Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.) | Kladno – Olomouc 3:4 (po pr.) | Liberec – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 9:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 8:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Berani Zlín
Pondělí 30.12.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Čiliak na střídačce, Zlín to zkouší v šesti hráčích!
     
    57:30
    Obrovská šance Beranů! Antonín Honejsek měl po hezké kombinaci před sebou poloodkrytou branku, z levého kruhu však minul!
     
    56:58
    Velká komplikace pro Tygry! Hosté si totiž zahrají přesilovku, liberecká lavička totiž dostala trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Lukáš Krenželok.
     
    54:54
    Tak teď jedna velká šance Moravanů přišla! Bedřich Köhler se dostal ke kotouči u levé tyčky liberecké branky, tváří v tvář Hrachovinovi však neuspěl!
     
    43:40
    Po chybě Ronalda Knota ve středním pásmu se hosté dostali do přečíslení 2 na 1, které vyřešil tvrdou ránou z mezikruží Valentin Claireaux, jenže minul.
     
    Dnešní utkání sleduje 7 500 diváků. Je vyprodáno!
     
    36:10
    Hned po návratu z trestné lavice dostal Michal Bulíř krásnou přihrávku od Petra Jelínka, sám před Čiliakem se však neprosadil!
     
    34:40
    Skvělý zákrok Dominika Hrachoviny! Domácí gólman se skvěle stihl přesunout proti Jakubu Šlahařovi, který z levé strany pálil do poloodkryté branky.
     
    34:02
    Hosté si zahrají svou první dnešní přesilovku. Za podrážení jde pykat Michal Bulíř (LIB).
    28:50 Jaroslav VLACH - 2:1
     
    28:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou zaslouženě do dvoubrankového vedení! A zase se o to postarala čtvrtá formace. Střelu Průžka zblokoval jeden ze zlínských beků, puk se ale dostal na hůl JAROSLAVA VLACHA, který podruhé v utkání poslal kotouč za bezmocného Čiliaka. Asistence: Jiří Průžek a Ladislav Šmíd.
     
    27:59
    Další šance! Lukáš Krenželok se z pravé strany prodral až před Čiliaka, ten ale jeho střelu vyrazil! Následuje komerční přestávka.
     
    27:20
    Málem to bylo o dva góly! Při přečíslení 2 na 1 našel Petr Jelínek volného Libora Hudáčka před brankou, ten však promáchl!
    26:37 Jaroslav VLACH - 1:1
     
    26:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři vyrovnávají! Čtvrtá liberecká formace to teď udělala parádně. Najman po přechodu přes modrou čáru přihrál Průžkovi, který ještě krásně našel JAROSLAVA VLACHA, jenž už se sám před Čiliakem nemýlil. Asistence: Jiří Průžek a Adam Najman.
     
    25:35
    Třetí liberecká formace byla blízko gólu! Kotouč se od zadního mantinelu se štěstím odrazil až před branku, kde se vytvořila nepřehledná skrumáž, ani jednomu z Tygrů se však kotouč za brankovou čáru dotlačit nepovedlo!
     
    18:12
    Uvidíme hru 4 na 4. Po skrumáži ve středu hřiště byli vyloučeni Rostislav Marosz (LIB) a Valentin Claireaux (ZLN).
     
    08:21
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., podrážení).
    08:21 Antonín HONEJSEK - 0:1
     
    08:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Při signalizované výhodě přihrával Michal Bulíř zpoza branky na modrou čáru, jenže tam nikdo z libereckých nebyl a puk dojel až do prázdné branky! Gól byl přisouzen JAKUBU ŠLAHAŘOVI. Bez asistence.
     
    04:21
    Uvidíme první dnešní přesilovku, zahrají si ji Tygři. Na trestnou lavici míří Ralfs Freibergs (ZLN) za hákování.
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 27. J. Vlach (Průžek, Najman), 29. J. Vlach (Průžek, Šmíd) – 9. Šlahař


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz (A)) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kotvan, T. Hanousek – Lenc, Bulíř, L. Hudáček – A. Musil, Marosz, Ordoš – L. Krenželok (C), P. Jelínek, M. Zachar – J. Vlach, Najman, Průžek – D. Špaček.
    Berani Zlín: Čiliak (Kašík) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Řezníček, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Okál, Honejsek, Šlahař – Dufek, Fryšara, Claireaux – Köhler, P. Sedláček, Popelka.

    Rozhodčí: Hodek, Veselý – Kajínek, Rampír

    Diváci: 7 500 (Vyprodáno)
    ocianews.com