Dallas – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | Toronto – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – Nashville 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Washington 6:4 (kon.) | Tampa – Montreal 5:4 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.) | Vegas – Arizona 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 6:1 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 4:1 (kon.) | Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:4 (1:2, 3:1, 1:1)
Montreal Canadiens
Neděle 29.12.2019, 01:15 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     


    • 35 Z, 18 – 15 – 4, Skóre: 124:111, 40 bodů

    TAMPA BAY LIGHTNING je v letošním ročníku poněkud za očekáváním. Loni suverénně ovládla základní část a možná na ni dolehlo překvapivé vypadnutí z prvního kola. Po téměř polovině letošního ročníku je mimo postupové pozice do play-off. Přes to se s Tampou musí počítat, neboť síla kádru je vysoká. Před vánočními svátky si Blesky poradili ve floridském derby s Panthers vysoko 6:1. Podobně jako loni je největší zbraní Nikita Kucherov, jenž se 40 body na kontě vládne produktivitě Lightning.
     

    • 37 Z, 18 – 13 – 6, Skóre: 121:117, 42 bodů

    MONTREAL CANADIENS čeká další ze série venkovních zápasů. Podobně jako dnešní soupeř z jihu USA se i kanadský celek z Montrealu před svátky dobře naladil. Na ledě Winnipegu zvítězil jednoznačně 6:2, čímž se posunul do TOP 3 týmů Atlantické divize, což znamená příčku zajišťující play-off. Tu však nemají Canadiens vůbec jistou a dotírá na ně nejen Tampa Bay, ale i Florida a Buffalo. Montreal se musí vypořádat s marodkou, v sestavě chybí zraněný Drouin a nově i Armia. Naopak do utkání s Lightning by se měl do sestavy vrátit po zranění Kotkaniemi.
     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Hedman, Rutta, McDonagh, Černák, Sergačjov, Shattenkirk – Palát, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Stamkos – Maroon, Paquette, Verhaeghe – Gourde, T. Johnson, Joseph.

    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber, Kulak, Petry, Mete, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher – Lehkonen, Domi, Suzuki – Cousins, Kotkaniemi, Weal – Poehling, N. Thompson, Barber.

    Rozhodčí: Chwielewski, Hebert – MacPherson, Sericolo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Velmi rychlé střídání obou celků, nicméně nic podstatného jsme v prvních sekundách nezaregistrovali.
     
    01:07
    Při pokusu otočit hru ze strany domácích do útoku skončil tečovaný kotouč na střídačce a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    02:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Čekání na vůbec první střelu utkání ukončil JESPERI KOTKANIEMI a tím vůbec nejlepším způsobem. Sebral v útočném pásmu volný kotouč a krásnou střelou z vrcholku kruhu vymetl horní polovinu branky. Bez asistence.
    02:08 Jesperi KOTKANIEMI - 0:1
     
    02:42
    Čtvrtá útočná formace Canadiens pokračuje v útočení. Od modré čáry střílel Chiarot, ale Vasilevski viděl kotouč a připsal si úspěšný zákrok.
     
    03:10
    Dělovku od pravého kruhu vyslal Weber a Vasilevski měl velké problémy udržet kotouč ve výstroji před dotírajícím Tatarem. Nakonec to vypadalo, že už bude slovenský útočník dorážet, ale dříve přišel hvizd.
     
    03:41
    Znovu střelecký pokus z hole Webera, jenže tentokrát viděl Vasilevskij lépe a dokázal bez větších problémů vyrazit puk.
     
    04:10
    Sergačjov vyslal střílenou přihrávku před brankoviště Price, ale domácím se nepodařilo tečovat kotouč směrem na branku hostů.
     
    04:25
    Na druhé straně se do velmi dobré příležitosti propracoval Domi, ale při zakončení z mezikruží se zdálo byl krosčekovaný. Hra pokračuje dále.
     
    05:19
    No a pokračovala před Vasilevskim, který dvakrát podržel Tampu. Nejprve tečoval střelu od modré nebezpečně Domi, poté se snažil přihrávku zpoza branku zužitkovat střelou z první Thompson.
     
    05:46
    Montreal začal přímo skvěle, další střelu od modré čáry tečoval Poehling, ale tentokrát kotouč skončil na zadním mantinelu. Za přibližně šest minut hry vyslali Canadiens již 11 střeleckých pokusů!
     
    06:27
    Kotouč v útočném pásmu dobře udržel Shattenkirk. Dostal se pak ke Stamkosovi, ale ten prováhal dobrý moment ke střele. Canadiens se znovu ubránili, domácí stále bez střeleckého pokusu.
     
    07:15
    Rychlost v útočném pásmu se snažil využít Domi, jenž zakončoval backhandem. Nakonec ovšem přestřelil branku.
     
    08:14
    A znovu dva zásahy během několika sekund Vasilevskiho. Od pravého mantinelu střílel Kotkaniemi a poté už domácí brankář přerušil hru, když schoval do lapačky střelu Chiarota od modré.
     
    08:29
    Velmi dobrou střeleckou příležitost měl z mezikruží Kučerov, ale jen přestřelil branku Price.
     
    08:39
    A to byla voda na mlýn pro Canadiens, přečíslení dva na jednoho zakončoval po přihrávce Thompsona pohotově Poehling, ale domácí brankář skvěle zasáhl!
     
    09:41
    Z druhé vlny si sjel pro kotouč Petry a ostře se opřel do kotouče, ale přestřelil branku Vasilevskiho.
     
    10:00
    Tohle byla až příliš přesná rána. Po levém křídle vletěl do útočného pásma Max Domi, který nesmírnou dělovkou napálil kotouč přesně do spojnice branky Vasilevskiho!
     
    A pozor, zazněla siréna a bude se celá situace přehrávat na videu, nejspíš Domiho rána skončila za brankovou čárou!
     
    10:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Opakovaný záběr ukázal, že kotouč skutečně přešel brankovou čáru. MAX DOMI trefil přesně spojnici horní a pravé tyčky branky Vasilevskiho, ven z branky se puk odrazil od kamery, což pouhým okem nebylo vidět, neboť hostující útočník vypálil opravdu tvrdou ránu. Asistence: Nick Suzuki a Jeff Petry.
    10:00 Max DOMI - 0:2
     
    10:26
    Tampa se usadila na malý moment v útočném pásmu, ale ve statistikách střel na branku stále na straně domácích svítí nula.
     
    10:58
    A další nastřelený kotouč na druhé strany. Chiarotovu střelu tečoval Kotkaniemi, ale Vasilevski si s ní i přes problémy dokázal porazit.
     
    12:25
    Za aplausu domácí arény po více než dvanácti minutách poprvé Lightning vyslali střelu na Price. Od pravého kruhu střílel Johnson, ale hostující brankář kotouč viděl a připsal si zákrok.
     
    13:31
    A Price musel zasahovat znovu, nejprve před brankovištěm poslal puk směrem na branku Paguette, pak ještě dorážel Maroon, ale Price se dokázal dostatečně rychle přesunout.
     
    13:51
    Na druhé straně se dělovkou od modré prezentoval Weber, ale kotouč letěl kousíšek vedle pravé tyčky domácí branky.
     
    14:24
    Po pravém křídle se k backhandovému zakončení propracoval Shattenkirk, ale i tentokrát byl Price připraven, který se již dostává do tempa.
     
    15:27
    Tampa Bay zapnula od druhé branky na daleko vyšší obrátky a často navštěvuje útočné pásmo. Od pravého mantinelu nahodil kotouč na Price Point.
     
    Po šestnácti minutách hry je poměr střel neuvěřitelných 6:19 ve prospěch pro Canadiens.
     
    16:07
    Rychlou akci domácích se rozhodl vzít na sebe Cirelli, jenže jeho pokus byl zblokovaný. Možná mohl přihrávat na lépe postaveného Killorna.
     
    17:05
    O podobnou branku, jakou dnes již vstřelil se pokoušel Domi. Tentokrát si ale obrana domácích jeho kouzla pohlídala a střelu zblokovala.
     
    17:39
    Kotouč do útočného pásma zavezl Shattenkirk a moc toho nevymýšlel a jen nahodil puk na Price, jenž ho vyrážečkou ponechal ve hře pro svoje obránce.
     
    18:17
    Při pokusu o rychlý přechod do útoku, byla dlouhá přihrávka k útočné modré tečovaná. Puk skončil v hledišti a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    18:44
    V útočném pásmu získal šikovně kotouč Cédric Paquette, který vyslal puk z mezikruží na Price. Jenže mířil doprostřed branky, tudíž to měl hostující brankář hodně usnadněné.
     
    19:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Zvýšená aktivita přinesla domácím snížení a to je živá voda pro Tampu Bay. Přihrávku na pravý kruh nejprve nezužitkoval McDonagh. Nicméně kotouč potulující se v brankovišti usměrnil do sítě již za záda Price ALEX KILLORN. Asistence: Ryan McDonagh a Steven Stamkos.
    19:01 Alex KILLORN - 1:2
     
    19:46
    A ještě do přestávky bylo málem srovnáno! Na pravém kruhu nebezpečně pálil Hedman. Price se navíc musel přesunovat, ale byl dostatečně rychlý a vyrazil kotouč ramenem!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní třetina je za námi a byla poměrně divoká. Montreal vlétl na svého soupeře a již během úvodních deseti minut vedl o dvě branky a to zcela zaslouženě, neboť v tu dobu už Vasilevski čelil čtrnácti střelám, naopak domácím v kolonce střel svítila nula. Od té doby však domácí hokeijsté zabrali a čím dál častěji ohrožovali Price, výsledkem tomu bylo snížení.

    Střely na branku: 10:20
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:52
    První útočná formace Canadiens jen nahodila kotouč za branku domácích a šla vystřídat. Stejně tak učinili i Lightnings.
     
    21:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Co je hostům obrovská převaha v první třetině platná, máme znovu srovnáno. Z mezikruží vypálil STEVEN STAMKOS, který nejprve přestřelil branku. Jenže kotouč se odrazil od mantinelu zpět do brankoviště a domácí střelec ho dokázal dorazit za zády Price do sítě. Asistence: Alex Killorn, Victor Hedman.
    21:34 Steven STAMKOS - 2:2
     
    22:45
    A Tampa Bay je na koni, z levého kruhu vyslal dělovku Palát. Tentokrát ale minul branku Price.
     
    23:11
    Kučerov kroužil s kotoučem v pásmu, ale nepřesnou přihrávkou připravil domácí o útočné pásmo.
     
    23:54
    Z rohu kluziště nastřelil kotouč před branku Tatar. Usměrnit na branku se ho snažil Danault, ale to se mu úplně přesně nepodařilo.
     
    24:23
    Z mezikruží střílel Stamkos, ale tato rána hostující branku neohrozila, neboť byla zblokovaná za branku.
     
    24:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro hosty. Rychlý brejk po levém křídle zakončil MITCHELL STEPHENS, jehož střelu vyrazil Price jen před sebe. Útočník domácích ale dokázal dorazit kotouč a s nechtěnou pomocí Lehkonena se odrazil do sítě. Navíc je to pro Stephense vůbec první branka v NHL. Asistence: Victor Hedman a Andrej Vasilevskij.
    24:56 Mitchell STEPHENS - 3:2
     
    25:15
    Tampa Bay pokračuje v útočném pásmu, Cirelliho přízemní ránu musel Price vyrazit betonem.
     
    26:45
    Canadiens jsou jako opaření, z mezikruží střílel Paquette a Price musel znovu vytasit pravý beton.
     
    27:49
    Po chybě v obraném pásmu hostů se málem do šance dostal Stamkos, ale Price skvěle vytasil hůl a vypíchl volný kotouč, dřív než se k němu domácí střelec dostal.
     
    28:54
    Lightnings znovu v útočném pásmu, nahození Sergačjeva skončilo ale mimo branku. Tampa však nadále s kotoučem na holi.
     
    29:32
    Šikovně se po pravém křídle protáhl do zakončení Weal, ale z prostoru kruhu pouze orazítkoval pravou tyčku branky Vasilevskiho! I smůla pro Canadiens ve druhé třetině.
     
    30:32
    Kotouč v útočném pásmu držel na holi Joseph a tak zkusil střelu z otočky, ale Price byl připraven a vyrážečkou vyrazil.
     
    31:20
    Po souboji v pásmu Canadiens skončil kotouč v ochranné síti a bude se tak po reklamní pauze vhazovat.
     
    32:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pro domácí druhá třetina jako z říše snů. Hodně prostoru a času dostal ALEX KILLORN a ten z pravého kruhu dokázal najít místečko ve výstroji Price a ještě navýšit náskok Tampy Bay. Asistence: Anthony Cirelli a Victor Hedman.
    32:00 Alex KILLORN - 4:2
     
    32:00
    Oddechový čas pro hosty.
     
    32:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Oddechový čas hostům zřejmě pomohl. Od pravého kruhu vyslal přízemní ránu Gallagher, ale puk Vasilevskij vyrazil jen na hůl BENA CHIAROTA, jenž dorazil kotouč do poloodkryté branky. Asistence: Brendan Gallagher a Phillip Danault.
    32:13 Ben CHIAROT - 4:3
     
    33:09
    A další velká šance Stamkose, kterému se proti Canadiens daří. Dostal přihrávku před brankoviště a pravou tyčku minul jen velmi těsně.
     
    34:26
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nate Thompson – 2 min., hákování).
     
    34:47
    Ačkoliv se Canadiens podařilo vyhodit, po nastěhování Lightnings zpět se o překvapivou střelu pokusil Killorn. Hostující brankář ale sklapl betony a našel puk ve výstroji.
     
    35:15
    Po vhazování se Montrealu znovu povedlo vyhodit a Tampě tak trvalo, než se usadila více v pásmu.
     
    35:56
    Tentokrát se týmu z Floridy podařilo dobře zakombinovat a z pravého kruhu pálil jak je zvykem Stamkos. Price ale tuto variantu očekával a dokázal se přesunout a zachytit dělovku domácího střelce.
     
    36:26
    Montreal dokázal znovu vyhodit a to se již Thompson vrací zpět do hry.
     
    37:02
    Z první se do kotouče na modré opřel Weber a nebezpečně se puk snažil tečovat Gallagher. Nakonec ho opravdu tečoval, ale ne nebezpečným směrem na branku Vasilevskiho.
     
    37:58
    Tampa Bay se usadila v útočném pásmu a několika pokusy se snažila ohrozit Price, tentokrát ale tyto střely letěly mimo tři tyče.
     
    39:03
    Po zavezení kotouč do pásma střílel Gourde, ale přízemní střelu si Price pohlídal a raději nechal přerušit hru.
     
    39:15
    Šikovně to udělal Gallagher. Neměl kam, tak nahodil kotouč na lapačku Vasilevskiho a hosté mají k dispozici alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Kdo viděl průběh první třetiny, rozhodně nepředpokládal takový průběh té druhé. Přes to, že Montreal zcela jasně ovládl první třetinu, tu druhou už to byla právě Tampa Bay. Během úvodních pěti minut prostředního dějství dvěma brankami strhli vedení na svojí stranu. Ve 32. minutě to již bylo o dvě branky, ale třináct sekund na to se Canadiens ještě podařilo odpovědět. Třetí třetina slibuje velký náboj, neboť stále není rozhodnuto.

    Střely na branku: 20:30 (10:20, 10:10)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Kotouč se po nahození do pásma odrazil k Vasilevskimu, který ho raději přikryl a bude se tak vhazovat po jeho pravici.
     
    40:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tři šance měl Cirelli během několika sekund. Až na potřetí se ANTHONY CIRELLI prosadil, když Price vyrazil puk jen před sebe, čehož se domácímu útočníkovi podařilo využít a dorazit puk do sítě. Asistence: Victor Hedman.
    40:55 Anthony CIRELLI - 5:3
     
    42:16
    Při přečíslení dva na jednoho měl úplně prázdnou branku před sebou Gourde, ale ten v jasné gólovce minul!
     
    43:04
    Střelu McDonagha z pravého kruhu dokázala obrana Canadiens zblokovat do ochranné sítě.
     
    43:41
    Od pravého mantinelu střílel Petry, ale Vasilevskij kotouč i dráhu letu viděl a tak ho schoval do lapačky bez větších problémů.
     
    44:02
    Canadiens se dostali do přečíslení tři na dva, jenomže Domi prováhal vhodný moment k zakončení, čímž připravil hosty o šanci.
     
    45:13
    Tampa Bay za svou brankou uklidňuje hru při střídání obou celků, zápas má ale aktuálně zcela pod kontrolou.
     
    45:59
    Z vrcholku pravého kruhu střílel Sergačjov, jenže Price měl čas si vyjet a připravit se na jeho střelu.
     
    47:07
    V útočném pásmu získal kotouč Cirelli a okamžitě si to mazal na branku Price. V poslední možnou chvíli mu kotouč ustřelil z hole jeden z hostujících obránců.
     
    47:39
    Dobrou příležitost měl po přečíslení tři na dva Rutta, který sice mířil pod horní tyč, ale tentokrát vytáhl famózní semafor Carey Price.
     
    48:31
    U levé tyče zakončoval Gallagher, ale měl to velmi ztížené, takže jeho přízemní backhandovou střelu Vasilevskij vyrazil bez problému.
     
    48:58
    Domácí se radují z branky, ovšem ta byla přímo na ledě hlavním sudí neuznána kvůli vysoké holi. Situace se bude přezkoumávat.
     
    48:58
    Nyní potvrzeno, Johnson tečoval kotouč do sítě Canadiens příliš vysoko a pokračujeme tak bez změny stavu.
    48:58 Branka Johnsona neuznána, byla dosažena po teči vysokou holí
     
    49:37
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Mathieu Joseph – 2 min., vražení na hrazení).
     
    49:55
    Z pravého kruhu střílel Kotkaniemi, ale branku přestřelil. Přes to se Canadiens podařilo udržet se v útočném pásmu.
     
    50:26
    Cross-pas tečoval jeden z domácích hráčů na střídačku, tudíž Domi nemohl pálit. Vhazovat se bude v útočném pásmu Habs.
     
    50:49
    Vasilevskij zastavil za brankou nahození a dokonce se mu podařilo vyhodit, cenné sekundy z oslabení pro domácí.
     
    51:31
    Velmi tvrdou ránu vyslal z první Petry a Vasilevskij zřejmě nevěděl ani jak, ale přes to vyrazil ramenem kotouč do rohu.
     
    53:07
    Killorn nahodil kotouč na branku Price z pravého kruhu, ale až k brance Habs se nedostal.
     
    53:36
    Střílenou přihrávku Domiho málem zužitkoval Lehkonen, který nebezpečně tečoval. NIcméně Vasilevskij je dnes jedním z klíčových mužů dosavadního úspěchu Tampy.
     
    54:33
    Po zisku kotouče Lighntning na polovině kluziště se po pravém křídle dostal rychle do zakončení Gourde. Mířil ke vzdálenější tyči, ovšem Price tentokrát dobře vyrazil.
     
    55:30
    Od pravého mantinelu si blíže ke středu sjel s pukem Gallagher, jeho jedovku k bližší tyči ale přikryl Vasilevskij a navíc pokryl kotouč, aby zamezil dorážkám.
     
    56:04
    Lajna Domiho se v ůtočném pásmu prosadit nedokázala, Canadiens to zkouší znovu, ale už mají málo času.
     
    56:44
    Velmi dobrým pohybem se od modré čáry dostal blíže k brance do zakončení Petry, jehož střelu ještě málem dorazil Kotkaniemi, ale tomu kotouč přeskočil hůl!
     
    56:48
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Patrick Maroon – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:30
    Suzuki se na pravém kruhu odhodlal ke střele, ale Gallagherovi se nepodařilo tečovat jeho střelu.
     
    57:40
    Canadiens hrají v šesti, Price zamířil na střídačku.
     
    58:06
    Vasilevskij si připsal dva veledůležité zásahy. Obě střely Petryho si vyžádaly dorážky, ale i ty ruský brankář dokázal zlikvidovat!
     
    58:22
    Postupně se u pravého kruhu přibližoval k brance Domi, nakonec vypálil, jenže našel jen výstroj Vasilevskiho.
     
    58:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak ještě naděje pro Habs! Zpoza branky vyslal chytrou přihrávku Tatar a střelou z první i s pomocí odrazu o tyčku a brusli brankáře Vasilevskiho snižuje JORDAN WEAL. Asistence: Tomáš Tatar a Brendan Gallagher.
    58:32 Jordan WEAL - 5:4
     
    58:53
    Price je zpátky v brance, neboť se vhazuje ve středním pásmu. Canadiens potřebují získat pásmo.
     
    59:09
    Domi má kotouč v moci a Price znovu zamířil na střídačku. Habs v šesti.
     
    59:26
    Montreal sice kombinuje v pásmu, ale nikdo se z hostů neodhodlal ke střele. Nakonec jedna z přihrávek byla tečovaná do ochranné sítě.
     
    Konec zápasu.
     
    Divoké utkání nakonec končí ve prospěch Tampy Bay Lightning. Montreal začal daleko lépe, v jednu chvíli vedl na střely dokonce 17:0, vytvořil si dvoubrankový náskok, ale domácí se i z tohoto drtivého tlaku ze začátku střetnutí dokázali oklepat a utkání otočit ve svůj prospěch.
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Tatar (MTL), 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:53
    Erik Černák (TBL), 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:27
    Ondřej Palát (TBL), 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:19
    Jan Rutta (TBL), 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:39
     
    Tři hvězdy utkání:

    Victor Hedman (TBL), 0+4
    Alex Killorn (TBL), 2+1
    Steven Stamkos (TBL), 1+1 (03:55:33)

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 20. Killorn (McDonagh, Stamkos), 22. Stamkos (Killorn, Hedman), 25. Stephens (Hedman, Vasilevskij), 32. Killorn (Cirelli, Hedman), 41. Cirelli (Hedman) – 3. Kotkaniemi, 10. Domi (Suzuki, Petry), 33. Chiarot (Gallagher, Danault), 59. Weal (Tatar, Gallagher)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Hedman, Rutta, McDonagh, Černák, Sergačjov, Shattenkirk – Palát, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Stamkos – Maroon, Paquette, Verhaeghe – Gourde, T. Johnson, Joseph – Stephens.
    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber, Kulak, Petry, Mete, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher – Lehkonen, Domi, Suzuki – Cousins, Kotkaniemi, Weal – Poehling, N. Thompson, Barber.

    Rozhodčí: Chwielewski, Hebert – MacPherson, Sericolo
    thejrc.org