Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.) | Kladno – Olomouc 3:4 (po pr.) | Liberec – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 9:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 8:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Škoda Plzeň
3:2 (2:2, 0:0, 0:0 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pondělí 30.12.2019, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásné pondělní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na dnešní den dopřát trochu extraligového hokeje. Od netradičních pěti hodin se totiž v plzeňské LOGSPEED CZ Aréně hraje 32. kolo Tipsport extraligy, ve kterém domácí HC Škoda Plzeň přivítá na svém ledě tým Bruslařů z Mladé Boleslavi.

    Plzeňská Škodovka se po dvaceti devíti odehraných zápasech nachází na třetí příčce, o pouhý jeden bod před svým dnešním soupeřem. V zápasech Plzně tradičně padá velké množství branek, její skóre činí 97:76. Plzeň se může spolehnout zejména na svého kapitána Milana Gulaše, který již třetí sezónu v řadě předvádí fantastické výkony a i nyní se suverénně drží na špici kanadského bodování s 27 vstřelenými brankami a 26 asistenci! Sekunduje mu parťák z formace Tomáš Mertl (13+14). Brankářskou jedničkou Škodovky je Dominik Frodl, který má úspěšnost zákroků 90,85 %. Poslední zápas sehrála družina Ladislava Čiháka v sobotu v nedalekých Karlových Varech. Ve vyhroceném zápase Plzeň v polovině zápasu ztrácela tři branky, přesto díky velkému zmrtvýchvstání získala alespoň bod, derby patřilo Energii, která zvítězila 4:3 po prodloužení.

    Mladá Boleslav se možná překvapivě drží na čtvrtém místě a zatím hrdě vzdoruje předsezónním prognózám. Aktuální náskok na sedmou Kometu však činí pouhé dva body. Na první Liberec ztrácí parta okolo Jakuba Klepiše bodů sedm. Nejproduktivnějším hráčem mužstva je Pavol Skalický, jenž vsítil dvanáct branek a dalších sedmnáct připravil pro své spoluhráče. V zádech má osmnáctibodové spoluhráče – Jakuba Klepiše (7+11), Adama Zbořila (6+12) a Ondřeje Najmana (6+12). Mezi třemi tyčemi drtivou porci minut odchytal Gašper Krošelj s úspěšností zákroků přes 92 procent, dokonce přes 95 se dostal Jan Růžička. Ten se ovšem vážně zranil a klub tak z Liberce angažoval Justina Peterse. Využití přesilových her Bruslařů se pohybuje v polovině startovního pelotonu, naopak schopnost čelit soupeřům v oslabení je těsně před Plzní nejúspěšnější. K nejlepším patří i suma rozdaných hitů, naopak nejhorší je ta zblokovaných střel. Průměrná domácí návštěva přibližně 3300 diváků je rovněž nejnižší.

    Mužstva už se s v sezóně dvakrát potkala a oba duely opanovala Mladá Boleslav. Nejprve na konci září zvítězili Bruslaři na západě Čech 4:1, i když po brance Gulaše prohrávali. Odveta hraná v Boleslavi byla pořádná divočina, skóre se přelévalo ze strany na stranu. Zápas musel nakonec do prodloužení, kde bod navíc Bruslařům vystřelil Radim Zohorna.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
    Poslední zápas roku 2019 je tady!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Pulpán (A), Moravčík, Jank, L. Kaňák, Vráblík – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – V. Němec, Kracík, Pour – Straka, Kodýtek, Eberle – Rob, Kolda, Indrák.

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Peters) – Ševc, Kurka, Dlapa, Pláněk, Hrbas, Fillman, Hrdinka – Skalický, Zbořil (C), Klepiš – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Bejček, Hradil – Gerát, Jelínek.
     
    Oba celky se již zdraví na modrých čarách!

    Pohodlně se usaďte, za chvilku začínáme...
     
    Před samotným zápasem celý stadion přeje všechno nejlepšímu Milanu Gulašovi, plzeňský kapitán dnes slaví 34 narozeniny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:47
    Oba celky již podnikly výpady do útočných třetin, ale v první fázi zápasu byly úspěšnější obrany.
     
    01:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je začátek panečku, domácí jdou ve druhé minutě do vedení. PETR STRAKA se dostal do samostatného úniku a přesnou střelou pod horní tyčku nedal Krošeljovi šanci. Asistence: Jan Eberle, Petr Kodýtek.
    01:39 Petr STRAKA - 1:0
     
    02:23
    Plzeň je opět nastěhovaná v útočném pásmu, za brankou kombinují Kantner s Gulašem. Hosté se brání..
     
    03:00
    Výsledkem toho byla střela od modré čáry, tu však stačili obránci Mladé Boleslavi zblokovat.
     
    03:22
    Hra se rychle přesunula na opačný kout ledově plochy, nabito na modré čáře dostal Ondřej Dlapa, nicméně i kdyby rozvlnil síť, branka by neplatila. Pískán je ofsajd.
     
    03:59
    Jaroslav Kracík, jak je jeho zvykem, úřadoval za brankou, posléze viděl mezi kruhy volného Moravčíka, jehož rána bekhendem nenabrala gólové parametry.
     
    04:16
    To už se ovšem nedá říci o pumelici Pulpána, bohužel pro plzeňského beka trefil jen prostředek brány.
     
    05:15
    Hosté jsou první minuty zápasu zcela bezradní. Naopak Milan Gulaš po ztrátě puku rozjel rychlý brejk, z pravé strany se pokusil oslovit své dvojče Mertla, ten neposedný kotouč ale nezkrotil.
     
    06:11
    Hosté nahodili puk za Frodlem, nicméně obránce byl ještě za červenou čárou, tudíž je pískáno zakázané uvolnění.
     
    06:27
    Vojtěch Němec od levého mantinelu našel na modré čáře Moravčíka, ten napřáhl až ke stropu haly, nicméně jeho ránu zastavil jen zadní mantinel.
     
    07:05
    Hosté vyhazují kotouč jen do středního pásma, více jim toho zatím bezchybná Plzeň nedovolí.
     
    07:40
    Jan Eberle se šikovně uvolnil u mantinelu, čímž se dostal až před gólmana. Toho se snažil překonat střelou pod horní tyčku, což si však Krošelj pohlídal. K rychlé dorážce ještě přispěchal obránce Jank, ale trefil jen prostor, kde byl gólman.
     
    09:18
    Čtvrtá formace indiánů získala kotouč ve vlastním pásmu, po rychlé kličce na obranné modré jeli tři plzeňští proti jedinému obránci. Luboš Rob našel na ose hřiště Matěje Koldu, který ranou z první opět trefil jen brankáře do hrudi. Následuje první komerční přestávka v zápase.
     
    09:30
    Menší náznak útočné akce Bruslařů. David Šťastný si najel do útočného pásma, ale vzápětí ho obral čistým způsobem Bohumil Jank.
     
    09:55
    Zatím se nedaří vůbec nic. Nyní hosty zastavuje ofsajd.
     
    10:27
    Konečně se Boleslav na krátký čas usadila v pásmu, výsledkem toho bylo nahození od modré čáry, Frodl na místě, kde měl být.
     
    10:45
    O další ránu se pokoušel obránce Ševc, ale jeho střela se potkala s menší smůlou. Zaprvé bek zlomil hokejky a za druhé puk zblokoval centr první formace indiánů Tomáš Mertl. Martin Ševc poté nabubřeně odešel střídat.
     
    11:14
    Kličkovaná na modré čáře, to se občas nevyplácí. Nyní se o tom přesvědčil Luboš Rob, jemuž do pásma vjel Matěj Kolda a čároví rozhodčí bez váhání píská ofsajd.
     
    12:02
    Plzeňský odchovanec Jan Stránský u modré čáry ztratil kotouč, toho se zmocnili plzeňští, kteří ho okamžitě zavezli do pásma. Vojtěch Němec udělal kličku na osu hřiště, odkud pálil švihem, Krošelj vyráží do rohu ledové plochy svou vyrážečkou.
     
    12:45
    Oscar Flynn nic složitého nevymýšlel a metr za modrou čárou černý nesmysl rovnou poslal směr brána. Puk mířil doprostřed brány, po Frodlově zákroku přichází na řadu další komerční přestávka.
     
    13:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zčistajasna máme v LOGSPEED CZ Aréně srovnáno. Nejprve se přívětivě puk odrazil ke Klepišovi, ten branku netrefil. Puk se vzápětí dostal na modrou čáru, odkud puk vyplaval na Frodla, ten ho vyrazil jen před sebe a pohotový PAVOL SKALICKÝ dorážkou našel mezeru mezi betony. Asistence: Ondřej Dlapa, Jakub Klepiš.
    13:08 Pavol SKALICKÝ - 1:1
     
    14:02
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Žiga Jeglič – 2 min., hákování).
     
    14:23
    Milan Gulaš si u mantinelu nedokázal porad s obtížnou přihrávkou Vojty Budíka, hosté se osvobozují.
     
    14:54
    Po přihrávce Čerešňáka měl spoustu prostoru kolem sebe obránce Pulpán. Plzeňský bek si sjel až na vrchol kruhu, odtud tvrdou ranou jen vyklepal rukavici Krošelje.
     
    15:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí si berou s velkou dávkou paní štěstěny zpět ztracené vedení. Luboš Rob dorážkou těsně minul bránu, nicméně puk se po odrazu od brusle hlavního rozhodčího dostal k volnému MIROSLAVU INDRÁKOVI, který puk dopravil do prázdné brány. Asistence: Luboš Rob, Jaroslav Kracík.
    15:16 Miroslav INDRÁK - 2:1
     
    16:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Avšak vedení Plzně trvalo jen padesát vteřin. Hosté se dostali do útočného pásma, po rychlé střele Klepiše se puk odrazil na osu hřiště, odkud pálil do odkryté části Frodlovy klece MARTIN PLÁNĚK. Asistence: Pavol Skalický, Jakub Klepiš.
    16:06 Martin PLÁNĚK - 2:2
     
    16:45
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Tomáš Mertl – 2 min., hákování).
     
    16:57
    Petr Straka dovezl kotouč až za branku hostů.
     
    17:25
    Více než čtyřicet vteřin početní výhody je minulostí a hosté se nadále ani nedostali do útočné třetiny. Plzeň se zatím v pohodě brání.
     
    18:38
    Hrbas našel na pravém kruhu volného Jegliče, jehož ostrou ránu vyráží Frodl betonem.
     
    18:45
    Hosté v plném počtu.
     
    18:47
    Krátce po ubráněném oslabení mohla jít Boleslav do vedení v zápase. Marek Hrbas od modré čáry vyslal jedovatou ránu, kterou zastavila až branková konstrukce.
     
    19:01
    Začala poslední minuta úvodní třetiny.
     
    19:48
    V posledních vteřinách první dvacetiminutovky vypálil od modré Jakub Pour, rána mířena pod horní tyčku brankou neskončila.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. Dlouho to vypadalo na jednoznačnou záležitost, nicméně opak byl pravdou. Domácí se do vedení dostali ve druhé minutě zásluhou Straky, hosté po nenápadné akci vyrovnali. Následně si vzali vedení zásluhou Indráka zpět, ale náskok indiánům vydržel pouhých padesát vteřin. Diváci tak v první třetině viděli čtyři branky.

    Střely na bránu. 12:12

    Druhá perioda začne přibližně v 17:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Po šesti vteřinách druhé části je pískáno zakázané uvolnění domácího celku.
     
    20:14
    Po střele od modré čáry tečoval puk před Frodlem David Štastný, domácí brankář drží akcie svého mužstva.
     
    20:40
    Jakub Pour dostal pas mezi kruhy, kličkou se ovšem dostal do většího úhlu a následná střela bekhendem příliš vrásek na tváři Krošelje nenadělala.
     
    21:29
    Po ostré ráně Janka od levého mantinelu pohotově dorážel puk Petr Straka, hostující brankář nicméně mezeru mezi betony nezanechal.
     
    22:26
    Roman Vráblík převzal kotouč na své obranné modré, s pukem se nakonec plzeňský obránce dostal až na levý kruh útočné třetiny, odkud zaměstnal Krošelje. Ten touš drží ve své výstroji.
     
    24:06
    Luboš Rob s kotoučem objel branku, následně kotouč cpal před branku, tam ho ovšem nikdo do branky nedopravil. Opět mají domácí mírně navrch.
     
    24:37
    Marek Hrbas si sjel na levý kruh, kam dostal výborný pas, tváří v tvář Frodlovi ale neuspěl.
     
    25:09
    Nyní to byli naopak hosté, kdo zamkl svého soka v obranné třetině. Plzeň se osvobodila jen za cenu zakázaného uvolnění, to se ovšem pískat nemuselo, jelikož to vypadalo, že u puku by byl jako první Petr Straka.
     
    25:44
    Petr Kodýtek, ačkoli je malé postavy, předvedl slušný hit u mantinelu proti Pavolu Skalickému.
     
    26:46
    Plzeň mohla jít potřetí v zápase do vedení, Lukáš Pulpán vysunul do úniku svého kolegu z obranné dvojice Michala Moravčíka, ten na Krošelje najížděl z pravé strany, bek Škodovky se rozhodl pro střelu bekhendem, což se později ukázalo jako špatné zakončení.
     
    27:46
    Luboš Rob si najel mezi dva obránci, ti ho na poslední chvíli zmáčkli mezi sebe a centr čtvrté formace se ke střele nedostal.
     
    28:51
    Vojtěch Němec bruslí nešťastně přihrál svému soupeři, ten byl naštěstí v ofsajdu a Dominik Frodl mohl zůstat v klidu.
     
    29:13
    Jan Eberle se snažil přihrávkou na druhé vlně oslovit Petera Čerešňáka, přihrávka ovšem neprošla.
     
    29:47
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jakub Klepiš – 2 min., krosček).
     
    30:00
    Přesně v polovině utkání hlavní rozhodčí přerušuje hru kvůli posunuté braně, plzeňští diváci si opět vzpomněli na tehdejšího brankáře Zlína Igora Murína.
     
    30:46
    Hosté se výhozem až k Frodlovi osvobozují.
     
    31:17
    Škodovka vstřelila branku. Jaroslav Kracík po objetí branky našel v předbrankovém prostoru Miroslava Indráka, toho ovšem Krošelj fantastickým zákrokem vychytal, nicméně na další dorážku v podání LUBOŠE ROBA už byl i on krátký
     
    31:17
    Ale celou situaci ještě zkoumá videorozhodčí.
     
    31:17
    Kvůli posunuté brance ovšem branka neplatí a zápas nadále pokračuje za stavu 2:2.
     
    31:47
    Hosté v plném počtu.
     
    32:18
    Martin Pláněk napřáhl na modré čáře, jeho ostrá rána končí těsně vedle brány. Následuje komerční přestávka.
     
    32:55
    Ránu Fillmana tečoval mezi kruhy Zohorna mimo tři tyče. Zaútočit mohou opět domácí hokejisté.
     
    34:39
    Celé hřiště projel s pukem na hokejce Pavel Kousal, hostující útočník se procpal až před Frodla, bekhendovou střelou na bližší tyč neuspěl.
     
    36:13
    Matyáš Kantner se dostal v zápasovém tempu do velké pohody a nyní to opět potvrdil. Ve středním pásmu si dovolil drzou kličku, krátce za modrou následně napřáhl, ale plzeňská 93 trefila jen prostředek brány.
     
    37:32
    Důrazný Jan Eberle vybojoval pro své mužstvo puk za branou hostí, ten se po přihrávce Kodýtka dostal až na modrou čáru, odkud pálil Peter Čerešňák, Krošelj měl čistý výhled a puk zachytil do své lapačky.
     
    37:56
    Nyní Krošelj nepřesně rozehrál, puk získal u levého mantinelu Petr Kodýtek, avšak rychlou střelou poloprázdnou branku netrefil.
     
    38:34
    Miroslav Indrák, že by změnil sport. Parádní dva doteky hokejky, jenž by se spíše hodily do lakrosu.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:40
    I brankář Frodl se zapojil do rozehrávky, své spoluhráče ve středním pásmu ale nenašel.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Čtyřicet minut hry je minulostí. Ve druhé časti jsme viděli jednu branku, nicméně ta nemohla být uznána, jelikož Mitchell Fillman zcela úmyslně před gólem posunul rukou branku. Vše tedy musí rozlousknout třetí třetina.

    Střely na bránu: 25:20

    Třetí dvacetiminutovka začne přibližně v 18:53.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Hosté dobrým napadáním získali kotouč na své hokejky, ale následně ho opět odevzdali. Hrát mohou domácí.
     
    41:17
    Zakázané uvolnění Bruslařů. Plzeň zůstane v útočném pásmu.
     
    41:40
    Proti ráně Pulpáně neviděl Krošelj vůbec nic, puk se nakonec zastavil až o zadní mantinel.
     
    42:09
    Petr Straka si sjel na osu hřiště, ale vzápětí puk poslal těsně vedle levé tyče.
     
    42:29
    Krošelj raději drží puk. Hosté odcházejí bez dechů střídat.
     
    42:45
    V prvních minutách třetí třetiny je vidět spoustu nepřesností na straně Bruslařů. Po dalším icingu se bude vhazovat po levici brankáře.
     
    43:22
    Obránce Martin Ševc, jenž v minulosti krátce působil i v Plzni, nahodil kotouč na Frodla, puk mu sice z výstroje vypadl, ale napodruhé už ho plzeňský gólman zkrotil.
     
    44:59
    Třetí formace indiánů úřadovala za brankou Krošelje, ke střele se nedostali.
     
    45:24
    Hostující gólman si netroufl puk rozehrát a tak ho před dotírajícím Kantnerem raději schoval. Vhazovat se bude opět v obranném pásmu Bruslařů.
     
    46:09
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Tomáš Mertl – 2 min., podrážení).
     
    46:09
    Dnešní utkání sleduje 5826 diváků.
     
    46:40
    Rána hostů skončila jen na boční síti, vzápětí puk vyvezl až za branku Krošelje Petr Straka.
     
    47:13
    Ševc svůj pas namířil jen do bruslí Jakuba Poura, od nich se puk odrazil do středního pásma.
     
    47:35
    A opět se domácí osvobozují.
     
    47:55
    A napočtvrté, kdepak hosté tuhle nabídnutou šanci nevyužijí.
     
    48:09
    Domácí v plném počtu.
     
    49:25
    David Šťastný se dával kotouč na střed hřiště, nicméně domácí obránce ho uhlídal a hostující 29 se ke střele ani nedostala.
     
    50:46
    Mitchell Fillman přízemní střelou vylekal Frodla, ten na poslední chvíli stačil zasáhnou svým pravým betonem. K dorážce se díky výborné práci plzeňských beků hosté nedostali.
     
    51:42
    Jan Eberle se se štěstím dostal v útočném pásmu ke kotouči, hned okamžitě poslal směr brána, ale střelou v záklonu ji těsně minul.
     
    52:20
    Do daleko lepší pozice se dostal Roman Vráblík, jenž měl spoustu prostoru na pravém kruhu, branku ale přestřelil.
     
    52:59
    Střely na bránu ve třetí třetině: 4:4.
     
    53:13
    Jaroslav Kracík jak je jeho dobrým zvykem ještě hledal spoluhráče, nyní ovšem nenašel nikoho a z levého kruhu měl poslat kotouč v dobré pozici raději na branku.
     
    53:58
    Ondřej Najman se zjevil za zády Milana Gulaše, v dobré pozici ovšem poslal puk jen do výstroje. Z této situace se jistě dalo vytěžit více.
     
    54:38
    Po střele Roba puk Krošeljovi vypadl z lapačky, nicméně před brankou nebyl nikdo, kdo by z plzeňských puk do sítě dorazil.
     
    55:25
    Milan Gulaš čekal na puk, ten nakonec dostal, ale v ideální moment a pozici ho nedokázal zkrotit.
     
    56:37
    Zápas nám jde pomalu do finiše, po akci Poura skončil puk na hostující střídačce a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    57:42
    Čerešňákovu střelu od pravého mantinelu šikovně tečoval před brankou Mertl, bohužel vedle brány.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:52
    Ostrou ránu Vojtěcha Budíka vyráží Krošelj se štěstím do rohu ledové plochy. Plzeň ve velkém tlaku.
     
    59:22
    Další rána, tentokrát v podání Bohumila Janka, opět po zásahu hostující brankáře končí puk v rohu.
     
    59:51
    Plzeň už rozhodující branku zřejmě nestihne dát, zápas míří do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Jelikož ani ve třetí třetině branka nepadla, po tříminutové přestávce následuje prodloužení. Podaří se Plzni na sedmý pokus v této sezóně uzmout bod navíc?

    Střely na branku: 33:25.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:41
    Hosté drží kotouč, ale zatím Boleslav nestřílí.
     
    61:17
    Jakub Klepiš si najel za domácí obranu, ale ani on puk na Frodla nevyslal.
     
    61:59
    Kantner byl v dobré pozici, ale na poslední pokus mu hosté kotouč vzali.
     
    62:32
    Plzeň bude hrát přesilovou hru, ve výhodě pálil od modré Budík, jenomže těsně vedle.
     
    62:44
    Matyáš Kantner pálil po přihrávce Gulaše do pravé tyče.
     
    62:44
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Šťastný – 2 min., sekání).
     
    62:59
    Milan Gulaš z voleje netrefil branku, přesto Plzeň zůstala v útočné třetině.
     
    63:12
    Proti ráně Luboše Roba vylétla do vzduchu lapačka Krošelje.
     
    63:27
    Oddechový čas pro domácí.
     
    64:14
    Obrovský tlak indiánů, Milan Gulaš už měl před sebou poodkrytou část brány, nicméně plzeňský kapitán branku přestřelil.
     
    64:44
    Hosté v plném počtu.
     
    64:46
    Michal Moravčík od modré čáry trefuje také jen tyč!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    I přes velkou snahu plzeňských hráčů prodloužení branku nenabídlo, po úpravě ledu tak bude následovat disciplína zvaná samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Najman mezeru mezi betony nenašel.
     
    1. série
    0:0
    Vojtěch Němec trefil jen připravenou lapačku.
     
    2. série
    0:0
    Martin Ševc také střílel a i na jeho pokus si počkala lapačka brankáře.
     
    2. série
    0:0
    Miroslav Indrák také neproměňuje, zatím jsme neviděli jedinou kličku.
     
    3. série
    0:0
    Oscar Flynn nabral velkou rychlost, ale v poslední fázi mu puk ujel.
     
    3. série
    0:0
    Luboš Rob vůbec střelou netrefil bránu.
     
    4. série
    0:1
    Adam Zbořil parádním blafákem vykoupal Frodla.
     
    4. série
    1:1
    Milan Gulaš kličkou do forhendu vyrovnává.
     
    5. série
    1:1
    Jakub Klepiš zkoušel také kličku do bekhendu, ale puk mu sjel z čepele hole.
     
    5. série
    1:1
    Jaroslav Kracík trefil jen prostředek brány.
     
    6. série
    1:1
    Milan Gulaš už napodruhé neuspěl.
     
    6. série
    1:1
    Adam ZBOŘIL neproměňuje.
     
    7. série
    2:1
    Vojtěch Němec parádní kličkou překonává Krošelje.
     
    7. série
    2:1
    Oscar Flynn nedává a Plzeň vítězí!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Škoda Plzeň.
    Vítěznou trefu si připisuje VOJTĚCH NĚMEC, jenž brankáře Bruslařů překonal hezkou forhendovou kličkou.
    Vojtěch NĚMEC - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Plzeň na sedmý pokus v této sezóně vítězí v prodloužení, eventuálně v samostatných nájezdech a na svého soupeře má nyní dvoubodový náskok.

    Střely na bránu: 36 – 26

    Nejlepší hráči utkání: Petr Straka (HC Škoda Plzeň) – Pavol Skalický (BK Mladá Boleslav)
     
    To je ode mě pro dnešek a tento rok vše, s přáním hezkého zbytku dnešního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů se opět budu těšit. Na shledanou. (19:53:05)
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 2. Straka (Eberle, Kodýtek), 16. Indrák (Rob, Kracík), rozh. náj. V. Němec – 14. Skalický (Dlapa, Klepiš), 17. Pláněk (Skalický, Klepiš)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ondřej Najman (MBL)
    0:0   Vojtěch Němec (PLZ)
    2. série:
    0:0   Martin Ševc (MBL)
    0:0   Miroslav Indrák (PLZ)
    3. série:
    0:0   Oscar Flynn (MBL)
    0:0   Luboš Rob (PLZ)
    4. série:
    0:1   Adam Zbořil (MBL)
    1:1   Milan Gulaš (PLZ)
    5. série:
    1:1   Jakub Klepiš (MBL)
    1:1   Jaroslav Kracík (PLZ)
    6. série:
    1:1   Milan Gulaš (PLZ)
    1:1   Adam Zbořil (MBL)
    7. série:
    2:1   Vojtěch Němec (PLZ)
    2:1   Oscar Flynn (MBL)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Pulpán (A), Moravčík, Jank, L. Kaňák, Vráblík – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – V. Němec, Kracík, Pour – Straka, Kodýtek, Eberle – Rob, Kolda, Indrák.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Peters (A)) – Ševc, Kurka, Dlapa, Pláněk, Hrbas, Fillman, Hrdinka – Skalický, Zbořil (C), Klepiš – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Bejček, Hradil – Gerát, Jelínek

    Diváci: 5826
    thejrc.org