Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (po pr.) | Minnesota – NY Islanders 1:3 (kon.)
Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Tampa – Detroit 2:1 (kon.) | Florida – Montreal 6:5 (kon.)
Arizona – Dallas 2:4 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Calgary – Vancouver 2:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:5 (2:1, 3:2, 1:2)
Montreal Canadiens
Pondělí 30.12.2019, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:08 Shea WEBER - 6:5
     
    58:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Drama v posledních sekundách. Petry přehrál kotouč po modré čáře, kde byl na ránu z voleje připravený SHEA WEBER a ten dělovkou propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Jeff Petry a Tomáš Tatar.
    44:11 Jesperi KOTKANIEMI - 6:4
     
    44:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přece jen naděje pro hosty. Z přesilové hry se stala ostřelovaná branky Bobrovskiho a ačkoliv kotouč byl zblokovaný, před brankovištěm si ho našel JESPERI KOTKANIEMI a pohotově ho dorazil za záda domácího brankáře. Asistence: Jordan Weal, Max Domi.
    40:45 Michael MATHESON - 6:3
     
    40:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak takový vstup si přesně domácí představovali a vypadá to, že je rozhodnuto. Kotouč od modré čáry nahodil na branku MICHAEL MATHESON a nešťastně ho před Pricem tečoval mezi betony svého brankáře Weber. Bez asistence.
    34:05 Jonathan HUBERDEAU - 5:3
     
    34:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Skvělé střídání pro JONATHANA HUBERDEAUA, jenž přidává další branku. Dostal kotouč do jízdy na pravé křídlo a skvělou ránou zápěstí vymetl s pomocí břevna horní roh branky. Asistence: Aleksander Barkov a Anton Strålman.
    33:30 Jonathan HUBERDEAU - 4:3
     
    33:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak zatímco hosté trefují tyčky, štěstěna se dnes jednoznačně otáčí pro domácí. JONATHAN HUBERDEAU poslal puk před branku, kde se velice nešťastně odrazil od brusle Chiarota do sítě. Asistence: Jevgenij Dadonov, Mike Matheson.
    23:41 Aleksander BARKOV - 3:3
     
    23:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólová smršť druhé třetiny pokračuje. Skvělou kombinací se teď předvedli Panthers. Huberdeau naznačil střelu, nicméně poté šikovně poslal puk k pravé tyči, kde operoval ALEKSANDER BARKOV a ten poslal puk do poloodkryté branky. Asistence: Jonathan Huberdeau a Jevgenij Dadonov.
    22:12 Max DOMI - 2:3
     
    22:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak hra ve čtyřech jednoznačně svědčí Canadiens. V rohu kluziště šikovně posunul Kulak kotouč MAXU DOMIMU, jenž si našel prostor ke střele a přesnou ránou během minuty otáčí skóre a do vedení jdou hosté. Asistence: Brett Kulak, Nick Suzuki.
    21:20 Jeff PETRY - 2:2
     
    21:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ve hře čtyři na čtyři hosté srovnávají! V útočném pásmu získal kotouč Suzuki, jenž ho posunul do dobré pozice na JEFFA PETRYHO a ten skvělou ránou pod horní tyč vyrovnává dnešní duel. Asistence: Nick Suzuki.
    13:31 Tomáš TATAR - 2:1
     
    13:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přece jen je to snížení z přesilivé hry. Dobrou práci odvedl Petry, který vyčkal se střelou a našel na pravém kruhu volného TOMÁŠE TATARA a ten střelou nad pravý beton dává Montrealu novou krev do žil. Asistence: Jeff Petry a Nick Suzuki.
    06:33 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    06:33
    Florida právě vstřelila branku!
    To je skvělý vstup domácích do zápasu. ALEKSANDER BARKOV dokázal využít zaváhání a špatné rozehrávky obrany Canadiens a po zisku kotouče mezi kruhy, zakončením z otočky trefil přesně místo nad betonem Price. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    04:34 Noel ACCIARI - 1:0
     
    04:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Snad vůbec z prvního pokusu se domácí radují z branky. Od pravého mantinelu poslal kotouč na Price Connolly, no a čisté svědomí hostující brankář zřejmě nemá. Vyrazil ho přímo na hůl NOELA ACCIARIHO, který dokázal puk do prázdné branky dorazit. Asistence: Brett Connolly a Michael Matheson.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 5. Acciari (Connolly, Matheson), 7. Barkov (Huberdeau), 24. Barkov (Huberdeau, Dadonov), 34. Huberdeau (Dadonov, Matheson), 35. Huberdeau (Barkov, Strålman), 41. Matheson – 14. Tatar (Petry, Suzuki), 22. Petry (Suzuki), 23. Domi (Kulak, Suzuki), 45. Kotkaniemi (Weal, Domi), 59. S. Weber (Petry, Tatar)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Yandle, Pysyk, Stillman, Strålman, Matheson, Brown, Ekblad – Huberdeau, Barkov, Dadonov – Connolly, Trocheck, Acciari – Vatrano, B. Boyle, Hoffman – Sceviour, Toninato, Hawryluk.
    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber, Kulak, Petry, Mete, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher – Lehkonen, Domi, Suzuki – Cousins, Kotkaniemi, Weal – Poehling, N. Thompson, Barber.

    Rozhodčí: Chwielewski, O'Rourke – Barton, Nagy
    thejrc.org