Columbus – Chicago 2:3 (1:2 po s.n.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (po pr.) | Minnesota – NY Islanders 1:3 (kon.)
Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Tampa – Detroit 2:1 (kon.) | Florida – Montreal 6:5 (kon.)
Arizona – Dallas 2:4 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Calgary – Vancouver 2:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:4 (2:0, 0:0, 0:4)
Dallas Stars
Pondělí 30.12.2019, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Pondělní program zámořské NHL nabídne souboj dvou týmů ze Západní konference, ve kterém se Arizona postaví do cesty hokejistům Dallasu. Obě organizace se střetnou v letošní sezóně poprvé a Coyotes budou mít dnes výhodu domácího prostředí Gila River Areny.
    Arizona se vrací domů z Vegas, kde vstřelila nádhernou branku
     
    Arizona Coyotes

    Arizona zatím vypadá velice solidně, když vyhrála 21 z 40 zápasů a nachází se teď na druhém místě Pacifické divize. Coyotes prohráli tři z posledních pěti střetnutí poté, co ve včerejším utkání nestačili na Vegas. Hráči Arizony se vrací domů a v zápase proti Dallasu budou spoléhat na Claytona Kellera, který nyní podává skvělé výkony a během letošní sezóny zaznamenal 29 bodů.
    Taylor Hall posílil Arizonu a jeho první gól byl velice pohledný
     
    Dallas Stars

    Dallasu se v letošním ročníku NHL také daří poměrně dobře, když vyhrál jednadvacet zápasů a na kontě má 46 bodů. Stars se nachází v Centrální divizi na třetím místě, před Winnipegem ovšem mají náskok jednoho jediného bodu. Dallas Stars včera udolal po nájezdech Colorado a během 24 hodin ho čeká zápas v Arizoně. V bráně hostů by měl začít brankář Anton Chudobin.
    Vítězný nájezd v podání útočníka Dallasu Alexandra Radulova
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se střetly v loňské sezóně třikrát, přičemž úvodní dva zápasy vyhrál Dallas a poslední vzájemné střetnutí poté Arizona. Oba týmy uspěly pouze doma.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Radek Faksa (DAL) 39 zápasů, 8+6, +/- -4
    Andrej Sekera (DAL) 35 zápasů, 0+3, +/- +5
    Roman Polák (DAL) 19 zápasů, 0+4, +/- +3
     
    Úvodní sestavy:

    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Demers, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ness – Garland, Dvorak, Hall – Schmaltz, Söderberg, Keller – Kessel, Stepan (A), Crouse – Fischer, Richardson (A), Grabner. Hlavní trenér: Rick Tocchet.

    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Heiskanen, Lindell, J. Klingberg (A), Oleksiak, R. Polák, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Janmark – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Gurjanov. Hlavní trenér: Rick Bowness.

    Rozhodčí: Dean Morton, Peter MacDougall. Čároví: Ryan Gibbons, Travis Gawryletz.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Phil Kessel mohl skórovat po pouhých deseti sekundách, když vypálil na vrcholu mezikruží. Anton Chudobin byl ovšem připravený a po prvním zákroku puk zmrazil.
     
    01:02
    Jamie Benn málem udeřil v blízkosti pravé tyče, jenže jeho rychlá střela zápěstím z otočky a ostrého úhlu minula vzdálenější levou tyč brány domácí Arizony.
     
    02:13
    Brad Richardson a Christian Fischer bojovali o puk za bránou Antona Chudobina, v pravém rohu obranného pásma Dallasu ho ale poté vylovil Jason Dickinson.
     
    03:14
    Esa Lindell hodně nepříjemně vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Antti Raanta s obrovskými problémy kotouč vyrazil před sebe. Dorážka poté nepřišla.
     
    03:46
    Arizona se ocitla pod velkým tlakem a podél trestných lavic vyhodila puk na zakázané uvolnění. Hra se tedy vrátila zpět před domácího brankáře Anttiho Raantu.
     
    04:22
    Roope Hintz na levém křídle pronikl do útočného pásma a na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k fantastické prudké střele zápěstím, jež poté orazítkovala vzdálenější pravou tyč brány!
    04:22 Roope Hintz orazítkoval nádhernou střelou pravou tyč!
     
    05:10
    Jakob Chychrun mířil střelou z bodu levého kruhu pro vhazování ke vzdálenější pravé tyči, Anton Chudobin byl ale v bráně Dallasu připraven a puk vykopl levým betonem.
     
    06:38
    Anton Chudobin dobře zasáhl proti střele Coyotes z pravého kruhu pro vhazování a Dallas poté vyhodil puk tak, aby se proti němu nepískalo zakázané uvolnění.
     
    06:56
    Hra byla přerušena a za bezbrankového stavu dostává prostor reklamní přestávka. Největší šanci utkání měl zatím hostující Roope Hintz, který orazítkoval tyč.
     
    07:35
    Oliver Ekman-Larsson na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho táhlá střela s příklepem skončila v náručí Antona Chudobina, který byl na přední tyči připraven.
     
    08:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Conor Garland u pravé tyče ze vzduchu sklepl puk před bránu, čehož využil TAYLOR HALL, když na vzdálenější levé tyči skóroval vedle pravého betonu Antona Chudobina! Coyotes vedou 2:0. Asistence: Conor Garland a Christian Dvorak.
    08:42 Taylor HALL - 1:0
     
    09:21
    Alexandr Radulov mohl vyrovnat střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho prudký pokus ale minul vzdálenější levou tyč domácí brány Arizony.
     
    09:48
    Oliver Ekman-Larsson srazil v obranném pásmu svého týmu k ledu Jamieho Benna a byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. První přesilová hra.
     
    10:05
    Roope Hintz mohl skórovat podruhé v zápase, v blízkosti levé tyče brány ale ztroskotal na pravém betonu finského brankáře Anttiho Raanty, který puk vyrazil.
     
    10:54
    Alexandr Radulov vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela minula bližší pravý horní roh brány. Za bránou byl poté puk přizvednut do ochranné sítě a Corey Perry nemohl pokračovat v akci.
     
    11:06
    Michael Grabner mohl skórovat během oslabení, jenže nedokázal poskakující kotouč zkrotit a Anton Chudobin zůstal v hostující bráně Stars nepřekonán.
     
    11:48
    Vyloučený Oliver Ekman-Larsson je zpět na ledě a úvodní přesilová hra Dallasu přinesla dvě šance. Nejprve na straně Dallasu a poté domácích Coyotes.
     
    12:07
    Blake Comeau vystřelil na vrcholu levého kruhu a dobře mířil ke vzdálenější pravé tyči brány, Antti Raanta byl ale připravený a puk vykopl levým betonem.
     
    13:40
    Miro Heiskanen na pravém křídle vypálil od modré čáry a Antti Raanta puk vyrazil do vzdálenějšího levého rohu útočného pásma hostujícího Dallasu.
     
    13:55
    Christian Dvorak odpověděl střelou z bodu pravého kruhu pro vhazování, která mířila pod horní tyč, jenže Anton Chudobin skvěle zasáhl lapačkou a puk vyrazil.
     
    15:24
    Anton Chudobin si snadno poradil s nahozením Coyotes z pravé strany a na přední tyči raději puk rychle zmrazil pod lapačkou. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    15:57
    Conor Garland vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Anton Chudobin vyrazil puk před sebe, aby ho vzápětí zmrazil vleže pod vyrážečkou. Následovala potyčka.
     
    15:57
    Corey Perry neudržel nervy na uzdě a za absolutně zbytečný krosček byl poslán na trestnou lavici. Na straně Arizony se poté nevylučovalo. Přesilová hra.
     
    16:08
    Mattias Janmark byl nepříjemně faulován v levém rohu obranného pásma, kde ho Taylor Hall atakoval levým kolenem, nakonec ale rozhodčí nevylučovali.
     
    16:22
    Phil Kessel nyní vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Anton Chudobin bez problému podržel.
     
    16:31
    Taylor Hall mohl skórovat v blízkosti levé tyče, jenže Anton Chudobin puk vyrazil na přední tyči před sebe a Coyotes se vzápětí zázračně neprosadili z dorážky.
     
    18:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nick Schmaltz napálil puk zpoza brány Dallasu do vnějšího oblouku brány, od kterého se kotouč odrazil na hokejku CONORA GARLANDA, který na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu zápěstím, a puk se na přední tyči brány od lapačky Antona Chudobina odrazil do sítě! Arizona vede rázem 2:0. Asistence: Nick Schmaltz a Carl Söderberg.
    18:02 Conor GARLAND - 2:0
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:36
    Esa Lindell vyhodil kotouč z obranného pásma přes ochranné sklo a byl poté vyloučen za zdržování hry.
     
    19:57
    Oliver Ekman-Larsson vypálil necelé tři sekundy před koncem úvodní části z prostoru levého kruhu pro vhazování a Anton Chudobin podržel puk v náručí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Roope Hintz orazítkoval v úvodu zápasu tyč a Arizona vzápětí trestala, když se nejprve prosadil Taylor Hall a krátce po skončení přesilové hry pak Conor Garland. Skóre po první části. Arizona Coyotes 2 Dallas Stars 0.
    Conor Garland připravil úvodní gól zápasu a poté skóroval sám
     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:06.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 22-5; Zablokované střely: 9-2; Vhazování: 55%-45%; Hity: 10-11; Přesilové hry: 0/2-0/1; Trestné minuty: 2-4.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Arizona měla v úvodní části obrovskou střeleckou převahu a do druhé třetiny vstupuje v přesilové hře.
     
    20:30
    Roman Polák zpoza brány napálil puk podél hrazení až do obranného pásma domácí Arizony. Coyotes se během druhé přesilové hry dostali ke dvěma střelám.
     
    21:23
    Conor Garland mohl zadělat na hattrick, jeho rána z vrcholu pravého kruhu pro vhazování ale zamířila nad bránu a Anton Chudobin nemusel zasahovat.
     
    21:36
    Esa Lindell se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a Arizona nevyužila ani druhou přesilovou hru.
     
    22:43
    Derek Stepan byl tvrdě atakován za bránou Dallasu, kde ho nyní nabral na pravé rameno Jamie Oleksiak. Obránce Stars byl vyloučen za nedovolené bránění.
     
    22:43
    Kapitáni Oliver Ekman-Larsson a Jamie Benn se pustili do konverzace, zatímco rozhodčí zkoumají video.
     
    22:43
    Rozhodčí přezkoumali video a nakonec pětiminutový trest odvolali. Jamie Oleksiak dostal pouze dvě minuty.
     
    23:27
    Coyotes se dostali v rychlém sledu ke třem střelám v pravém kruhu pro vhazování, první skončila na hrudi Antona Chudobina a zbylé dvě byly zablokovány.
     
    24:10
    Alex Goligoski dvakrát vypálil od modré čáry, přičemž jeho první střela skončila na výstroji Antona Chudobina a druhá minula pravý horní roh brány.
     
    24:52
    Jamie Oleksiak se mohl vykoupit, když se ihned po návratu z trestné lavice řítil sám na bránu, Antti Raanta se mu ale fantasticky vrhl pod nohy a hokejkou mu kotouč senzačně vypíchl!
    24:52 Jamie Oleksiak mohl vrátit Dallas Stars zpět do zápasu!
     
    25:54
    Taylor Hall se snažil prosadit v pravém kruhu pro vhazování po nepřesné rozehrávce Dallasu, jenže rychle k němu přistoupil Jamie Benn a čistě ho poslal k ledu.
     
    26:17
    Stars na levém křídle vystřelili z ostrého úhlu a připravený Antti Raanta na přední tyči ukryl kotouč v náručí. Po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka.
     
    26:48
    Dallasu hodně vázne rozehrávka, když se mu nepodařilo přenést hru z levého křídla doprava podél útočné modré čáry a poté neuspěl ani se zadovkou.
     
    27:21
    Taylor Hall vypálil z levého kruhu pro vhazování a Anton Chudobin musel dávat velký pozor, aby úspěšně zasáhl hrudí a poté ukryl kotouč ve své lapačce.
     
    27:47
    Clayton Keller mohl zkusit vystřelit na vrcholu levého kruhu, jenže si na střelu netroufl a podél hrazení přenesl hru na opačné stranou útočného pásma.
     
    28:21
    Dallas se ocitl pod tlakem a raději kotouč vyhodil na zakázané uvolnění. Hra se vrátila před bránu Antona Chudobina, který dnes zatím inkasoval dvakrát.
     
    28:25
    Arizona vyhrála vhazování a Alex Goligoski na pravém křídle vypálil od modré čáry, jeho rána bez přípravy ale skončila v náručí připraveného Antona Chudobina.
     
    28:39
    Coyotes nepřesně rozehráli podél střídaček a tentokrát se pískalo zakázané uvolnění proti nim.
     
    29:09
    Téměř polovina zápasu je minulostí a Dallas se dostal pouze k osmi střelám na bránu. Brad Richardson mezitím vypálil na bodu pravého kruhu a Anton Chudobin na přední tyči ukryl puk v lapačce.
     
    30:07
    Stars musí výrazně přidat na tempu, jinak se jim může stát, že na ledě výrazně lepší Arizony schytají debakl.
     
    30:23
    Jamie Benn byl nepříjemně dohrán na obranné modré čáře a Dallas měl opět problémy s rozehrávkou.
     
    31:02
    Tyler Seguin mohl skórovat po sérii skvělých diagonálních přihrávek z pravého kruhu pro vhazování, jenže bránu domácího Anttiho Raanti přestřelil.
     
    31:38
    Jakob Chychrun vypálil z bodu pravého kruhu pro vhazování nepřesně a puk se od ochranného skla odrazil do ochranné sítě. Následuje komerční brejk.
     
    32:01
    Miro Heiskanen nabral velkou rychlost a jeho střela z levého kruhu pro vhazování mířila do bližšího horního rohu brány, Antti Raanta ale zasáhl pravým ramenem.
     
    33:06
    Conor Garland na levém křídle pronikl do útočného pásma a nádhernou bekhendovou přihrávkou poslal puk před bránu, kde se ho snažil usměrnit mezi betony brankáře Ilja Ljubuškin, brankář Anton Chudobin se ale překonat nenechal a přerušil hru. Arizona vede 2:0.
     
    33:44
    Dallas se dostal na pravém křídle ke střele z ostrého úhlu, se kterou si Antti Raanta bez problému poradil.
     
    34:01
    Brad Richardson se málem dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče, jenže hokejisté Dallasu k němu bleskově přistoupili a poté ho vytlačili za svou bránu.
     
    34:22
    Alex Goligoski vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a po rutinním zákroku Antona Chudobina dostává prostor krátká komerční přestávka. Skóre je stále 2:0.
     
    34:41
    Taylor Hall vybruslil zpoza brány Dallasu a na levém křídle poté vystřelil z otočky, jeho střela zápěstím ale z ostrého úhlu zamířila do lapačky Antona Chudobina.
     
    35:35
    Dallas se mohl vrátit zpět do zápasu, když se dostal do zakončení v blízkosti levé tyče, jenže střela jednoho z hostujících hráčů skončila na hrudi Anttiho Raanti.
     
    35:58
    Roman Polák vypálil na ose útočného pásma od modré čáry, Antti Raanta byl ale připravený a ránu českého obránce nadvakrát dokázal zkrotit. Hra je přerušena.
     
    35:58
    Jason Demers byl vyloučen na dvě minuty za hrubost poté, co nyní zbytečně fauloval Alexandra Radulova.
     
    37:08
    Coyotes se podařilo opět vyhodit a navíc tak, že kotouč mířil na bránu a Anton Chudobin musel zasáhnout.
     
    37:58
    Antti Raanta vyrazil ránu Mira Heiskanena z levého kruhu pro vhazování a Jason Demers je zpět na ledě.
     
    38:45
    Jakob Chychrun neměl v pravém kruhu pro vhazování potřebnou rychlost a jeho bekhendové zakončení skončilo v lapačce stojícího Antona Chudobina.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Antti Raanta po přestávce předvedl několik parádních zákroků. Nejdůležitější přišel proti Jamiemu Oleksiakovi, který se dnes řítil ihned po návratu z trestné lavice do samostatného úniku. Skóre po druhé třetině utkání na ledě Coyotes teď zní. Arizona Coyotes 2 Dallas Stars 0.
    Hráčům Dallasu se nedaří a stále prohrávají rozdílem dvou gólů
     
    Třetí třetina začne přibližně v 4:03.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 30-14; Zablokované střely: 11-7; Vhazování: 51%-49%; Hity: 21-25; Přesilové hry: 0/3-0/2; Trestné min.: 4-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Jamie Benn zakončoval v levém kruhu pro vhazování v tísni, přesto mířil k přední levé tyči, kde byl Antti Raanta připravený a puk vyrazil svým pravým betonem.
     
    41:17
    Kapitán Dallasu opět operoval s pukem na levém křídle a tentokrát ho nahodil před bránu, kde ho tečoval Roope Hintz, a kotouč minul pravý horní roh brány.
     
    42:13
    Coyotes vstoupili do závěrečné třetí třetiny hodně pomalu a podél střídaček vyhodili puk na zakázané uvolnění. Vhazování po pravici Anttiho Raanty.
     
    42:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN využil nahození od modré čáry, když si puk před brankovištěm přikopl zády k bráně pravou bruslí a z otočky ho poté bekhendem zasunul k pravé tyči! Dallas teď snížil a rozdíl činí jeden gól. Asistence: Tyler Seguin a Esa Lindell.
    42:18 Jamie BENN - 2:1
     
    42:56
    Dallas v rychlém sledu vypálil z pravého a poté levého kruhu pro vhazování, Antti Raanta ale první střelu hostů vyrazil, zatímco druhou ukryl v lapačce.
     
    43:55
    Phil Kessel fauloval a rozhodčí poté bývalého hokejistu týmu Pittsburghu vyloučili na dvě minuty za sekání.
     
    44:34
    Alexandr Radulov mohl skórovat v blízkosti pravé tyče, jenže Carl Söderberg mu neumožnil zakončit.
     
    45:53
    John Klingberg na pravém křídle vypálil od modré čáry a Antti Raanta puk zřejmě vyrazil maskou. Kotouč poté každopádně zmrazil pod lapačkou a hra je přerušena.
     
    45:55
    Vyloučený Phil Kessel se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a Arizona přečkala důležité oslabení.
     
    46:34
    Stars vypálili od modré čáry a kotouč nepříjemně poskakoval, pozorný Antti Raanta ho ale vyrazil mimo.
     
    46:56
    Hokejistům Dallasu se nepodařilo rozehrát podél střídaček a hru přerušilo zakázané uvolnění.
     
    47:09
    Kotouč byl přizvednut po vhazování v obranném pásmu Dallasu do hlediště a prostor dostává reklamní přestávka. Dallas snížil a je zpátky v zápase.
     
    47:17
    Jason Demers vypálil na vrcholu pravého kruhu a dobře mířil ke vzdálenější levé tyči, Anton Chudobin byl ale připravený a zasáhl pravým betonem.
     
    49:42
    Corey Perry dobře kroužil s pukem, na vrcholu prostoru mezikruží se ale nakonec do zakončení nedostal.
     
    50:07
    Brad Richardson mohl poslat domácí Arizonu zpět do dvoubrankového vedení, jenže jeho rána z pravého kruhu pro vhazování minula bránu Antona Chudobina.
     
    50:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    ALEXANDR RADULOV si najel v levém kruhu pro buly na fantastickou bekhendovou přihrávku Andreje Sekery zpoza brány Coyotes a střelou bez přípravy poté na přední tyči propálil Anttiho Raantu mezi pravým betonem a vyrážečkou – 2:2! Asistence: Andrej Sekera a Jamie Benn.
    50:46 Alexandr RADULOV - 2:2
     
    50:50
    Puk byl ihned po vhazování ve středovém kruhu sražen mezi střídačky a prostor dostává reklamní přestávka.
     
    53:04
    Coyotes se dostali ke střele na bodu levého kruhu pro vhazování a Anton Chudobin puk ukryl v lapačce.
     
    55:00
    Jamie Benn nepřesně rozehrál podél trestných lavic, zakázané uvolnění se ale proti Dallasu nepískalo.
     
    55:29
    Coyotes nedokázali přesně rozehrát podél střídaček a tentokrát z toho už zakázané uvolnění bylo.
     
    55:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    ROOPE HINTZ si najel na vzdálenější levé tyči na nádherné nahození z pravého křídla a z ostrého úhlu a střelou do prázdné brány otočil skóre – 2:3! Asistence: Denis Gurjanov a John Klingberg.
    55:51 Roope HINTZ - 2:3
     
    56:03
    Antti Raanta našel střelu Dallasu z pravého křídla v lapačce a prostor dostává komerční přestávka.
     
    57:53
    Antti Raanta opustil svou bránu a Dallas minul odkrytou síť domácího týmu. Zakázané uvolnění.
     
    58:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    MATTIAS JANMARK se rychle zorientoval na levé straně obranného pásma Stars a táhlou střelou poté skóroval do prázdné brány! Bez asistence.
    58:24 Mattias JANMARK - 2:4
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:49
    Oliver Ekman-Larsson dostal dvě minuty za hrubost a společně s ním pak také Jamie Benn a Blake Comeau.
     
    Konec zápasu.
     
    Arizona dnes v úvodních dvaceti minutách dominovala a z obrovské střelecké převahy pramenilo zasloužené dvoubrankové vedení domácích hokejistů, o které se postarali Phil Kessel a Conor Garland. Od poloviny zápasu byl ale lepší Dallas a v závěrečné třetí třetině se mu podařilo skóre otočit, když se postupně prosadili Jamie Benn, Alexandr Radulov a Roope Hintz. Střelou do prázdné sítě poté ještě Mattias Janmark. Konečný výsledek. Arizona Coyotes 2 Dallas Stars 4.
    Roope Hintz v úvodu trefil tyč, aby pak v závěru dovršil obrat
     
    Statistiky: Střely na bránu: 35-25; Zablokované střely: 18-12; Vhazování: 53%-47%; Hity: 30-38; Přesilové hry: 0/4-0/3; Trestné minuty: 8-10.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Roope Hintz (DAL) 1+0
    2. Conor Garland (ARI) 1+1
    3. Jamie Benn (DAL) 1+1
     
    Československá stopa v utkání:

    Radek Faksa (DAL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:04
    Andrej Sekera (DAL) 0+1, 0 střel, čas na ledě 14:38
    Roman Polák (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:21 (04:44:41)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Hall (Garland, Dvorak), 19. Garland (Schmaltz, Söderberg) – 43. Ja. Benn (Seguin, Lindell), 51. Radulov (Sekera, Ja. Benn), 56. Hintz (Gurjanov, J. Klingberg), 59. Janmark


    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Demers, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ness – Garland, Dvorak, Hall – Schmaltz, Söderberg, Keller – Kessel, Stepan (A), Crouse – Fischer, Richardson (A), Grabner. Hlavní trenér: Rick Tocchet.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Heiskanen, Lindell, J. Klingberg (A), Oleksiak, R. Polák, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Janmark – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Gurjanov. Hlavní trenér: Rick Bowness.

    Rozhodčí: Dean Morton, Peter MacDougall. Čároví: Ryan Gibbons, Travis Gawryletz

    Diváci: 17125
    bahis siteleri