Detva – Trenčín 3:7 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Košice – Miskolc 4:3 (2:1 po s.n.)
MAC Budapešť – HC Slovan 0:4 (kon.) | Nitra – Michalovce 4:5 (po pr.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 1:0 (kon.)
konec
HK Detva
3:7 (2:1, 0:3, 1:3)
HK DUKLA Trenčín
sk Sobota 28.12.2019, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 35. kola Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj duel medzi HC 07 WPC Koliba Detva a HK Dukla Trenčín. Zápas sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Detvianskym hokejistom sa momentálne príliš nedarí. Detva z posledných piatich zápasov dokázala zvíťaziť iba v jedinom prípade. Detve sa podarilo na domácom ľade uspieť proti tabuľkovému susedovi z Budapešti, MAC zdolala 3:2. Naposledy si Detvania pripísali prehru na ľade Nitry, pod Zoborom prehrali jasne 5:1. Aktuálne im teda v tabuľke patrí 11. pozícia so ziskom 32 bodov a skóre 71:105.

    Trenčania sú momentálne v odlišnej situácii než Detva. Dukle patrí v tabuľke veľmi prijateľná 4. pozícia so ziskom 56 bodov a skóre 95:70. Dukla dokázala z posledných piatich stretnutí byť úspešná až v štyroch prípadoch. Naposledy Dukla cestovala na ľad Liptovského Mikuláša, kde síce s tabuľkovo poslednými Liptákmi dvakrát viedla, ale napokon prehrala 4:2. No nestratila svoju tabuľkovú pozíciu a stále naháňa vedúce trio v zložení Košice, Slovan a Banská Bystrica.
     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 WPC Koliba Detva: Petrík (Bátory) – Chovan, Andersons, Golian, F. Fekiač, Gachulinec, Török, Lalík – Šišovský, Čacho, Sýkora – Ščurko, Podešva, Král – Gašpar, Valent, Žilka – Čenka, V. Fekiač, Ľupták

    Dukla Trenčín: Valent (Tomek) – McCormack, Starosta, Bokroš, Štach, Sládok, Kajínek, Haščák, Dúžek – Alderson, Mikyska, Bezúch – Bartovič, Valach, Hecl – Sojčík, Balán, Lapšanský – Chromiak, Deneš, Maniaček.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:39
    Detva do stretnutia vstúpila lepšie a od úvodu dokázala zaútočiť. Od modrej čiary strieľal Martin Chovan, ale mieril iba priamo do tela Valenta.
     
    01:06
    Detvania vyrazili znovu dopredu, tentokrát po ľavom krídle. Nahodený puk od modrej čiary však brankár Valent bezpečne zachytil do svojej lapačky.
     
    01:35
    Trenčania sa pokúsili zaútočiť. Dostali sa s pukom do útočnej tretiny, kde však nevymysleli koncovku. Sojčík si príliš nerozumel s Lapšanským a zle si vymenili puk.
     
    02:04
    Gachulinec vyrazil dopredu po osi ihriska a podarilo sa mu dostať do streleckého zakončenia. Jeho pokus spomedzi kruhov letel priamo na Valenta.
     
    02:52
    Trenčania sa dostali do útočného pásma. Videli sme strelu od modrej čiary z hokejky Starostu, ktorá zapadla priamo do lapačky gólmana Petríka a bude sa vhadzovať po jeho pravici.
     
    03:23
    Pomedzi kruhy si šikovne od modrej čiary nakorčuľoval obranca McCormack, ktorý si síce spracoval prihrávku od mantinelu, ale nedokázal zakončiť.
     
    03:52
    Spoza pravého kruhu sa k strele dostal Šišovský. Jeho strelecké zakončenie smerovalo priamo na Valenta, ktorý si s pukom poradil.
     
    04:25
    Trenčín dal gól!
    Dukla ide do vedenia v tomto zápase po dlhšom pobyte v útočnom pásme. Bartovič odviedol dobrú robotu za bránkou, posunul puk Valachovi, ktorý na jeden dotyk prihrával pred bránku MAREKOVI HECLOVI a ten rýchlou strelou nedal šancu Petríkovi.
    Asistencie: Milan Bartovič, Marek Valach.
     
    05:13
    Spoza pravého kruhu sa snažil spoluhráča hľadať Král, ale pohybujúceho sa Petra Valenta napokon nenašiel. Trenčania sa bezpečne ubránili.
     
    05:54
    Domáci zaviezli puk do útočného pásma a iba ho nahodili na zadný mantinel. Rozhodli sa totižto striedať, a tak môžu hostia pohodlne začať spoza bránky.
     
    06:25
    Medzi kruhmi sa snažil uvoľňovať Alderson, ale veľmi sa mu to nepodarilo. Mal proti sebe dvojicu protihráčov a prihrávku si rozhodne spracovať nemohol.
     
    07:15
    Rozohrávka Trenčína v týchto chvíľach vôbec nebola úspešná. Hostia sa dopustili zakázaného uvoľnenia a vhadzovať sa bude pred Valentom.
     
    07:56
    Po pravom krídle rozbehol dopredu akciu obranca Kajínek, ktorý zaviezol puk až pred bránku, kde sa ešte zjavili Sojčík s Balánom, no ani jeden Petríka neprekvapil.
     
    08:35
    Detva je aj napriek inkasovanému gólu stále aktívna a hráči sa pripomínajú brankárovi Valentovi. Skúsiť to teraz od modrej chcel Frederik Fekiač, ale strela bola zblokovaná.
     
    09:29
    Šikovnou prihrávkou hľadal Mikyska Aldersona. Snažili sa dostať sa pred bránku a ohroziť Petríka, no puk zastavili detvianski obrancovia.
     
    10:05
    Ďalší trenčiansky pokus o hybridný icing sa takisto končí neúspechom. Vyhodený puk z obranného pásma nestihol nik dokorčuľovať, a tak sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    10:43
    Sledovali sme súboje o puk v obrannom pásme Dukly pri mantineli. Zo štvorice hráčov boli úspešnejší napokon hostia.
     
    11:02
    K nepríjemnej strele spomedzi kruhov sa dostal útočník Stanislav Balán, ktorý to vyskúšal na gólmana Petríka, ale svojou strelou ho neprekvapil.
     
    11:32
    Od mantinelu sa odpútal domáci Peter Valent, ktorý si to namieril na svojho menovca v bránke, ale napokon nevystrelil, keďže mu to nedovolili obrancovia Dukly.
     
    12:01
    Hlavný rozhodca po prvý raz v stretnutí dvíha ruku hore. Juraj Bezúch je vylúčený na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    12:13
    Detva si zahrá presilovú hru o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu odchádza Jozef Sládok, ktorý dostáva 2+10 za vrazenie.
     
    12:37
    Po náznaku šance spred bránkoviska dokázali hokejisti Trenčína vyhodiť puk von z pásma a získať cenné sekundy.
     
    13:07
    Na pravom kruhu sa pripravil na strelu Ján Sýkora. Jeho tvrdá delovka letela na Valenta, ktorý vyrazil pred seba, dovolil aj dorážať, no všetko pochytal.
     
    13:39
    Detva dala gól!
    Detva strieľa v presilovej hre vyrovnávajúci gól. Za pravým kruhom si to opäť pripravil Sýkora, ktorý vypálil príklepom a jeho delovku tečoval do bránky zblízka PETER ŠIŠOVSKÝ.
    Asistencie: Ján Sýkora, Janis Andersons.
     
    14:18
    Detva je aj po strelenom góle naďalej aktívne. Od modrej čiary sa podarilo nahodiť puk Golianovi, ale ten nebol obzvlášť nebezpečný.
     
    14:46
    Detva je znovu v útočnom pásme. Od modrej čiary to nahadzoval Török. Jeho strelecký pokus bol nepresný a letel iba na plexisklo.
     
    15:10
    Po dlhšej odmlke sa k slovu dostali aj hokejisti Trenčína. Mikyska zaviezol puk do pásma, urobil protismernú kľučku a niekoho hľadal. Puk však nemal komu prenechať.
     
    15:51
    Fekiač chcel naštartovať novú akciu krížnou prihrávkou cez stredné pásmo, ktorá mu však nevyšla, keďže ju zastavil trenčiansky obranca.
     
    16:40
    Z ľavého kruhu sa chcel presadiť Dúžek, ktorý hľadal niekoho krížnou prihrávkou, no Detvania zachytili puk a keďže potrebovali prestriedať, len ho poslali von z pásma.
     
    17:06
    Dopredu po pravom krídle smeroval Andrej Golian, ktorého zakončenie Valent vyrazil na ochrannú sieť. Dlho sa hralo bez prerušenia, teraz prerušenie hry prišlo.
     
    17:31
    Spomedzi kruhov sa k strele dostal Zdeněk Král, ktorý ohrozil Valenta, ale mieril len priamo do jeho pripravených betónov.
     
    18:02
    Gašpar sa chcel presadiť z rohu klziska a nasmerovať svoj pohyb pred bránku, čo mu však veľmi nevyšlo. Trenčania sa ocitli pri puku.
     
    18:24
    Detva dala gól!
    Detvania otáčajú skóre stretnutia a idú do vedenia. K strele ihneď po vyhratom buly sa za pravým kruhom dostal FREDERIK FEKIAČ a nechytateľnou bombou zavesil puk do brány.
    Asistencia: Viliam Čacho.
     
    19:01
    Trenčianski hokejisti sa v týchto chvíľach až priveľmi ponáhľali a skoro prekročili modrú čiaru. Je z toho postavenie mimo hry.
     
    19:24
    Sojčík sa prepracoval k strele spomedzi kruhov a dokázal ohroziť Petríka. Mieril to však iba priamo do jeho brucha.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Do úvodnej tretiny vstúpili gólovo hokejisti Trenčína, no Detve sa podarilo priebeh otočiť a momentálne vedie 2:1. Za domácich sa presadili Šišovský a Fekiač, za hostí skóroval Hecl.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:29
    Šikovne zachytil rozohrávku Detvy medzi kruhmi Brandon Alderson, ktorý okamžite pálil na Petríka a ten musel použiť svoju hokejku.
     
    20:48
    Detvania sa pri zakladaní útočnej akcie nedohodli. Prihrávka z obranného pásma bola nepresná a je z toho icing.
     
    21:26
    Do zaujímavého prečíslenia sa dostala detvianska dvojica. Šišovský pred bránkou vracial puk na hokejku Čacha, ktorý pálil, no Valent sa roznožil a betónom zastavil strelu.
     
    22:02
    Starosta si pripravil puk na modrej čiare a okamžite pálil príklepom. Jeho delovke však výrazne chýbala presnosť.
     
    22:42
    Strela od modrej čiary z hokejky Mareka Valacha bola skôr takou strieľanou prihrávkou, na ktorú reagovali iba hokejisti Detvy.
     
    23:07
    Po vhadzovaní v útočnom pásme sme videli strelu z hokejky Ľuptáka, ktorá však letela iba priamo do pripravenej Valentovej lapačky.
     
    23:45
    Výborne sa dozadu vrátil Gašpar, ktorý výrazným spôsobom podporil vlastnú defenzívu a dokázal uchamtnúť puk z trenčianskych hokejok.
     
    24:35
    Pred bránku Valenta sa pretlačil Ján Sýkora, ktorý zamieril do pásma po ľavom krídle, natlačil sa popri protihráčovi, prekorčuľoval pred bránku. Valent mu však puk vypichol.
     
    25:02
    Strela z hokejky Ladislava Ščurka z ľavého kruhu napokon nebola až taká nebezpečná, ako by si možno aj Trenčania a diváci na štadióne mysleli.
     
    25:50
    Trenčania nahodili puk do útočného pásma a podarilo sa im ho získať späť. K strele od modrej čiary sa dostal McCormack, ale mieril to iba do protihráča.
     
    26:47
    Spomedzi kruhov sa k streleckému zakončeniu dostal Peter Valent, mieril to však iba mimo priestoru bránky.
     
    27:03
    V oslabení budú hrať hokejisti Detvy. Na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Tomáš Török.
     
    27:52
    Prudká strela McCormacka od modrej čiary bola zastavená medzi kruhmi a potom skúšal páliť ešte aj Mikyska. Jeho pokus spomedzi kruhov letel na Petríka.
     
    28:27
    K strele od modrej čiary sa odhodlal Milan Bartovič, ale jeho pokus bol márny. Trenčín však pokračuje s pukom v útočnom pásme, hostia sú stále lepší na puku.
     
    28:52
    Detvanom sa až v týchto chvíľach podarilo po prvýkrát vyhodiť puk a pomaličky sa už blíži absolútny záver oslabenia.
     
    29:32
    Zaútočiť sa podarilo domácemu Čachovi, ktorý to vyskúšal delovkou od modrej čiary v pohybe. Jeho pokus letel na pripravené Valenta.
     
    30:09
    Čacho šiel k zadnému mantinelu v útočnom pásme pomôcť Sýkorovi a Detvanom sa podarilo vybojovať puk a už s ním krúžia v pásme.
     
    30:32
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyrovnáva stav. Po pobyte domácich v pásme sa hra rýchlo otočila. Puk na modrej čiare získal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý rýchlo unikol po ľavom krídle, prišiel k bránke, naznačil strelu príklepom, položil si Petríka a pohodlne zasunul.
    Bez asistencie.
     
    31:33
    Za vlastnou bránkou sa s pukom zamotal Golian a nechal príležitosť Trenčanom, aby ho napadli a napokon ho aj o puk pripravili.
     
    31:54
    V dobrej streleckej možnosti teraz boli domáci. Pri mantineli vybojoval puk Valent, ktorý ho perfektne poslal pred bránku na hokejku Gašpara a ten z dobrej pozície Valenta neprekonal!
     
    32:26
    Trenčín dal gól!
    Detva inkasuje v krátkom čase aj ďalší gól. Teraz sa poriadne zamotal brankár Petrík , ktorý nechcel rozohrať, Balán mu uchmatol puk, posunul pred bránku na hokejku MARTINA CHROMIAKA, ktorý zakončoval do opustenej brány.
    Asistencia: Stanislav Balán.
     
    33:07
    Sýkora úpenlivo korčuľoval za nahodeným pukom. V osobnom súboji proti McCormackovi napokon úspešný nebol a nezískal ho pre svoj tím.
     
    33:51
    Hlavní rozhodcovia mali krátku poradu, no napokon sa dokázali zhodnúť, že napokon vylučovať vôbec nebudú.
     
    34:16
    Na šikovnú krížnu prihrávku si nakorčuľoval Török, ktorý prenechával puk a Detva rozbehla v útočnom pásme menší kolotoč. Trenčania odolali náporu.
     
    34:39
    McCormack mal prichystaný puk na strelu od modrej, no potom sa pokúsil nájsť radšej prihrávkou Bartoviča pred bránkou.
     
    35:04
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski hokejisti zvyšujú svoje vedenie. Sojčík posunul z rohu klziska puk na modrú McCormackovi, ktorý príklepom vypálil a jeho delovku šikovne tečoval MILAN BARTOVIČ.
    Asistencie: Graeme McCormack, Peter Sojčík.
     
    35:34
    Sledujeme obojstranné vylúčenie. Domáci Viliam Čacho si odsedí dve minúty za hákovanie a hosťujúci Marek Valach za seknutie.
     
    36:47
    V hre štyroch proti štyrom zatiaľ nedominuje ani jeden tím. Hra je poriadne rozháraná, uchmatnúť puk sa teraz pokúšajú Trenčania.
     
    37:30
    Sýkora prekorčuľoval do útočného pásma po ľavom krídle. S pukom bol zastavený pri zadnom mantineli a opäť mu musel prísť na pomoc aj Šišovský.
     
    37:59
    Šikovnú streleckú pozíciu si vypracoval Čacho, ktorý nakorčuľoval pred bránku, dostal prihrávku zo strany a z prvej pálil. Mieril to vedľa Valenta.
     
    38:37
    Fázu v útočnom pásme teraz mali aj Trenčania. Medzi kruhmi sa pukom uvoľniť Alderson, napálil to však iba nepresne.
     
    39:14
    Detva si počínala nedovolene, nie je to však vylúčenie ako by si možno priali Trenčania, ale iba zakázané uvoľnenie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej dvadsaťminútovke skóroval iba jeden tím, a to trenčianska Dukla. Najprv v priebehu 31. minúty vyrovnával Lapšanský, v 33. minúte sa pridal Chromiak a do dvojgólového vedenia hostí poslal Bartovič.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:18
    Sýkora chcel po krídle vysúvať Šišovského, no táto detvianska dvojica si v tejto chvíli nerozumela, no ešte domáci hokejisti zabojovali o puk.
     
    40:47
    Ščurko sa snažil presúvať puk krížom popred bránku na hokejku Töröka, ale veľmi sa mu to nepodarilo. Trenčania získali puk a poslali ho preč.
     
    41:23
    Od modrej čiary sa k strele dostal Bokroš, ktorého koncovka žiaľ bola veľmi nepresná a skončila až na plexiskle.
     
    42:25
    Detva rozbieha novú útočnú akciu spoza vlastného brankára Petríka, keďže oba tímy práve striedali a na ľad posielajú čerstvé sily.
     
    42:57
    Frederik Fekiač sa chcel presadiť po pravom krídle, ale veľmi mu to nevyšlo. Smeroval s pukom do pásma, potom ho nahodil po zadnom mantineli a nikto už za pukom nekorčuľoval.
     
    43:32
    Trenčín dal gól!
    Trenčania od začiatku tretej tretiny až doteraz iba vyčkávali, čo urobí súper a napokon sa im darí pohodlne zvýšiť vedenie. Krásne to urobil Mikyska, ktorý prekorčuľoval po pravom krídle dopredu, prišiel pred bránku, prenechal BRANDONOVI ALDERSONOVI a ten pohotovo zakončil.
    Asistencia: Jozef Mikyska.
     
    43:32
    V bráne Detvy nastáva po piatom inkasovanom góle zmena. Miesto Romana Petríka v bráne zaujme Matej Bátory.
     
    44:44
    Individuálne sa chcel dopredu prepracovať Peter Valent, ktorému sa podarilo vojsť do pásma a zakončiť na Valenta. Nebola to však ohrozujúca strela.
     
    45:30
    Zaujímavá bola strela domáceho obrancu Lukáša Lalíka, ktorý nie je ako siedmy obranca veľmi výrazný, no teraz ukázal svoju strelu od modrej, ktorú Valent veľmi dobre nevidel.
     
    46:22
    Hra je po ofsajde prerušená a nasleduje reklamná prestávka. Potom by sme mali vidieť buly v strednom pásme.
     
    47:00
    Mikyskova krížna prihrávka síce došla na hokejku Bezúcha na pravý kruh, no ten hneď nevystrelil. Trenčania sa usadili v pásme a kombinujú.
     
    47:17
    Detva si komplikuje zápas. Dukla získava presilovku, dve minúty za podrazenie dostáva Ladislav Ščurko.
     
    47:56
    Trenčín dal gól!
    Trenčania si presilovku bez problémov vychutnali a bez ťažkostí ju aj premenili. Puk si na modrej čiare spracoval GRAEME MCCORMACK, ktorý napriahol a tvrdým a rýchlym projektilom nedal šancu Bátorymu.
    Asistencie: Josef Mikyska, Stanislav Balán.
     
    48:58
    Detvania sa teraz pohybujú v blízkosti brankára Dukly Valenta, ktorý rozhodne musí byť pripravený. Zatiaľ však obsypávaný strelami nie je.
     
    49:36
    Prihrávkou pomedzi kruhy Valent hľadal Gašpara. Detva už drží dlhší čas puk v útočnom pásme a stále sa snaží niečo vymýšľať, i keď štvorgólový rozdiel vyzerá byť nedostihnuteľný.
     
    50:35
    Valach potiahol akciu dopredu a dával to na krídlo Heclovi. Hecl nahadzoval puk do útočného pásma, no nepodarilo sa mu dostať do zakončenia.
     
    51:46
    Po pravom krídle dopredu vykorčuľoval Chromiak, ktorý sa snažil ohroziť brankára Bátoryho, no veľmi sa mu to nepodarilo. Pri mantineli bol odstavený od puku a nevystrelil.
     
    52:20
    Hra je v týchto chvíľach prerušená a uvidíme vylúčenie na strane Trenčína. Stanislav Balán dostáva 2 minúty za hákovanie.
     
    53:18
    Polovica presilovej hry je už o dve sekundy preč. Detva zatiaľ ani len poriadne nevystrelila na bránu a trápi sa so založením útoku.
     
    53:36
    Detva dala gól!
    Tak predsa som to len v predchádzajúcom komentári veľmi zariekol. Podešva vytiahol puk von z obranného pásma, posunul ho v útočnej tretine na pravý kruh ZDENKOVI KRÁLOVI, ktorý sa natlačil pred Valenta a pohotovo zakončil zblízka.
    Asistencia: Martin Podešva.
     
    54:33
    Po ľavom krídle dopredu vyrazil Valach, ktorý sa snažil vymyslieť možnosť pre Bartoviča. Hľadal ho krížnou prihrávkou, no nebolo to úspešné.
     
    55:33
    Pri chuti bol aj člen prvej formácie Peter Šišovský, ktorý sa odpútal od mantinelu, dostal sa pred bránku a zblízka ohrozoval brankára Valenta.
     
    56:38
    Na ľavom krídle pri modrej čiare sa uvoľňoval Valach, ale pomerne rýchlo k nemu prikorčuľoval detviansky hráč. Trenčín sa teda teraz dopredu nedostal.
     
    57:05
    Sám sa na brankára Bátoryho vyrútil Bartovič, v samostatnom nájazde však úspešný nebol.
     
    57:13
    Trenčín dal gól!
    Dukla si užíva tento zápas. Ten, kto otvoril skóre dnešného duelu ho zrejme bude aj uzatvárať. Puk si v útočnom pásme na hokejku prevzal MAREK HECL, prešiel medzi kruhy a odtiaľ švihovkou prekonal brankára Bátoryho.
    Asistencie: Milan Bartovič, Peter Sojčík.0247
     
    58:22
    Zápas sa v podstate už po strelení siedmeho gólu iba dohráva, jasným víťazom dnes bude Dukla Trenčín.
     
    58:48
    V závere tretej tretiny budú hrať Detvania presilovku. Jozef Mikyska dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    59:16
    Detve vôbec nevyšlo založenie útočnej akcie spoza Bátoryho. Nepresná prihrávka prešla cez celé klzisko a je to zakázané uvoľnenie.
     
    Koniec zápasu.
     
    Poslednú dvadsaťminútovku tiež gólovo ovládli hokejisti Trenčína, ktorí potvrdili menšiu rolu favorita v tomto stretnutí. Za Duklu v tretej tretine strieľali góly Alderson, McCormack a Hecl. Za domácich skóroval Král. Dukla teda zvíťazila 3:7 a vezie si domov všetky tri body. (19:16:15)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 14. Šišovský (Sýkora, Andersons), 19. F. Fekiač (Čacho), 54. Král (Podešva) – 5. Hecl (Valach, Bartovič), 31. Lapšanský, 33. Chromiak (Balán), 36. Bartovič (McCormack, Sojčík), 44. Alderson (Mikyska), 48. McCormack (Mikyska, Balán), 58. Hecl (Bartovič, Sojčík)


    HK Detva: Petrík (44. Bátory) – Chovan, Andersons, Golian, F. Fekiač, Gachulinec, Török, Lalík – Šišovský, Čacho, Sýkora – Ščurko, Podešva, Král – Gašpar, Valent, Žilka – Čenka, V. Fekiač, Ľupták
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Tomek) – McCormack, Starosta, Bokroš, Štach, Sládok, Kajínek, Haščák, Dúžek – Alderson, Mikyska, Bezúch – Bartovič, Valach, Hecl – Sojčík, Balán, Lapšanský – Chromiak, Deneš, Maniaček
    thejrc.org