Finsko – Slovensko 8:1 (kon.) | Česko – Německo 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 2:5 (kon.)
Rusko – Kanada 6:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 28.12.2019, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:31 Tomáš GŘEŠ - 3:1
     
    47:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba snižuje na 1:3 a ještě se na Lapači hlásí o slovo. Sikora od pravého mantinelu přihrával před branku, kde si najížděl TOMÁŠ GŘEŠ a změnil trajektorii puku přesně mezi Bláhovy betony. Asistence: Marek Sikora, Daniel Krejčí.
    44:11 Radim KUCHARCZYK - 3:0
     
    44:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    RADIM KUCHARCZYK během jednoho střídání vystřihl nádhernou asistenci a poté sám skóroval. Vít Jonák jej oslovil křižným pasem a Kucharcyzkovi nezbylo nic jiného, než jen nastavit hůl a dopravit kotouč do opuštěné sítě. Asistence: Vít Jonák.
    42:38 Sebastián GORČÍK - 2:0
     
    42:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v signalizované výhodě odskakují na rozdíl dvou gólů a nutno dodat, že to byla opravdu výstavní branka. Radim Kucharczyk nahradil Bláhu, okamžitě zamířil do útočného pásma, dočkal se přihrávky od Rehuše, naznačil střelu a vybídl ke skórování SEBASTIANA GORČÍKA. Ten měl před sebou jen prázdnou branku a nemýlil se. Asistence: Radim Kucharczyk, Branislav Rehuš.
    37:12 Antonín PECHANEC - 1:0
     
    37:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Čekání na úvodní branku utkání je minulostí. Valaši se konečně dočkali. Tůma našel na modré čáře Jakuba Tepera, který napřáhl, vypálil a jeho dělovku sklepl ANTONÍN PECHANEC za záda Foltána, který poprvé inkasuje. Porubský gólman na teč vůbec nestihl zareagovat a zůstal jen stát. Asistence: Jakub Teper, David Tůma.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 38. Pechanec (Teper, D. Tůma), 43. Gorčík (Kucharczyk, Rehuš), 45. Kucharczyk (Jonák) – 48. Gřeš (Sikora, D. Krejčí)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Teper, Slováček, Holomek, Hryciow, Jeřábek, J. Drtina, Pernický – Dostálek, Kucharczyk, Jonák – D. Tůma, Pechanec, Březina – Gorčík, Rehuš, Procházka – L. Volf, Šilhavý, Karafiát.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – D. Krejčí, Urbanec, Slavík, Husák, Dluhoš, Dundáček, Šendera – Sikora, Hudeček, Gřeš – Kanko, Zdeněk, J. Káňa – Špaček, T. Jáchym, Brodek – Ďurač, M. Hlinka, Ollender.

    Rozhodčí: Cabák, Ondráček – Novák, Otáhal
    thejrc.org