Finsko – Slovensko 8:1 (kon.) | Česko – Německo 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 2:5 (kon.)
Rusko – Kanada 6:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 28.12.2019, 17:04 • ZS Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    ČEZ Motor České Budějovice

    Jihočeši příjždí do hlavního města s třiadvacetibodovým náskokem na čele tabulky Chance ligy. Obrovský Trhák příliš nepoznamenala ani prohra Motoru 2:5 v minulém kole v Chomutově.

    Družinu Václava Prospala táhne obránce Pavel Pýcha, který zažívá až neskutečně bohatou sezónu, co se týká získávání kanadských bodů. Na kontě jich má již 39. Jihočeský celek navíc před Vánoci posílil ofenzívu, když angažoval Alberta Michnáče, který zapsal během dvou zápasů za Motor tři kanadské body.
     
    HC Slavia Praha

    Červenobílý celek půjde do duelu s Motorem posílen o první výhru v druhé části Chance ligy. V Porubě slávisté zvítězili 5:2 a přivezli do Prahy důležité body. Ve čtvrteční sestavě chyběl v Ostravě Petr Vampola, uvidíme, jestli již dnes bude připraven nastoupit.

    Tomáš Šmerha se po utkání se Slezany osamostatnil na čele tabulky kanadského bodování Slavie s dvaatřiceti body, ale i právě Petr Vampola je velice produktivní, proto by trenér Miloš Říha jeho dnešní absence jistě litoval.
     
    Vzájemná měření sil

    Oba celky se v aktuálním ročníku potkaly již dvakrát. V obou duelech měl navrch jihočeský Motor, který dokázal zvítězit na ledě Budvar arény 4:2 a v Edenu poté 7:2.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák (C), P. Hořava, Antoš, Barák, Ryzák, Steinocher – Šmerha, Vampola (A), Šteiner – J. Doležal (A), Vrdlovec, Vlček – M. Ondráček, Kubík, Kuťák – Kubica, Kohút, Furch.

    ČEZ Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha (C), Allen, Vydarený (A), Plášil, Suchánek, Pavel – M. Novák (A), J. Kloz, J. Veselý – Christov, Venkrbec, Holec – Michnáč, Gilbert, Z. Doležal – Šimánek, Prokeš, Babka – Beránek.

    Rozhodčí: Doležal, Petružálek – Maštalíř, Bohuněk.
     
    Utkání nám za malou chvíli začne, předcházet mu bude čestné vhazování, které provede MMA zápasník Karlos Vémola.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Úvodní buly vyznělo lépe pro Slavii, ta se snažila ihned poslat kotouč do pásma Motoru, píská se ovšem zakázané uvolnění.
     
    00:22
    První střelu utkání obstaral domácí kapitán Novák, který prověřil z pravé strany Kloučka, ten dokázal puk spolehlivě vyrazit.
     
    01:15
    Slávisté nyní na malou chvíli uvězněni ve vlastním pásmu, po chvíli se ale dokázali osvobodit.
     
    01:34
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Marek Ryzák – 2 min., podrážení).
     
    01:50
    Motor po střele Pýchy zahrozil v nastalém závaru před brankou Slavie, Michajlov dokázal všechny dorážky pokrýt a domácím se následně podařilo vyhodit.
     
    02:19
    Filip Kuťák ujel v oslabení na Kloučka, byl však pod tlakem dojíždějících obránců hostů a nedokázal však důrazněji zakončit.
     
    03:01
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., držení).
     
    03:05
    Slávisté si v oslabení počínali velice dobře a neumožnili Českým Budějovicím zahrozit, uvidíme jak se domácímu celku povede při hře čtyři na čtyři.
     
    03:18
    Niklas Pavel dokázal zaměstnat Michajlova, následně byl u zadního mantinelu faulován a Slavia se tedy přesilové hry v podstatě nedočká.
     
    03:37
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Šteiner – 2 min., krosček).
     
    04:10
    Pokračujeme tedy ve hře v rovnovážném počtu hráčů na ledové ploše, hokejisté Slavie si zatím hlídají hráče Motoru, kteří nemají tolik prostoru k přechodu středního pásma.
     
    04:40
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát na straně Motoru, jeden z hráčů hostů se provinil ve středním pásmu. Slavia si zahraje přesilovou hru 4 na 3!
     
    04:40
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., podrážení).
     
    04:55
    Adam Kubík si nabruslil do palebné pozice a rozezvučel levou tyč Kloučkovy branky!
     
    05:30
    Radek Prokeš vystřelil na Michajlova už při hře čtyři na čtyři, jeho střelu raději brankář Slavie ukryl do své rukavice.
     
    05:35
    Pavel Pýcha, nejproduktivnější hráč Motoru, je od začátku střelecky aktivní, jeho další rána od modré čáry ale příliš neplechy nenadělala, Michajlov si ji v klidu stáhl ze vzduchu do lapačky.
     
    05:37
    Domácí v plném počtu.
     
    06:11
    Tomáš Šmerha se po přihrávce Nováka odhodlal ke střele z velké vzdálenosti, před brankou ještě zacláněl Kuťák, Šmerhova střelu si však našel Klouček, který chytil kotouč do rukavice.
     
    06:31
    Filip Kuťák mohl po nabídce Vampoly zasouvat kotouč na zadní tyči do sítě, Klouček dokázal proti jeho střele vykopnout beton!
     
    06:31
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Adam Kubík – 2 min., hákování).
     
    06:40
    Hosté v plném počtu.
     
    07:00
    Slávisté se dokázali brzy osvobodit a vyhodili kotouč až do obranného pásma Motoru.
     
    07:20
    Zdeněk Doležal zaměstnal Michajlovovu lapačku, jeho střelu od modré čáry brankář Slavie dobře viděl a dokázal zasáhnout.
     
    07:38
    Přesilovková formace Motoru zadělala Pražanům na velké problémy, smyčka se před brankou Michajlova až nepříjemně utahovala, sešívaný gólman ale dokázal brankoviště ubránit.
     
    08:31
    Domácí v plném počtu.
     
    08:46
    Malou možnost na oddech poskytne Slavii až postavení hostů mimo hru, neučesaná část zápasu, minimálně co se trestů týče, je zřejmě za námi.
     
    09:25
    Slavia mířila dopředu, Kubík si dobrou hrou tělem udělal prostor za brankou Českých Budějovic, přesnou přihrávku na jednoho ze svých spoluhráčů ale nepřidal.
     
    10:03
    Motor rychle otočil hru, Christov zajímavou tečí nasměroval kotouč pouze mimo tři tyče.
     
    10:48
    Hosté jsou v předbrankovém prostoru o poznání důraznější a znovu se snažili protlačit kotouč až za Michajlova, avšak Venkrbec s Christovem ani v tomto případě nebyli úspěšní.
     
    11:15
    Veselý přenechal do tandemu puk Novákovi, jehož střela zamířila do Michajlovovy masky, pokračuje se nadále ve hře.
     
    12:08
    Slavia si situaci s vedoucím týmem tabulky v přechodu do útočného pásma příliš neztěžuje, hokejisté domácího celku ale zatím nahozené kotouče příliš nesbírají.
     
    12:47
    Tomáš Duda zastavil rukou ve vzduchu vysoký kotouč, do hraní se následně zapojil kapitán domácích Novák, proto rozhodčí museli odpískat přihrávku rukou, hra se na malý moment uklidní.
     
    12:53
    Jindřich Barák nedokázal po levém mantinelu přesně rozehrát na své spoluhráče a poslal kotouč pouze na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Michajlova.
     
    13:19
    Malou nepřesnost v rozehrávce Slavie pojistil přikrytím kotouče brankář sešívaných, který tak znemožnil dorážet Davidu Gilbertovi.
     
    13:28
    Martin Novák se dokázal po buly před Michajlovem nejrychleji zorientovat, jeho projektil však gólman Slavie dokázal polapit.
     
    13:48
    Další zakázané uvolnění Slavie, kteří následně po vhazování dali možnost zahrozit Holcovi, bývalý sešívaný útočník nechal pouze vyniknout Martina Michajlova.
     
    14:52
    David Kohút dokázal dobře vjet do útočného pásma Motoru a přidržel si kotouč na své holi. Po objetí branky se snažil předložit hrací předmět Kubicovi s Ryzákem, kteří se dobře cpali do předbrankového prostoru, hosté se dokázali ubránit a Klouček mohl přerušit hru.
     
    15:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Tomáš Šmerha připravil dobrou přihrávkou zpoza branky pozici v mezikruží pro DAVIDA ŠTEINERA, který se střelou bez přípravy prosazuje – 1:0! Asistence: Tomáš Šmerha a Petr Vampola.
    15:00 David ŠTEINER - 1:0
     
    15:36
    Adam Kubík a Vít Christov se mimo hru dostali do menšího konfliktu, který však rychle zažehnali rozhodčí, vylučovat se však bude.
     
    15:36
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Vít Christov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Adam Kubík – 2 min., hrubost).
     
    16:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se ujímají dvoubrankového vedení! Petr Vampola se dostal přes střední pásmo velice snadno a následně předložil kotouč TOMÁŠI ŠMERHOVI, na jeho střelu na vzdálenější tyč nedokázal Klouček reagovat – 2:0! Asistence: Petr Vampola.
    16:29 Tomáš ŠMERHA - 2:0
     
    17:05
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Filip Vlček – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:30
    Fantastický Michajlov! Motor tuto šablonu nesehrál špatně, střelu Veselého ale dokázal přesouvající se brankář Slavie chytit!
     
    17:32
    Petr Vampola hraje ve velké pohodě, Motor ho dokázal při vlastní přesilovce od kotouč dostat pouze za cenu nedovoleného zákroku!
     
    17:38
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jan Veselý – 2 min., hákování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Albert Michnáč.
     
    18:25
    Nepřehlednou situaci před brankou Slavie vyřešil zákrokem Michajlov, následně se do lehkého pošťuchování pustili Hořava s Gilbertem, tentokrát se ale vylučovat nebude.
     
    18:58
    Také Slavia se cpala do Kloučkova brankoviště, ani tentokrát se to bránícímu celku nelíbilo, po krátkém postrkování se obě strany upokojily.
     
    19:05
    Domácí v plném počtu.
     
    19:38
    Hosté v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    I když to ze začátku střetnutí příliš nevypadalo, Slavia se dokázala ujmout vedení a nad Motorem vede po první dvacetiminutovce 2:0. Sešívané hokejisty poslal do vedení v patnácté minutě David Šteiner, na kterého navázal o necelé dvě minuty později Tomáš Šmerha. Hosté jsou herně aktivnější celkem, produktivnějším týmem je ale zatím domácí Slavia.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:06.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly se muselo opakovat, protože vše neproběhlo podle pravidel, nsáledně se do útočení jako první pustí Motor.
     
    20:18
    Matouš Venkrbec si dobře najel před Michajlovovu branku, přihrávka zpoza branky mu však přeskočila hokejku!
     
    21:18
    Radek Prokeš se s Martinem Beránkem postarali svými střelami o další dva zákroky Michajlova, zvláště dorážka Prokeše byla nebezpečná, brankář Slavie si ale dokázal poradit.
     
    21:40
    Další přerušení hry, i tentokrát v tom měl prsty Michajlov, který přikryl kotouč do své rukavice, na začátku druhé části je Slavia opět pod tlakem aktivního Motoru.
     
    21:57
    Rozehrávka Petra Hořavy nepatřila k těm nejpovedenějším, slávisté se znovu provinili zakázaným uvolněním.
     
    22:35
    Martin Novák se opět přihlásil o slovo střelou z pravého kruhu, další úspěšný zákrok pro jiného Martina, brankáře sešívaného celku Michajlova.
     
    23:20
    Christov se snažil tečovat kotouč přímo před Michajlovem, ten dokázal rychle zareagovat a vyrazil.
     
    24:00
    Kotouč nyní proskákal po zákroku Michajlova brankovištěm Slavie, nakonec ale o kus minul sešívanou klec.
     
    24:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    ZDENĚK DOLEŽAL se ideálně vytočil zpoza branky do palebné pozice a střelou přes obránce Baráka na vzdálenější tyč propálil Michajlova – 2:1. Asistence: Jiří Šimánek a Niklas Pavel.
    24:20 Zdeněk DOLEŽAL - 2:1
     
    24:30
    Jeden ze sešívaných hokejistů zůstal po střetu ležet na hrací ploše, chránit se ho jal David Šteiner, který se popasoval s Reném Vydareným, který nakonec v krátkém souboji poslal mladého sešívaného útočníka na led, rozhodčí rozdělují tresty.
     
    24:30
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (René Vydarený – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Šteiner – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Šmerha – 2 min., hrubost).
     
    25:25
    Slavia měla k dispozici šanci, sešívaní se však ani z dorážky přes rozhozeného Kloučka neprosadili, na druhé straně musel zasahovat Michajlov, se střelou do pravého mantinelu si ale poradil.
     
    26:21
    Jiří Šimánek se na malý okamžik uvolnil před brankou Slavie, dostal se však po zpracování do nevýhodného úhlu a Michajlov dokázal puk vyrazit do bezpečí.
     
    26:34
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Suchánek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Doležal – 2 min., sekání).
    28:10 Marek RYZÁK - 3:1
     
    28:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Marek Ryzák nyní smeká pomyslný klobouk před Filipem Kuťákem. Ten mu totiž připravil výbornou palebnou pozici křižnou přihrávkou skrz celé útočné pásmo, MAREK RYZÁK se nemýlil a vrací Slavii dvoubrankový náskok – 3:1. Asistence: Filip Kuťák a Adam Kubík.
     
    29:09
    Oba celky si nyní mohou na chvíli oddechnout a nabrat síly. Ledaři domácího celku se snaží vyřešit problém s reklamou na mantinelu, která zřejmě není dobře připevněna.
     
    Stále se nehraje, pořadatelé domácího týmu se snaží všechno dát do pořádku, vypadá to, že v tuto chvíli již jsou úspěšní!
     
    29:14
    Pokračuje se ve hře! Vhazování v obranném pásmu získal Motor, který drží Slavii ve vlastní třetině.
     
    29:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní přálo štěstí také trochu Motoru. JIŘÍ ŠIMÁNEK se dostal ke kotouči po sražené přihrávce Doležala a prostřelil Michajlova střelou do horní části branky – 3:2. Asistence: Zdeněk Doležal a Radek Prokeš.
    29:25 Jiří ŠIMÁNEK - 3:2
     
    32:01
    Motor pokračuje v aktivní hře, slávisté jsou mírně opaření po snižující brance a nedokáží přejít přes střední pásmo.
     
    33:25
    Jiří Doležal vedl zajímavé přečíslení domácího týmu, jeho přihrávka ovšem dostala spoluhráče spíše do nevýhody a Slavia o kotouč přišla.
     
    34:21
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jan Kloz – 2 min., podrážení).
     
    34:25
    Znovu to byl faul na Petra Vampolu, který dnes rozehrává velké představení, Slavia ovšem nedokázala na počátku početní převahy udržet útočné pásmo a pro puk se musí vracet.
     
    36:00
    Až v tuto chvíli rozehráli domácí přesilovkovou šablonu, střela Petra Vampoly ale trefila pouze bránícího hráče Motoru.
     
    36:21
    Hosté v plném počtu.
     
    37:11
    Sledujeme opravdu zajímavou podívanou, šance střídá šanci. Nejprve byl na tahu Motor, brankář Michajlov ale dokázal odolat, na druhé straně poté sešívaní nedokázali zužitkovat rychlý brejk.
     
    38:25
    Vampola se Šmerhou dobře napadli rozehrávku Motoru a vybojovali kotouč pro kapitána Nováka, jeho střela ale ke Kloučkovi nedošla.
     
    39:10
    Hokejisté Českých Budějovic se stále nepříjemně tlačí do brankoviště. Sešívaná obrana si v této situaci věděla rady a vyčistila předbrankový prostor.
     
    39:27
    Střela Filipa Vlčka přizvednuta do ochranné sítě hokejkou kapitána hostů Pavla Pýchy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je minulostí. Motor pokračoval v aktivní hře a odměnou byl Českým Budějovicím snižující gól z hole Zdeňka Doležala v pětadvacáté minutě. Slavia dokázala znovu odskočit v čase 28:10 zásluhou branky Marka Ryzáka, který dokázal zužitkovat nádhernou přihrávku Kuťáka. Hosté však znovu snížili na aktuální stav 3:2 gólem Jiřího Šimánka.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Brankář Klouček předvedl za svou brankou zajímavou vložku, když při zastavování kotouče ztratil rovnováhu, rychle však zvedl a pokračoval ve hře. Slavia malého zaváhání nevyužila.
     
    40:46
    Jiří Doležal nabral ve středním pásmu slušnou rychlost, při pokusu o střelu se mu ale kotouč postavil na hranu, jeho projektil byl navíc tečován obráncem Vydareným, Klouček tedy zasahovat nemusel.
     
    41:28
    Milan Antoš zabojoval o kotouč ve vlastním pásmu a poslal ho ven ze třetiny na Ondráčka, ten pouze protečoval do útočného pásma a slávisté tak mohou vystřídat.
     
    42:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jindřich Barák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:53
    Jiří Šimánek pracoval v předbrankovém prostoru, jeho teč ale Michajlova nepřekvapila, následný tlak do branky Slavie Pražané ustáli a přerušili hru.
     
    43:05
    Slávisté pošetřili dalším vyhozením cenné vteřinky, Motor je tradičně v početních převahách velice nebezpečný a Slavia se musí mít na pozoru.
     
    44:34
    Domácí v plném počtu. Ke konci přesilovky znovu Motor uzavřel sešívanou družinu v pásmu. Slavia se i tentokrát dokázala s vypětím všech sil ubránit.
     
    45:16
    Petr Vampola znovu projel s kotoučem na hokejce téměř celé kluziště a z nepříliš výhodné pozice dokázal poslat na Kloučka zajímavou střelu, brankář Motoru udržel kotouč v lapačce.
     
    45:56
    Filip Kuťák obdržel puk do jízdy a mířil spěšně ke Kloučkovi, celou situaci doplnil na druhém křídle vystřídavší Kubica, Kuťákova rána zamířila do lapačky brankáře Českých Budějovic.
     
    46:59
    Niklas Pavel nabral solidní rychlost a po nějaké době prověřil pozornost Michajlova, brankář červenobílého celku raději podržel kotouč a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    Dnešní utkání sleduje 2438 diváků.
     
    48:18
    Slavii nyní uškodilo domácí prostředí! Nečekaný odraz od mantinelu zpozoroval zkušený Jiří Šimánek, kterého však v obrovské příležitosti vychytal lapačkou Martin Michajlov!
     
    49:03
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Babka – 2 min., podrážení).
     
    49:15
    Motor ihned vyhazuje, Slavia musí hledat cestu do útočného pásma z vlastní obranné třetiny.
     
    49:39
    Radek Prokeš se pokusil při vlastním oslabení procpat s pukem na hokejce až před Michajlova, to se mu v podstatě podařilo, jeho zakončení ale postrádalo větší razanci.
     
    51:03
    Hosté v plném počtu. Domácí Slavii se tato přesilová hra vůbec nevydařila, většinu času se ani nedokázala usadit v útočném pásmu.
     
    52:07
    David Gilbert si dojel vlastní sraženou střelu, ani jeho druhé zakončení ale na branku Michajlova nevedlo. Gilbertova střela skončila na zadním mantinelu.
     
    52:39
    Pražané dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodili na zakázané uvolnění, červenobílí se v této chvíli nemohou dostat z obranného pásma jiným způsobem.
     
    53:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní si znovu berou dvougólový náskok! Další vyhození ze slávistického pásma vybídlo k rychlostnímu souboji TOMÁŠE ŠMERHU s obráncem Vydareným, kterému chtěl pomoct brankář Klouček. Ten vyjel daleko ze své branky, jeho pokus o přihrávku ale tečoval Šmerha tak příhodně, že si kotouč stačil dojet a zavěsit ho do odkryté klece – 4:2! Asistence: Petr Vampola.
    53:28 Tomáš ŠMERHA - 4:2
     
    54:11
    Jiří Šimánek znovu dorážel před bránou Slavie, Michajlov i v tomto souboji obstál a kotouč za svá záda nepustil.
     
    54:29
    Na opačné straně kluziště vyzkoušel v brejku své štěstí Doležal, jeho střela ale skončila mimo.
     
    55:46
    Slavia vyhazuje na zakázané uvolnění, sešívané tribuny se probudily a ženou domácí celek za vítězstvím!
     
    56:30
    Za sešívanou klecí se vedl urputný boj o kotouč, nakonec hrací předmět vybojovali hosté, kteří puk poslali na modrou čáru na Plášila, ten si ale střelu rozmyslel a nezakončil.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:57
    Plášil dohrál po odpískání Kuťáka, který si s ním chtěl celou situaci vyříkat. Všechno proběhlo ale pod bedlivým dozorem rozhodčích a relaitvně v klidu, trestné lavice tedy mohou v tuto chvíli zůstat prázdné.
     
    57:18
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    57:41
    Pokus Daniela Vrdlovce zamířil mimo, Motor se poté rychle usadil před Michajlovem.
     
    58:10
    Slavia se osvobodila ze sevření a utkání mohl rozseknout Doležal, jeden z beků Motoru dokázal kotouč srazit mimo branku.
     
    59:01
    Filip Kuťák vyhodil kotouč do bezpečí, Slavia je velice blízko k senzační výhře.
     
    59:49
    Jihočechům došli v závěru síly. Slavia dobře brání a nepouští hosty na dostřel Michajlovovy branky.
     
    Konec zápasu.
     
    Tomáš Šmerha se po odpískání pustil do křížku s Vítem Christovem. Všechno ale nakonec po velice krátké výměně názorů skončilo. Slavia se tedy může radovat z vítězství, které ve třetí části potvrdil právě Tomáš Šmerha, který se trefil podruhé v zápase. Slavia tedy dokázala porazit Motor 4:2.
     
    Ze zimního stadionu v Edenu je to pro dnešní večer vše, užijte si pěkný sobotní večer a někdy příště u Chance ligy na počtenou. (19:53:19)

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 15. Šteiner (Šmerha, Vampola), 17. Šmerha (Vampola), 29. Ryzák (Kuťák, Kubík), 54. Šmerha (Vampola) – 25. Z. Doležal (Šimánek, Pavel), 30. Šimánek (Z. Doležal, Prokeš)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák (C), P. Hořava, Antoš, Barák, Ryzák, Steinocher – Šmerha, Vampola (A), Šteiner – J. Doležal (A), Vrdlovec, Vlček – M. Ondráček, Kubík, Kuťák – Kubica, Kohút, Furch.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha (C), Allen, Vydarený (A), Plášil, Suchánek, Pavel – M. Novák (A), J. Kloz, J. Veselý – Christov, Venkrbec, Holec – Michnáč, Gilbert, Z. Doležal – Šimánek, Prokeš, Babka – Beránek.

    Rozhodčí: Doležal, Petružálek – Maštalíř, Bohuněk

    Diváci: 2438
    thejrc.org