40
    Zajíček opět opustil brankový prostor!
     
    58:54
    Havířovští vyhazují kotouče na prázdnou branku. Výsledkem čehož jsou ovšem pouze icingy a vhazování před Stezkou.
     
    59:08
    Sám vyjet na branku se pokusil Lukáš Bednář! Sudí mu ovšem odpískali ofsajd.
     
    59:30
    Ještě jedna z posledních kališnických rozehrávek na branku přináší krušné chvilky pro Stezku.
     
    Konec zápasu.
     
    Litý boj v Litoměřicích je u konce! Vzájemná přestřelka dopadla lépe pro Havířov, který téměř celou dobu vedl o jediný gól a tak to také v závěru dopadlo. Stadion tak stále čeká na první výhru v druhé části sezony, zatímco Havířov si již podruhé v tomto ročníku odváží z Kalich Areny tři body.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a někdy příště na počtenou! (19:22:18)

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 10. M. Kadlec (Jícha), 14. Voženílek (L. Doudera), 20. M. Kadlec (Voženílek, Jícha), 36. Korkiakoski (Jícha, Jánský), 59. Vitouch (Štohanzl) – 4. O. Procházka (F. Seman, Kotala), 14. Mrowiec (Malina, Werbik), 15. Kotala (F. Seman, O. Procházka), 17. Kachyňa (Chroboček, Kotala), 29. F. Seman (Kotala, Malina), 45. O. Procházka (F. Seman, Kotala)


    HC Stadion Litoměřice: Sklíba (17. Zajíček (A)) – Marcel (A), Walter, L. Doudera, Klejna, Strejček, Šiller – M. Kadlec, Jícha, Voženílek (C) – Korkiakoski, Vitouch, Kangas – Štohanzl, Přikryl, Jánský – M. Havelka, D. Sklenář, Kropáček – Jindra.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Mrowiec, Matai, Chroboček, Kachyňa, Malina, L. Rutar, Nepokoj – Kotala, F. Seman (A), Toman – L. Bednář (A), Werbik, Baláž – Pawliczek, Doktor, O. Procházka – Fridrich, Maruna (C), Dvořák.

    Rozhodčí: Souček, Grech – Coubal, Kokrment
    thejrc.org