Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (po pr.) | Minnesota – NY Islanders 1:3 (kon.)
Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Tampa – Detroit 2:1 (kon.) | Florida – Montreal 6:5 (kon.)
Arizona – Dallas 2:4 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Calgary – Vancouver 2:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:5 (2:1, 3:2, 1:2)
Montreal Canadiens
Pondělí 30.12.2019, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     


    • 37 Z, 19 – 13 – 5, Skóre: 132:125, 43 bodů

    FLORIDA PANTHERS je jedním z týmů, kteří jsou na hraně příček zajišťující play-off. Tým z Floridy je aktuálně na třetím místě Atlantické divize, nicméně jejich hlavní rival Tampa Bay se na ně mohutně dotahuje. Před svátky navíc od Lightning schytali výprask 6:1. Panthers si chuť spravili dnes v noci, kdy přetlačili Detroit poměrem 5:4. Tým táhne Jonathan Huberdeau, který nasbíral již 49 kanadských bodů, Poněkud za očekáváními je s lukrativní smlouvou Sergej Bobrovskij, jenž má úspěšnost zásahů pod 90%.
     

    • 38 Z, 18 – 14 – 6, Skóre: 125:122, 42 bodů

    MONTREAL CANADIENS si sice před svátky udělali dobrou náladu vítězstvím na ledě Winnipegu vysoko 6:2. Proti Tampě Bay ale přišla dnes v noci hořká porážka. Přes to, že Canadiens začali famózně a v jednu dobu dokonce vedli na střely 17:0, ztratili vedení 2:0 a ani závěrečná powerplay jim alespoň bod nepřinesla. Montreal se tak z postupových pozic znovu propadl směrem dolů. Vzhledem k dobré bilanci týmů z Metropolitní divize, zřejmě letos pro týmy z Atlantické divize povede cesta do play-off pouze z dobrého umístění ve vlastní divizi. Dnes se tak střetnou dva konkurenti o místo ve vyřazovacích bojích.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Yandle, Pysyk, Stillman, Strålman, Matheson, Brown – Huberdeau, Barkov, Dadonov – Connolly, Trocheck, Acciari – Vatrano, B. Boyle, Hoffman – Sceviour, Toninato, Hawryluk.

    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber, Kulak, Petry, Mete, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher – Lehkonen, Domi, Suzuki – Cousins, Kotkaniemi, Weal – Poehling, N. Thompson, Barber.

    Rozhodčí: Chwielewski, O'Rourke – Barton, Nagy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Po pravém křídle zavezl kotouč do útočného pásma Dadonov a pokusil se přihrávat před branku Price, nicméně ten holí zblokoval kotouč.
     
    00:58
    Na druhé straně tečoval střílenou přihrávku před Bobrovskim šikovně Suzuki, nicméně čepel nastavil špatně a puk letěl nad branku.
     
    01:19
    Domi se znovu pokoušel dostat kotouč před branku Floridy, ale tentokrát bez povšimnutí proletěl jen do rohu, kde si ho převzala obrana Panthers.
     
    02:14
    Ačkoliv Kotkaniemi rozjel slibný útok hostů, přenechal kotouč Wealovi a toho obrana dokázala obrat o puk, než stačil vystřelit.
     
    03:08
    Rychlost ve středním pásmu s kotoučem na holi nabral Kulak a snažil se procpat kotouč před brankoviště, kde nebezpečně dotíral Danault. Obraně Panthers se podařilo ustát situaci i díky dobrému zásahu Bobrovskiho.
     
    03:17
    Montreal získal po vhazování v útočném pásmu kotouč a z pravého kruhu se do kotouče opřel Gallagher a měl velkou smůlu, neboť kotouč se zastavil o pravou tyčku!
     
    04:20
    Dobrou práci odvedl Domi, který udržel kotouč v útočném pásmu. Předal ho na modrou Petrymu a ten vyslal nebezpečnou střelu od modré. Připraven dorážet byl Lehkonen, ale Bobrovskij schoval puk do výstroje.
     
    04:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Snad vůbec z prvního pokusu se domácí radují z branky. Od pravého mantinelu poslal kotouč na Price Connolly, no a čisté svědomí hostující brankář zřejmě nemá. Vyrazil ho přímo na hůl NOELA ACCIARIHO, který dokázal puk do prázdné branky dorazit. Asistence: Brett Connolly a Michael Matheson.
    04:34 Noel ACCIARI - 1:0
     
    05:22
    Tentokrát si Price připisuje úspěšný zásah, od modré čáry pálil Anton Strålman a jeho pokus vyrazil hostující brankář vyrážečkou.
     
    06:12
    Obrovskou šanci měl při přečíslení dva na jednoho Vatrano, který po přihrávce Hoffmana měl před sebou odkrytou klec, ale netrefil!
     
    06:33
    Florida právě vstřelila branku!
    To je skvělý vstup domácích do zápasu. ALEKSANDER BARKOV dokázal využít zaváhání a špatné rozehrávky obrany Canadiens a po zisku kotouče mezi kruhy, zakončením z otočky trefil přesně místo nad betonem Price. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    06:33 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    07:50
    Suzuki přenechal kotouč v útočném pásmu do druhé vlny Weberovi, který se do něj opřel a donutil Bobrovskiho k zásahu. Domácí brankář vyrazil betonem.
     
    08:46
    Další nahožení na Bobrovskiho mířilo z hole Fleuryho, ale i tento pokus si brankář Panthers našel a vyrazil. Montreal je aktivnější, nicméně na skóre se to zatím neprojevilo.
     
    09:31
    Dobrou příležitost měl Cousins, jenž zakončoval z mezikruží. Jenže Bobrovskij si dobře vyjel, čímž hostujícímu střelci snížil střelecký úhel a kotouč schoval do výstroje.
     
    10:12
    Po pravém křídle se šikovně k zakončení propracoval Thomspon. Hostující útočník mířil Bobrovskimu mezi betony, ale ten si i tuto variantu pohlídal.
     
    10:18
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nate Thompson – 2 min., držení).
     
    10:32
    Střelu Hoffmana již málem dorážel do odkryté branky Huberdeau, ale skvělou práci odvedl Weber, který na poslední chvíli odzbrojil domácího střelce!
     
    11:16
    A znovu obrovská šance pro Panthers. Přihrávku mezi kruhy dostal Hoffman, ale tentokrát si Price zavčasu vyjel a dokázal vyrazit puk do ochranné sítě.
     
    11:58
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., podrážení).
     
    12:23
    Canadiens se ve vlastním pásmu zmocnili kotouče a nyní začíná jejich početní výhoda.
     
    12:49
    Jenže Montrealu se vůbec nedaří, Barkov ujel a střílel z levého kruhu. Sice minul, ale Panthers ušetřili několik sekund z oslabení hrou v útočném pásmu.
     
    13:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přece jen je to snížení z přesilivé hry. Dobrou práci odvedl Petry, který vyčkal se střelou a našel na pravém kruhu volného TOMÁŠE TATARA a ten střelou nad pravý beton dává Montrealu novou krev do žil. Asistence: Jeff Petry a Nick Suzuki.
    13:31 Tomáš TATAR - 2:1
     
    13:59
    Po pravém křídle se do zakončení propracoval Danault, ale tentokrát z úhlu minul branku Bobrovskiho.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brendan Gallagher – 2 min., hákování).
     
    15:15
    Panthers se sice usadili v pásmu, ale Price nijak neohrozili. Nyní se podařilo vyhodit Chiarotovi.
     
    15:38
    Na pravém kruhu byl připravený střílet Hoffman, mířil na bližší tyč. Price si ale kotouč našel a schoval puk v lapačce.
     
    16:00
    Další útočný výpad po vyhození Canadiens se pro Panthers skončil již na útočné modré čáře, byl odpískán ofsajd.
     
    16:54
    Panthers se již nepodařilo více se v přesilové hře prosadit, Gallagher se již vrátil na led.
     
    17:25
    A ihned se Gallagher zapojil do útoku, sebral si z druhé vlny kotouč a z vrcholku kruhů pálil na Bobrovskiho, jenže vyrážečkou vyrazil puk zpět do hry.
     
    18:16
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jesperi Kotkaniemi – 2 min., podrážení).
     
    18:27
    Jednoduchá přesilovka od Panthers. Na modré čáře střílel Yandle, nicméně Price si našel kotouč a přerušil zákrokem hru.
     
    19:01
    Hoffmanova přihrávka mířila mimo útočné pásmo a domácí se tak sami připravili o územní převahu.
     
    19:30
    Dělovku z voleje z hole Hoffmana výborně vyrazil Price, který se přesunul a vyrážečkou vyrazil puk vysoko do vzduchu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Domácí Panthers jsou vysoce efektivní, neboť lepším celkem v první třetině byl Montreal. S vedení do kabin jde však tým Floridy a to díky skvělému využití chyb hostů. Panthers měli pár příležitostí v několika početních výhodách, ale branku z přesilovky nakonec z jediné vstřelili Canadiens.

    Střely na branku: 9:10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Sice se už z trestné lavice vracel Kotkaniemi, přes to pálil z vrcholku pravého kruhu Barkov. Price ale vyjel a vyrazil kotouč betonem.
     
    20:37
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vincent Trocheck.
     
    21:01
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brendan Gallagher – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ve hře čtyři na čtyři hosté srovnávají! V útočném pásmu získal kotouč Suzuki, jenž ho posunul do dobré pozice na JEFFA PETRYHO a ten skvělou ránou pod horní tyč vyrovnává dnešní duel. Asistence: Nick Suzuki.
    21:20 Jeff PETRY - 2:2
     
    21:57
    Huberdeau se dokázal propracovat až před Price, ale skvělou práci v defenzivě odvedl Petry, který ho odstavil od kotouče.
     
    22:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak hra ve čtyřech jednoznačně svědčí Canadiens. V rohu kluziště šikovně posunul Kulak kotouč MAXU DOMIMU, jenž si našel prostor ke střele a přesnou ránou během minuty otáčí skóre a do vedení jdou hosté. Asistence: Brett Kulak, Nick Suzuki.
    22:12 Max DOMI - 2:3
     
    23:09
    Po levém křídle se propracoval před Price Dadonov, ale Price nenechal domácímu střelci moc prostoru do zakončení.
     
    23:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólová smršť druhé třetiny pokračuje. Skvělou kombinací se teď předvedli Panthers. Huberdeau naznačil střelu, nicméně poté šikovně poslal puk k pravé tyči, kde operoval ALEKSANDER BARKOV a ten poslal puk do poloodkryté branky. Asistence: Jonathan Huberdeau a Jevgenij Dadonov.
    23:41 Aleksander BARKOV - 3:3
     
    25:11
    Po pravém křídle se do zakončení dostal Suzuki a nastřelil pravou tyčku branky Bobrovskiho! Mohla být na světě další branka.
     
    25:51
    V útočném pásmu čaroval s kotoučem na holi Domi, mířil pak nad pravý beton Bobrovskiho, ale domácí brankář si dokázal poradit.
     
    26:12
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Frank Vatrano – 2 min., držení).
     
    26:55
    Montreal se sice drží v útočném pásmu, nicméně vůbec se nemůže prosadit nebo vymyslet přesilovkovou kombinaci.
     
    27:10
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Phillip Danault – 2 min., podrážení).
     
    27:26
    Domi zavezl kotouč do útočného pásma a poslal ho na branku Panthers. Přízemní střelu vyrazil Bobrovskij do ochranné sítě.
     
    28:05
    Canadiens hra čtyři na čtyři znovu vyhovovala lépe, tlak v útočném pásmu ale pro Bobrovskiho větší nebezpečí nepředstavoval a pomalu se chystá přesilovku pro Panthers.
     
    28:48
    Huberdeau vyslal z pravého kruhu střelu zápěstím, nicméně Price dokázal vyrazit a posléze obrana Montrealu dostala kotouč z pásma.
     
    29:52
    Lajna Kotkaniemiho velmi dobře napadala rozehrávku Panthers, domácí se nemohli vymanit z pásma. Nakonec ale přece jen, jeden z hráčů Floridy vyhodil.
     
    30:40
    Od modré čáry vyslal skákavý nepříjemný kotouč na branku Floridy Mete. Cousins se snažil tečovat, ale puk skončil na zadním mantinelu.
     
    31:21
    Po nepřesné rozehrávce Danaulta se hosté provinili zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po levici Price.
     
    31:53
    Situace se opakovala, tentokrát na druhé straně. Hra se tak přesune před Bobrovskiho.
     
    33:14
    Jak rána Kotkaniemiho, tak i Poehlinga se až k Bobrovskimu nedostala. Ta poslední byla tečovaná do ochranné sítě a po reklamní přestávce se bude vhazovat před Bobrovskim.
     
    33:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak zatímco hosté trefují tyčky, štěstěna se dnes jednoznačně otáčí pro domácí. JONATHAN HUBERDEAU poslal puk před branku, kde se velice nešťastně odrazil od brusle Chiarota do sítě. Asistence: Jevgenij Dadonov, Mike Matheson.
    33:30 Jonathan HUBERDEAU - 4:3
     
    34:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Skvělé střídání pro JONATHANA HUBERDEAUA, jenž přidává další branku. Dostal kotouč do jízdy na pravé křídlo a skvělou ránou zápěstí vymetl s pomocí břevna horní roh branky. Asistence: Aleksander Barkov a Anton Strålman.
    34:05 Jonathan HUBERDEAU - 5:3
     
    34:49
    Price musel znovu zasahovat, na pravém kruhu si zpracoval kotouč Connolly, ale tentokrát byl hostující brankář připraven.
     
    35:50
    Nepřesná rozehrávka Montrealu vrátí hru zpět před Price. Canadiens opařeni dvěma rychlými brankami.
     
    36:40
    Čtvrtá útočná formace Canadiens se sice pokusila o tlak v útočném pásmu, ale nepodařilo se ji na Bobrovskiho vypálit.
     
    37:25
    Panthers vyhazují za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se tak bude před Bobrovskim.
     
    38:16
    Kotouč se po jednom ze soubojů odrazil na střídačku Montrealu. Hra ale zůstane v útočném pásmu Canadiens.
     
    38:30
    Dvě tvrdé rány od obránců Montrealu byly velmi dobře zblokovány obranou Panthers, Bobrovskij nezasáhl ani proti jedné.
     
    39:20
    Nahozený kotouč před brankovištěm si našel Tatar, který zakončoval backhandem. Bobrovskij se ale dobře zorientoval a dokázal betonem vyrazit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Velmi zajímavá druhá třetina. Velmi rychle se Canadiens dvěma brankami podařilo otočit průběh utkání ve svůj prospěch. Jenže to jim vydrželo jen několik sekund, když se podařilo domácím srovnat. Zatím rozdílovým momentem je střídání Jonathana Huberdeaus z 35. minuty, během kterého dvakrát skóroval.

    Střely na branku: 21:25 (9:10, 12:15)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak takový vstup si přesně domácí představovali a vypadá to, že je rozhodnuto. Kotouč od modré čáry nahodil na branku MICHAEL MATHESON a nešťastně ho před Pricem tečoval mezi betony svého brankáře Weber. Bez asistence.
    40:45 Michael MATHESON - 6:3
     
    41:44
    Při snaze v útočném pásmu jeden z domácích přihrál rukou, tudíž přerušená hra a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    42:14
    Střelu Kulaka se snažil tečovat Weal, ale Bobrovskij měl betony přilepené k ledu a dobře vyrazil.
     
    42:23
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Frank Vatrano – 2 min., podrážení).
     
    43:25
    Velmi dobře to udělal Suzuki, který naznačil střelu, ale přitom poté přihrál na Tatara. Bobrovskij se musel hbitě natáhnout a vytáhl zázračný zákrok proti jeho střele, znovu mu také zřejmě pomohla tyč!
     
    43:40
    A znovu obrovská šance, Gallagher dorážel střelu Webera a puk prošel Bobrovskimu mezi betony, jenže skončil kousíček vedle pravé tyčky.
     
    44:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přece jen naděje pro hosty. Z přesilové hry se stala ostřelovaná branky Bobrovskiho a ačkoliv kotouč byl zblokovaný, před brankovištěm si ho našel JESPERI KOTKANIEMI a pohotově ho dorazil za záda domácího brankáře. Asistence: Jordan Weal, Max Domi.
    44:11 Jesperi KOTKANIEMI - 6:4
     
    44:25
    Weber tvrdě pálil z pravého kruhu a Bobrovskij musel velmi rychle vyšvihnout pravý beton, aby vyrazil kotouč.
     
    44:40
    Na druhé straně nebezpečně zakončoval Huberdeau, ale tentokrát byl úspěšnější brankář hostů, který se přesunul a zastavil jeho střelu.
     
    45:48
    Trocheck se po pravém křídle dostal do backhandového zakončení, nicméně Price si našel cestu k puku a zastavil ho.
     
    46:31
    Domácí hrají hodně obětavě, dělovku Domiho z pravého kruhu dokázala obrana Panthers zblokovat.
     
    47:02
    Volný kotouč v útočném pásmu vyslal Cousins na Bobrovskiho, ten schoval puk do lapačky a tak hosté získávají alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    47:23
    Po zavezení kotouče do útočného pásma, střílel z vrcholku levého kruhu Huberdeau, nicméně Price viděl kotouč a vyrážečkou vyrazil.
     
    48:48
    Kulak vletěl do útočného pásma a našel si odražený kotouč, který okamžitě poslal na Bobrovskiho, který jeho dělovku jen vyrazil zpět do hry.
     
    49:41
    Jednoduše zahrál Boyle, který zavezl puk do pásma a nastřelil na Price. Hostující brankář vyrazil vyrážečkou.
     
    50:51
    Velká šance pro Gallaghera, který pálil z mezikruží, jenže těsně minul horní roh branky Bobrovskiho!
     
    51:02
    A další dělovka, tentokrát od modré čáry pálil Petry. Bobrovski znovu vyrazil, dnes ale mají hosté velkou smůlu v zakončení.
     
    52:01
    Přihrávku zpoza branky málem zužitkoval Acciari, střelu z první ale Price dokázal vyrazit, přes to, že se musel rychle zorientovat.
     
    52:46
    Bobrovskij znovu zachránil Panthers! Nahozený kotouč před branku si totiž sebral Chiarot a nikým nehlídaný pohotově zakončoval, jenže domácí brankář vytasil lapačku a zabránil snížení!
     
    53:33
    Nepřesná rozehrávka Panthers přestěhuje hru znovu před Bobrovskiho.
     
    53:40
    Petryho střelu od modré čáry tečoval Gallagher, ale kotouč nakonec minul branku. Skončil na zadním mantinelu, přes to Montreal pokračuje s pukem.
     
    54:35
    Gallagher skvěle vybojoval kotouč a posunul ho mezi kruhy na Kulaka, který jen o centimetry minul pravou tyčku! Další obrovská šance pro Canadiens.
     
    54:55
    Do brejku se po pravém křídle hnal Trocheck, nakonec přece jen zakončil ale tuto střelu Price viděl a neměl problém schovat puk do lapačky.
     
    55:54
    Střelu Mathesona zblokoval jeden z hostujících hráčů, navíc Canadiens získali kotouč a otáčí hru dopředu.
     
    56:16
    Ne ovšem na dlouho, z rohu hřiště málem Dadonov překvapil Price, který měl co dělat, aby si nesrazil kotouč do branky.
     
    57:13
    Montreal to zkouší v šesti, Price zamířil na střídačku.
     
    57:35
    Rána Domiho skončila v ochranné sítě, ale Bobrovskij vůbec nic neviděl, takže pro něj velké štěstí, že puk nemířil na branku.
     
    58:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Drama v posledních sekundách. Petry přehrál kotouč po modré čáře, kde byl na ránu z voleje připravený SHEA WEBER a ten dělovkou propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Jeff Petry a Tomáš Tatar.
    58:08 Shea WEBER - 6:5
     
    58:30
    Price znovu odjel na střídačku a už to vypadalo, že je po zápase, neboť Panthers byli v držení kotouče a mířili na branku hostů. Celou akci domácím zhatil ofsajd a naděje Canadiens žijí.
     
    59:03
    Kotouč zasáhl střídačku Panthers, vhazovat se bude v jejich pásmu. Montreal si vybírá oddechový čas.
     
    59:18
    Montreal sice vyhrál vhazování, ale špatnou přihrávkou se k puku dostala Florida a ta dokázala vyhodit.
     
    59:47
    Další nahozený kotouč před brankoviště, tentokrát zakončoval Suzuki, ale backhandová střela našla jen beton Bobrovskiho. Ten přerušil hru a bude se vhazovat.
     
    59:54
    Velký závar před Bobrovskim, dorážet se snažil Domi i Gallagher, ale domácá brankář dokázal uhájit kotouč v brankovišti a přerušit hru!
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání bohaté na branky končí a vítězně z něj odchází Florida. Nutno říct, že Montreal si dnes vybral kopec smůly, nejen že několikrát trefil tyčku, ale sám inkasoval smolnou branku. I přes závěrečný tlak, Canadiens odjíždějí z jihu USA bez bodu.
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Tatar (MTL), 1+1, 4 střely, čas na ledě 18:54
     
    Tři hvězdy utkání:
    Jonathan Huberdeau (FLA), 2+2, 6 střel, čas na ledě 20:03
    Aleksander Barkov (FLA), 2+1, 4 střely, čas na ledě 21:37
    Jeff Petry (MTL), 1+2, 4 střely, čas na ledě 18:23 (03:55:02)

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 5. Acciari (Connolly, Matheson), 7. Barkov (Huberdeau), 24. Barkov (Huberdeau, Dadonov), 34. Huberdeau (Dadonov, Matheson), 35. Huberdeau (Barkov, Strålman), 41. Matheson – 14. Tatar (Petry, Suzuki), 22. Petry (Suzuki), 23. Domi (Kulak, Suzuki), 45. Kotkaniemi (Weal, Domi), 59. S. Weber (Petry, Tatar)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Yandle, Pysyk, Stillman, Strålman, Matheson, Brown, Ekblad – Huberdeau, Barkov, Dadonov – Connolly, Trocheck, Acciari – Vatrano, B. Boyle, Hoffman – Sceviour, Toninato, Hawryluk.
    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber, Kulak, Petry, Mete, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher – Lehkonen, Domi, Suzuki – Cousins, Kotkaniemi, Weal – Poehling, N. Thompson, Barber.

    Rozhodčí: Chwielewski, O'Rourke – Barton, Nagy
    thejrc.org